Το “ΑΓKΑΘΙ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ“ δημιουργήθηκε με μοναδικό σκοπό τη σωστή πληροφόρηση των κατοίκων της Σαλαμίνας και όχι μόνο. Είναι εδώ δίπλα στον πολίτη ανεξάρτητο δυναμικό να λέει πάντα την αλήθεια. Μια αλήθεια που όλοι οι άλλοι δεν τολμούν να μας πουν, αλλά την κρύβουν πίσω από τα προσωπικά και κομματικά τους συμφέροντα.

Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2014

Η ΕΛ.ΑΣ φοβάται τρομοκρατικό χτύπημα λόγω της επετείου της δολοφονίας Π.Φύσσα


Φόβους έχει η ΕΛ.ΑΣ ότι η επέτειος της δολοφονίας του Π.Φυσσα θα αποτελέσει αφετηρία τρομοκρατικών χτυπημάτων. Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται από το τέλος της περασμένης εβδομάδας ειδικό σχέδιο αποτροπής τρομοκρατικού χτυπήματος που έχει εκπονήσει η Ελληνική Αστυνομία με φόντο την 18η Σεπτεμβρίου, ημέρα συμπλήρωσης ενός χρόνου από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα.  
 
Το επίπεδο συναγερμού είναι στο υψηλότερο σημείο «Ξεκινάει ένα τρίμηνο ειδικού ενδιαφέροντος. Εκτός από την 18η Σεπτεμβρίου, έχουμε την 14η Οκτωβρίου, ημερομηνία που βγαίνει η απόφαση του δικαστηρίου για την κατ' οίκον νοσηλεία του Σάββα Ξηρού. Το πλάνο λειτουργεί με τη λογική των ομόκεντρων κύκλων. Στο πρώτο κύκλο ενεργούμε με χρονικό ορίζοντα την 18η Οκτωβρίου και στον δεύτερο με την καταλητική ημερομηνία της δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου στις 6 Δεκεμβρίου...».  
 
Στο υπουργείο Δημόσιας Τάξης οι συσκέψεις είναι συνεχείς και πολύωρες και ουσιαστικά έχουν να κάνουν με την επανασχεδιασμό των μέτρων ασφαλείας, την εντατικοποίηση. Ειδικό κομμάτι αφορά στον τρόπο αντίδρασης των δυνάμεων αν διαπιστωθεί ότι υπάρχει σε εξέλιξη βομβιστική ενέργεια ειδικά από την πλευρά του Ξηρού ο οποίος δεν προειδοποιεί και αυτό είναι που τον κάνει ιδιαίτερα επικίνδυνο. 
 
Αξίζει να τονισθεί πως οι περιπολίες των αστυνομικών της ομάδας ΔΙ.ΑΣ είναι ορατές όλο το 24ωρο. Εκατοντάδες αστυνομικοί κινούνται με μηχανές  στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου, όπου σύμφωνα με τους αναλυτές, βρίσκεται ο μεγαλύτερος αριθμός των πιθανών στόχων. Παράλληλα όλοι οι στόχοι της λεγόμενης “κόκκινης λίστας” ενημερώθηκαν για τον αυξημένο κίνδυνο, ενώ αυξήθηκαν τα μέτρα φρούρησης και επιτήρησης. Οι περιπολίες όλο το 24ωρο σε περίεργες “ζώνες” αστυνομικών της ομάδας ΔΙ.ΑΣ, έχουν εντατικοποιηθεί σε μια προσπάθεια να   δημιουργηθεί η εντύπωση της έντονης παρουσίας των δυνάμεων ασφαλείας.  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ κάθε αναγνώστης μπορεί να εκφράσει την γνώμη του ελεύθερα και χωρίς λογοκρισία.

Ωστόσο δεν σημαίνει ότι τις απόψεις του κάθε σχολιαστή τις υιοθετούμε.

Οι διαχειριστές του blog διατηρούν το δικαίωμα αν πέσει στην αντίληψη τους υβριστικά σχόλια που θίγουν ανθρώπινες αξιοπρέπειες, να διαγράψουν τα σχόλια αυτά.

Σε περίπτωση που δεν έχει πέσει στην αντίληψη μας κάποιο σχόλιο που σας συκοφαντεί η σας εκθέτη επικοινωνήστε μαζί μας στο email agkathi.salamis@yahoo.gr αναφέροντας μας ποιο σχόλιο σας αφορά και σε ποια ανάρτηση έχει δημοσιευθεί.

Ευχαριστώ.