Το “ΑΓKΑΘΙ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ“ δημιουργήθηκε με μοναδικό σκοπό τη σωστή πληροφόρηση των κατοίκων της Σαλαμίνας και όχι μόνο. Είναι εδώ δίπλα στον πολίτη ανεξάρτητο δυναμικό να λέει πάντα την αλήθεια. Μια αλήθεια που όλοι οι άλλοι δεν τολμούν να μας πουν, αλλά την κρύβουν πίσω από τα προσωπικά και κομματικά τους συμφέροντα.

Κυριακή 23 Αυγούστου 2015

Ένα βήμα πριν τη σύρραξη η κορεατική χερσόνησο - Δεν υπάρχει συμφωνία για το διπλωματικό επεισόδιο


Οι συνομιλίες σε διπλωματικό επίπεδο δεν κατέληξαν σε συμφωνία το Σάββατο, ωστόσο συνεχίζονται, γεγονός που από μόνο του αφήνει ζωντανή την ελπίδα να πρυτανεύσει η λογική. Ωστόσο, τα ΜΜΕ στη Βόρεια Κορέα, τα οποία απηχούν τις θέσεις της Πιονγκγιάνγκ, παρουσιάζουν ένα άκρως πολεμικό κλίμα, κάνοντας λόγο για ένα εκατομμύριο εθελοντές, οι οποίοι προσφέρθηκαν να υπερασπιστούν την πατρίδα τους σε ενδεχόμενη σύρραξη με τη Νότια Κορέα!
 
Παρά το πολεμικό κλίμα που επιχειρεί να δημιουργήσει η κυβέρνηση της Πιονγκγιάνγκ, σε διπλωματικό επίπεδο καταβάλλονται μεγάλες προσπάθειες προκειμένου να βρεθεί μία λύση και να ξεπεραστεί η κρίση που προέκυψε την Πέμπτη (20/8).
 
Το θερμό επεισόδιο προκλήθηκε όταν η Βόρεια Κορέα εξαπέλυσε ρουκέτες εναντίον μεγαφώνων στο έδαφος της Νότιας Κορέας, τα οποία μετέδιδαν προπαγανδιστικές εκπομπές κατά της Πιονγκγιάνγκ. Η Βόρεια Κορέα δεν παραδέχθηκε ότι πυροβόλησε πρώτη, ενώ η Σεούλ κατηγορεί το καθεστώς του Κιμ Γιονγκ Ουν για τον τραυματισμό δύο στρατιωτών από νάρκες ξηράς, κάτι που επίσης δεν αποδέχεται η Πιονγκγιάνγκ.
 
Την ίδια στιγμή, η Σεούλ αναφέρει πως παρατηρείται ασυνήθιστη κίνηση στρατευμάτων της Βόρειας Κορέας κατά μήκος των συνόρων, καθώς και στόλου και υποβρυχίων. «Περίπου το 70% των 77 υποβρυχίων που κατέχει η Βόρεια Κορέα, μετακινήθηκε από τις βάσεις του», ανέφεραν χαρακτηριστικά και πρόσθεσαν ότι έχουν διπλασιαστεί οι δυνάμεις πυροβολικού στα σύνορα.
 
 

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος8/23/2015 7:19 μ.μ.

    Ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα στην Σαλαμίνα, αυτό της κινητής τηλεφωνίας “WIND”, παρά την ομόφωνη απόφαση του δημοτικού συμβουλίου Σαλαμίνας, μπαίνει στο ψυγείο με ευθύνη Δημάρχου και Κορρού που το έφερε τότε στο προσκήνιο.
    • Τι άνομες δεύτερες σκέψεις έγιναν;
    • Τι συνδιαλλαγή και με ποιους;
    • Τι θέλουν να αποφύγουν και να κρύψουν;
    • Ποιες οι σκοπιμότητες;
    Κυρία δήμαρχε γνωρίζεται πως αυτό και μόνον από μόνον του αποτελεί παράβαση καθήκοντος και διώκεται ποινικά;
    Ο παραθεσμικός Δήμαρχος καλός γνώστης και των νομικών θεμάτων δεν σας ενημέρωσε;
    Ε ρε γλέντια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Εδώ κάθε αναγνώστης μπορεί να εκφράσει την γνώμη του ελεύθερα και χωρίς λογοκρισία.

Ωστόσο δεν σημαίνει ότι τις απόψεις του κάθε σχολιαστή τις υιοθετούμε.

Οι διαχειριστές του blog διατηρούν το δικαίωμα αν πέσει στην αντίληψη τους υβριστικά σχόλια που θίγουν ανθρώπινες αξιοπρέπειες, να διαγράψουν τα σχόλια αυτά.

Σε περίπτωση που δεν έχει πέσει στην αντίληψη μας κάποιο σχόλιο που σας συκοφαντεί η σας εκθέτη επικοινωνήστε μαζί μας στο email agkathi.salamis@yahoo.gr αναφέροντας μας ποιο σχόλιο σας αφορά και σε ποια ανάρτηση έχει δημοσιευθεί.

Ευχαριστώ.