Το “ΑΓKΑΘΙ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ“ δημιουργήθηκε με μοναδικό σκοπό τη σωστή πληροφόρηση των κατοίκων της Σαλαμίνας και όχι μόνο. Είναι εδώ δίπλα στον πολίτη ανεξάρτητο δυναμικό να λέει πάντα την αλήθεια. Μια αλήθεια που όλοι οι άλλοι δεν τολμούν να μας πουν, αλλά την κρύβουν πίσω από τα προσωπικά και κομματικά τους συμφέροντα.

Πέμπτη 20 Αυγούστου 2015

Συναγερμός: Mοσάντ προειδοποιεί την Ελλάδα ότι οι Τούρκοι θα χτυπήσουν ελληνικά νησιά



Σύμφωνα με την Ισραηλινή αντικατασκοπεία, υφαίνεται διαβολικό σχέδιο με στόχο ελληνικά νησιά. 
 Μελέτες της υπηρεσίας κάνουν λόγο για ύπουλο τουρκικό σχέδιο μέσω τζιχαντιστών για κατάληψη ελληνικών νήσων.

Ο “αφοπολισμός” των αυτών των νησιών άνοιξε τη πόρτα στην Τουρκία για την γεω-πολιτική διείσδυση στην νοτιο-ανατολική ενεργειακή πτέρυγα και σύμφωνα με το σενάριο της υπάρχει σοβαρή περίπτωση τζιχανιτστές να προξενήσουν σοβαρό τρομοκρατικό χτύπημα μέσω των εισροών προσφύγων και μετά απο σχεδιασμένη προβοκάτσια προς τη Τουρκία, οι τουρκικές δυνάμεις να παρέμβουν και να καταλάβουν Στρογγύλη και Καστελόριζο.

Μάλιστα η Ισραηλινή υπηρεσία βλέπει κάτι τέτοιο να γίνεται πραγματικότητα τις επόμενες εβδομάδες και κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για μια Ελληνοτουρκική σύρραξη!

Επίσης υπάρχουν οι εξης πληροφορίες: 

Ειδικές ψυχολογικές επιχειρήσεις από τους Τούρκους με στόχο τη δημιουργία κλίματος μέσα στην Τουρκία, προκειμένου να προετοιμαστεί η κοινή γνώμη για "δικαιολογημένη αντίδραση της".

Πρόκειται για το ίδιο ακριβώς σενάριο που είχε διαδραματιστεί στην Ρω το καλοκαίρι του 2009 όταν Τούρκοι πράκτορες είχαν επιχειρήσει να βιντεοσκοπήσουν την αλλαγή φρουράς στο νησί, προκειμένου να αποδείξουν ότι η Ελλάδα είχε στείλει εκεί ειδικές δυνάμεις.

Οι Τούρκοι πράκτορες είχαν συλληφθεί και αποσοβήθηκε την τελευταία στιγμή μια νέα κρίση. Ανάλογη είναι και η τωρινή επιχείρηση των Τούρκων μόνο που τώρα επιστράτευσαν κάποιο δημοσιογράφο όπως είχαν κάνει και στα Ίμια το 1996. Όλα αυτά μπορεί να σημαίνουν μόνο ένα ενδεχόμενο: Ότι οι τούρκοι ετοιμάζονται για τη δημιουργία μιας νέας κρίσης στο Αιγαίο ισοδύναμης αν όχι μεγαλύτερης από αυτή των Ιμίων.

Έτσι ο αρθογράφος Γιλμάζ Οζντίλ της εφημερίδας Σοζτζού με φωτογραφικό υλικό που έχει ληφθεί από πράκτορες της ΜΙΤ επιχειρεί όχι μόνο να στοιχειοθετήσει  υποτιθέμενη παραβίαση της συνθήκης της Λωζάννης το 1923 και των Παρισίων του 1947 (για την ενσωμάτωση των Δωδεκανήσων) αλλά ισχυρίζεται επιπλέον ότι η Ελλάδα «άρπαξε 16 νησιά από την Τουρκία χωρίς καμία νομική βάση»!

Σε άρθρο του στην τουρκική εφημερίδα και απατώντας σε κάποιους «φίλους τους που λένε τι ωραία πέρασαν στα ελληνικά νησιά», ο Οζντίλ και με φωτογραφίες που ξεκάθαρα έχουν ληφθεί από μυστικές υπηρεσίες επιχειρεί να αποδείξει ότι οι δυνάμεις που σταθμευουν εκεί έχουν επιθετική διάταξη έναντι της Τουρκίας!

Και όχι μόνο αυτό αλλά παραπονείται ότι τα ελληνικά νησιά  «του μπαίνουν στην μύτη του και στην μύτη της Τουρκίας», επαναλαμβάνοντας αυτό που είχε πει κάποια χρόνια νωρίτερα η πρώην πρωθυπουργός της Τουρκίας Τανσού Τσιλέρ.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ κάθε αναγνώστης μπορεί να εκφράσει την γνώμη του ελεύθερα και χωρίς λογοκρισία.

Ωστόσο δεν σημαίνει ότι τις απόψεις του κάθε σχολιαστή τις υιοθετούμε.

Οι διαχειριστές του blog διατηρούν το δικαίωμα αν πέσει στην αντίληψη τους υβριστικά σχόλια που θίγουν ανθρώπινες αξιοπρέπειες, να διαγράψουν τα σχόλια αυτά.

Σε περίπτωση που δεν έχει πέσει στην αντίληψη μας κάποιο σχόλιο που σας συκοφαντεί η σας εκθέτη επικοινωνήστε μαζί μας στο email agkathi.salamis@yahoo.gr αναφέροντας μας ποιο σχόλιο σας αφορά και σε ποια ανάρτηση έχει δημοσιευθεί.

Ευχαριστώ.