Το “ΑΓKΑΘΙ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ“ δημιουργήθηκε με μοναδικό σκοπό τη σωστή πληροφόρηση των κατοίκων της Σαλαμίνας και όχι μόνο. Είναι εδώ δίπλα στον πολίτη ανεξάρτητο δυναμικό να λέει πάντα την αλήθεια. Μια αλήθεια που όλοι οι άλλοι δεν τολμούν να μας πουν, αλλά την κρύβουν πίσω από τα προσωπικά και κομματικά τους συμφέροντα.

Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2014

Δικαίωση για τον π. Δανιήλ Ψωίνο-Παραδέχτηκε ότι είναι συκοφάντης ο Δημήτρης Μουζακίτης!


Ιστορική δικαίωση για τον πανοσιολογιότατο αρχιμανδρίτη π. Δανιήλ Ψωίνο, προϊστάμενο του Ιερού Μητροπολητικού Ναού Αγίας Τριάδος Πειραιά, μετά από μακροχρόνια μάχη με τον εκδότη της εφημερίδας ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ Δημήτρη Μουζακίτη, ο οποίος παραδέχτηκε γραπτώς ότι τον συκοφαντούσε και ζήτησε 77 φορές συγγνώμη!

Η Piraeus Press εξασφάλισε για τους αναγνώστες της, το χειρόγραφο σημείωμα μεταμέλειας του Δημήτρη Μουζακίτη, ο οποίος στην κυριολεξία ξεγυμνώνεται, μαρτυρώντας ότι όλα όσα έγραφε για τον π. Δανιήλ Ψωίνο ήταν ψευδή, συκοφαντικά και εκτός πραγματικότητας!

ΖΗΤΗΣΕ 77 ΦΟΡΕΣ ΣΥΓΓΝΩΜΗ!!!
Πρέπει να τονίσουμε ότι είχε ήδη προηγηθεί μια δίκη, στην οποία ο Δημήτρης Μουζακίτης είχε καταδικαστεί για τα όσα ψευδή και συκοφαντικά είχε κατά καιρούς προσάψει στον π. Δανιήλ Ψωίνο.

Οφείλουμε να πούμε ότι ο π. Δανιήλ Ψωίνος διακρίνεται τόσο για το ποιμαντικό του έργο όσο και για τη σεμνότητα και ταπεινότητα που διακρίνει το βίο του.
 

Και αξίζει να σημειωθεί ότι παρά την πολυετή και ψυχοφθόρα διαδικασία, η αλήθεια έλαμψε και μάλιστα με τον πιο φωτεινό τρόπο, με μαι κυνική ομολογία του ίδιου του κατηγορούμενου Δημήτρη Μουζακίτη!

Τέλος, δε θα μπορούσαμε να μην αναφέρουμε το γεγονός ότι στο πρώτο δικαστήριο, μάρτυρας υπεράσπισης του μετανοημένου Δημήτρη Μουζακίτη, ήταν ιερέας της Μητροπόλεως Πειραιά, ο οποίος υπηρετεί για πολλά χρόνια σε μια από τις ιστορικότερες ενορίες του Πειραιά! Για αυτό το θέμα θα επανέλθουμε...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΜΕΤΑΜΕΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΟΥΖΑΚΙΤΗ

''Ο κάτωθι υπογεγραμμένος Δημήτριος Μουζακίτης, με αριθμό ταυτότητας  ΑΖ 638314, δημοσιογράφος και εκδότης της εφημερίδας "Η φωνή της αλήθειας" δηλώνω ότι όλα όσα κατά καιρούς έχω γράψει στην εφημερίδα μου εναντίον του Πανοσιολογιωτάτου Αρχιμανδρίτη Δανιήλ Ψωΐνου  είναι ψευδή, συκοφαντικά και δεν ανταποκρίνονται την πραγματικότητα.
Πρόκειται για ακέραιο άνθρωπο, εντιμότατο και άριστο Κληρικό, ανεπίληπτου ήθους, ο οποίος κυριολεκτικά κοσμεί την Πειραϊκή Εκκλησία και τον Ιερό Προσκυνηματικό  Ναό της Αγίας Τριάδος Πειραιώς τον οποίο επάξια διακονεί.
Έπεσα θύμα παραπληροφόρησης, κακόβουλων και φθονερών ανθρώπων.
Ζητώ όχι επτάκις αλλά εβδομηκοντάκις επτά συγγνώμη για τον Πανοσιοσιωλογιώτατο Αρχιμανδρίτη Δανιήλ Ψωΐνο.
Δηλώνω δε, ότι θα άρω όλες τις συνέπειες των συκοφαντικών και ψευδών δημοσιευμάτων δημοσιεύοντας στην εφημερίδα μου, στην πρώτη σελίδα, σε περίοπτη θέση, την παρούσα δήλωση μου αποκαθιστώντας την αλήθεια και την πραγματικότητα.

Πειραιάς 13-1-2014''


1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος1/26/2016 5:31 μ.μ.

    Μουζακιτη επιτέλους βρήκες τον δασκαλο σου77 φορες οχι οτι πιστευω οτι θα γίνεις άνθρωπος απλά έτσι να καταλαβει ο κοσμος ποιος είσαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Εδώ κάθε αναγνώστης μπορεί να εκφράσει την γνώμη του ελεύθερα και χωρίς λογοκρισία.

Ωστόσο δεν σημαίνει ότι τις απόψεις του κάθε σχολιαστή τις υιοθετούμε.

Οι διαχειριστές του blog διατηρούν το δικαίωμα αν πέσει στην αντίληψη τους υβριστικά σχόλια που θίγουν ανθρώπινες αξιοπρέπειες, να διαγράψουν τα σχόλια αυτά.

Σε περίπτωση που δεν έχει πέσει στην αντίληψη μας κάποιο σχόλιο που σας συκοφαντεί η σας εκθέτη επικοινωνήστε μαζί μας στο email agkathi.salamis@yahoo.gr αναφέροντας μας ποιο σχόλιο σας αφορά και σε ποια ανάρτηση έχει δημοσιευθεί.

Ευχαριστώ.