Το “ΑΓKΑΘΙ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ“ δημιουργήθηκε με μοναδικό σκοπό τη σωστή πληροφόρηση των κατοίκων της Σαλαμίνας και όχι μόνο. Είναι εδώ δίπλα στον πολίτη ανεξάρτητο δυναμικό να λέει πάντα την αλήθεια. Μια αλήθεια που όλοι οι άλλοι δεν τολμούν να μας πουν, αλλά την κρύβουν πίσω από τα προσωπικά και κομματικά τους συμφέροντα.

Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012

Μίνι-κραχ στο χρηματιστήριο με πτώση του τζίρου 5,67%


Μπορεί η συμφωνία των Βρυξελλών στο Eurogroup να γέμισε με αισιοδοξία την Ελληνική κυβέρνηση, δεν συμβαίνει το ίδιο όμως με τους επενδυτές αφού για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα το Χρηματιστήριο έκλεισε με αρνητικό πρόσημο φτάνοντας μάλιστα σήμερα στα όρια του μίνι-κραχ με πτώση 5,67%

Ο Γενικός Δείκτης έπεσε στις 751,96 μονάδες και ο τζίρος διαμορφώθηκε στα 77,18 εκατομμύρια κάτι που ερμηνεύεται ως δυσπιστία των αγορών ότι η συμφωνία μπορεί να καταστήσει το Ελληνικό χρέος βιώσιμο. Τις μεγαλύτερες απώλειες παρουσίασε ο τραπεζικός δείκτης (-12,67%), ενώ μεγάλη πτώση σημείωσαν και οι δείκτες Υγείας (-8,53%) και Πρώτων Υλών (-8,07%). Με θετικό πρόσημο έκλεισαν μόνο οι δείκτες Χημικών (+1,47%) και Κατασκευών και Υλικών (+0,02%).

4 σχόλια:

  1. Ανώνυμος2/22/2012 7:56 μ.μ.

    και τι μας νοιάζει εμάς ρε μεγάλε το χρηματιστήριο τώρα; 'Οταν τα είχαμε και παίζαμε ο δικός σου μας έκανε να κλαίμε με τισ φούσκες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος2/22/2012 9:54 μ.μ.

      Τελικά έχετε μεγάλο κόλλημα και αναρωτιέμαι γιατί……

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος2/22/2012 8:20 μ.μ.

    ΠΕΣΤΑ ΜΑΝΑΡΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΣΤΕΛΝΕ ΤΟΝ ΠΛΑΤΖΟΥΚΑ ΓΙΑ ΚΡΑΧΤΗ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΖΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΣΑΝ ΜΑΛΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Εδώ κάθε αναγνώστης μπορεί να εκφράσει την γνώμη του ελεύθερα και χωρίς λογοκρισία.

Ωστόσο δεν σημαίνει ότι τις απόψεις του κάθε σχολιαστή τις υιοθετούμε.

Οι διαχειριστές του blog διατηρούν το δικαίωμα αν πέσει στην αντίληψη τους υβριστικά σχόλια που θίγουν ανθρώπινες αξιοπρέπειες, να διαγράψουν τα σχόλια αυτά.

Σε περίπτωση που δεν έχει πέσει στην αντίληψη μας κάποιο σχόλιο που σας συκοφαντεί η σας εκθέτη επικοινωνήστε μαζί μας στο email agkathi.salamis@yahoo.gr αναφέροντας μας ποιο σχόλιο σας αφορά και σε ποια ανάρτηση έχει δημοσιευθεί.

Ευχαριστώ.