Το “ΑΓKΑΘΙ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ“ δημιουργήθηκε με μοναδικό σκοπό τη σωστή πληροφόρηση των κατοίκων της Σαλαμίνας και όχι μόνο. Είναι εδώ δίπλα στον πολίτη ανεξάρτητο δυναμικό να λέει πάντα την αλήθεια. Μια αλήθεια που όλοι οι άλλοι δεν τολμούν να μας πουν, αλλά την κρύβουν πίσω από τα προσωπικά και κομματικά τους συμφέροντα.

Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2015

Βίντεο: Τούρκοι στρατιώτες χαροπαλεύουν μετά από ενέδρα του PKK - Οι Κούρδοι ανταποδίδουν με... αίμα


Βίντεο-ντοκουμέντο δείχνει Τούρκους στρατιώτες να κείτονται σοβαρά τραυματισμένοι ή και νεκροί στα βουνά των συνόρων με το Ιράκ μετά από ανταλλαγή πυρών με τους Κούρδους μαχητές του PKK. Είναι προφανώς μία απάντηση στην Άγκυρα που εξαντλεί το μένος της σε βάρος των Κούρδων δολοφονώντας μικρά παιδιά στις νοτιοανατολικές περιοχές.

Οι διασώστες που φτάνουν στο σημείο με τη συνδρομή πολιτών προσπαθούν να τους απομακρύνουν από την εμπόλεμη ζώνη και την ίδια στιγμή ακούγονται να πέφτουν ριπές από αυτόματα τυφέκια, προφανώς προέρχονται από Τούρκους στρατιώτες σε μία προσπάθεια αντιπερισπασμού  για να απομακρυνθούν οι τραυματίες.  

Όπως επισημάναμε και σε προηγούμενο άρθρο ο τακτικός Στρατός της Άγκυρας είναι αδύνατο να αντιμετωπίσει τους Κούρδους που κρύβονται στα βουνά, γνωρίζουν σπιθαμή προς σπιθαμή κάθε σημείο, χτυπούν, προκαλούν απώλειες και φεύγουν.    

Η Τουρκία πληρώνει βαρύ φόρο αίματος εξαιτίας της αδιάλλακτης, αλαζονικής και προκλητικής συμπεριφοράς και πολιτικής επεκτατισμού που ονειρεύεται ο Ρ.Τ. Ερντογάν σε βάρος των Κούρδων στο βόρειο Ιράκ και στη Συρία. Οι βομβαρδισμοί που έχει επιχειρήσει είναι αποτελεσματικοί σε αντίθεση με τα χτυπήματα του PKK.  

Τα «χτυπήματα» Κούρδων του PKK πλέον έχουν μετατοπιστεί από τα νοτιοανατολικά της χώρας και έχουν φτάσει μέχρι και την Άγκυρα, κατηγορώντας το ΑΚΡ του Ερντογάν, ότι έχει εξαπολύσει φονικές επιθέσεις κατά του κουρδικού στοιχείου με πρόσχημα την καταπολέμηση του Ισλαμικού Κράτους.

Το Κογκρέσο των Κούρδων έχει καταγγέλλει ότι με τις επιθέσεις αυτές ουσιαστικά η Άγκυρα ενισχύει το Ισλαμικό Κράτος, καθώς αποδυναμώνεται η μοναδική χερσαία δύναμη που μάχεται ενάντια στους τζιχαντιστές και προειδοποιεί πώς αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση τότε και η απάντηση των Κούρδων θα είναι πιο σκληρή. 

Δείτε το βίντεο με τους Τούρκους στρατιώτες βαριά τραυματισμένους: 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ κάθε αναγνώστης μπορεί να εκφράσει την γνώμη του ελεύθερα και χωρίς λογοκρισία.

Ωστόσο δεν σημαίνει ότι τις απόψεις του κάθε σχολιαστή τις υιοθετούμε.

Οι διαχειριστές του blog διατηρούν το δικαίωμα αν πέσει στην αντίληψη τους υβριστικά σχόλια που θίγουν ανθρώπινες αξιοπρέπειες, να διαγράψουν τα σχόλια αυτά.

Σε περίπτωση που δεν έχει πέσει στην αντίληψη μας κάποιο σχόλιο που σας συκοφαντεί η σας εκθέτη επικοινωνήστε μαζί μας στο email agkathi.salamis@yahoo.gr αναφέροντας μας ποιο σχόλιο σας αφορά και σε ποια ανάρτηση έχει δημοσιευθεί.

Ευχαριστώ.