Το “ΑΓKΑΘΙ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ“ δημιουργήθηκε με μοναδικό σκοπό τη σωστή πληροφόρηση των κατοίκων της Σαλαμίνας και όχι μόνο. Είναι εδώ δίπλα στον πολίτη ανεξάρτητο δυναμικό να λέει πάντα την αλήθεια. Μια αλήθεια που όλοι οι άλλοι δεν τολμούν να μας πουν, αλλά την κρύβουν πίσω από τα προσωπικά και κομματικά τους συμφέροντα.

Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2012

O Περιβαλλοντικός Όμιλος Σαλαμίνας σας προσκαλεί



  O Περιβαλλοντικός Όμιλος Σαλαμίνας σας προσκαλεί το Σάββατο 11 και την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012 στις Δενδροφυτεύσεις που θα πραγματοποιήσει στο Καματερό (απέναντι από το Γήπεδο του Αμπελακιακού) και στη Σαλαμίνα (στο παρτέρι που βρίσκεται πίσω από τους πάγκους της λαϊκής αγοράς και κοντά στα γήπεδα tennis), ώρα 10.00 πμ

Με τις δενδροφυτεύσεις αυτές ευελπιστούμε να βελτιωθεί τόσο η αισθητική, όσο και η περιβαλλοντική εικόνα των περιοχών αυτών, διότι το περιαστικό πράσινο θα ομορφύνει το νησί μας. Το περιβάλλον είναι υπόθεση όλων μας, για αυτό ας ομορφύνουμε τη Σαλαμίνα όλοι μαζί!

Για οδηγίες, πληροφορίες, χάρτες κλπ. παρακαλούμε δείτε στον ιστότοπο του Ομίλου μας:  http://sites.google.com/site/perivos/anakoinoseis/prasinizontastonesimas

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την παρουσία και την βοήθειά σας.

4 σχόλια:

  1. Ανώνυμος2/06/2012 1:05 π.μ.

    Από τότε που ανέλαβε καινούργιος πρόεδρος ο Ακύλας, το μόνο που κάνει ο PERIVOS είναι να δενδροφυτεύει και να πηγαίνουνε καμια εκδρομή στα πέριξ. Γιαυτό και μιλάνε πάντα για ομορφιά του περιβάλλοντος. Για προστασία τίποτα.
    Για Ναυπηγεία, νταμάρια, ιχθυοτροφεία, Ρεβυθούσες, Ψυτάλειες μώκο.
    Καιρός να πάει σπίτι του ο κύριος αυτός.
    Από τέτοιους γεμάτο ο κόσμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος2/06/2012 9:16 π.μ.

    Εγω άλλα μαθαίνω αγαπητέ. Αν εισαι καλυτερος βεβαια να γινεις εσυ προεδρος στον περιβος. δυστυχως θα πρεπει να ξεχασεις την ανωνυμια σου ομως.

    εκτος απο κατι τυπακους σαν εσενα, ολοι οι αλλοι τους εχουν αγκαλιασει στη σαλαμινα και οχι μονο. Μη ζηλεύεις λοιπον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος2/06/2012 2:03 μ.μ.

    Δεν κατάλαβες ότι η σύγκριση ήταν με τον προηγούμενο πρόεδρο τον κ.Κανάκη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος2/06/2012 3:14 μ.μ.

    Ο Ακύλας ειναι πολύ καλό παιδί σταματηστε πια της κακίες, αμάν

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Εδώ κάθε αναγνώστης μπορεί να εκφράσει την γνώμη του ελεύθερα και χωρίς λογοκρισία.

Ωστόσο δεν σημαίνει ότι τις απόψεις του κάθε σχολιαστή τις υιοθετούμε.

Οι διαχειριστές του blog διατηρούν το δικαίωμα αν πέσει στην αντίληψη τους υβριστικά σχόλια που θίγουν ανθρώπινες αξιοπρέπειες, να διαγράψουν τα σχόλια αυτά.

Σε περίπτωση που δεν έχει πέσει στην αντίληψη μας κάποιο σχόλιο που σας συκοφαντεί η σας εκθέτη επικοινωνήστε μαζί μας στο email agkathi.salamis@yahoo.gr αναφέροντας μας ποιο σχόλιο σας αφορά και σε ποια ανάρτηση έχει δημοσιευθεί.

Ευχαριστώ.