Το “ΑΓKΑΘΙ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ“ δημιουργήθηκε με μοναδικό σκοπό τη σωστή πληροφόρηση των κατοίκων της Σαλαμίνας και όχι μόνο. Είναι εδώ δίπλα στον πολίτη ανεξάρτητο δυναμικό να λέει πάντα την αλήθεια. Μια αλήθεια που όλοι οι άλλοι δεν τολμούν να μας πουν, αλλά την κρύβουν πίσω από τα προσωπικά και κομματικά τους συμφέροντα.

Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2014

Κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας από τον Πρόεδρο της Δημοτικής κοινότητας Σεληνίων (φώτο-video)


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας από τον Πρόεδρο της Δημοτικής κοινότητας Σεληνίων κ. Σαράντη Φυρογένη.

Ο πρόεδρος ευχήθηκε σε όλους καλή χρόνια με υγεία, κουράγιο, δύναμη και ελπίδα. 






3 σχόλια:

  1. Ανώνυμος1/12/2014 5:27 μ.μ.

    1ονΟ ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑ ΜΕΙΝΕΙ ΑΡΠΑΧΤΙΚΟ ΚΑΙ ΛΑΜΟΓΙΟ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΥΤΟΒΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ 2ονΔΕΡΤΟΥΖΟΣ ΤΟ ΙΔΙΟ 3ον ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΗΣ ΤΟ ΙΔΙΟ 4ον ΠΑΠΑΘΕΟΧΑΡΗΣ ΤΟ ΙΔΙΟ 5ον ΜΠΕΡΗΣ ΤΟ ΙΔΙΟ 6ον ΤΣΑΛΙΑΚΟΣ ΤΟ ΙΔΙΟ 7ον ΜΠΕΓΝΗ ΤΟ ΙΔΙΟ 8ον Κ,,Λ,,Π ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΠΟΙΟΙ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΤΟ ΟΜΟΡΦΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΧΑΖΟΥΣ ΜΑΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΑΞΙΟΛΟΓΟ ΑΤΟΜΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΔΗΜΑΡΧΕΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΙΣΟΣ ΑΥΤΟ ΝΑ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΕΞΑΡΤΑΤΕ ΕΑΝ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ Η’ ΘΑ ΜΗΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος1/12/2014 8:50 μ.μ.

    ΣΥΜΒΟΥΛΕ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
    ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΕΣΒΗΣΑΝ ΤΑ ΦΩΤΑ 1-1-14 ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ 12-1-2014 ΑΝΑΒΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΛΙΔΙΑ,ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΘΑ ΠΕΙ ΤΩΡΑ.ΑΝ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΘΕΜΑ,ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ,ΟΠΩΣ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ.ΕΧΕΤΕ ΠΟΛΥ ΠΛΑΚΑ ΑΠΟΧΩΡΕΙ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΚΑΙ ΓΙΝΕΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΕΙΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΓΙΑ ΚΛΑΜΜΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος1/13/2014 2:52 μ.μ.

    ΤΕΛΙΚΑ Ο <> ΣΕ ΠΟΙΑ ΠΛΕΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΤΣΑΒΑΡΙ Η ΤΟΥ < ? ΜΝΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!! ΓΚΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Εδώ κάθε αναγνώστης μπορεί να εκφράσει την γνώμη του ελεύθερα και χωρίς λογοκρισία.

Ωστόσο δεν σημαίνει ότι τις απόψεις του κάθε σχολιαστή τις υιοθετούμε.

Οι διαχειριστές του blog διατηρούν το δικαίωμα αν πέσει στην αντίληψη τους υβριστικά σχόλια που θίγουν ανθρώπινες αξιοπρέπειες, να διαγράψουν τα σχόλια αυτά.

Σε περίπτωση που δεν έχει πέσει στην αντίληψη μας κάποιο σχόλιο που σας συκοφαντεί η σας εκθέτη επικοινωνήστε μαζί μας στο email agkathi.salamis@yahoo.gr αναφέροντας μας ποιο σχόλιο σας αφορά και σε ποια ανάρτηση έχει δημοσιευθεί.

Ευχαριστώ.