Το “ΑΓKΑΘΙ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ“ δημιουργήθηκε με μοναδικό σκοπό τη σωστή πληροφόρηση των κατοίκων της Σαλαμίνας και όχι μόνο. Είναι εδώ δίπλα στον πολίτη ανεξάρτητο δυναμικό να λέει πάντα την αλήθεια. Μια αλήθεια που όλοι οι άλλοι δεν τολμούν να μας πουν, αλλά την κρύβουν πίσω από τα προσωπικά και κομματικά τους συμφέροντα.

Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2015

Ραγδαία επιδείνωση του καιρού – Πού θα σημειωθούν καταιγίδες τις επόμενες



Ραγδαία επιδείνωση θα σημειώσει ο καιρός τις επόμενες ώρες.

Συγκεκριμένα, έντονες βροχοπτώσεις και σφοδρές καταιγίδες θα σημειωθούν σε αρκετές περιοχές της χώρας την Κυριακή, σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.

Αύριο, θα έχουμε βροχές και καταιγίδες κατά περιόδους ισχυρές στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, την Δυτική Στερεά, την Δυτική Πελοπόννησο και πιθανόν την Δυτική Μακεδονία.

Ακόμα, στα πελάγη θα πνέουν θυελλώδεις άνεμοι, εντάσεως 7 και 8 μποφόρ.

Τη Δευτέρα, τα φαινόμενα αυτά θα επεκταθούν στην Κεντρική και Ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και τα νησιά του Βόρειου και Ανατολικού Αιγαίου.
Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού:

Κυριακή 22-11

καιρός: στο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά, τη δυτική Πελοπόννησο και πιθανώς τη δυτική Μακεδονία νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες οι οποίες κατά τόπους θα είναι ισχυρές. Στα υπόλοιπα λίγες νεφώσεις κατά διαστήματα αυξημένες στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, το ανατολικό Αιγαίο, τις Κυκλάδες και την Κρήτη με τοπικές βροχές.

Άνεμοι: νότιοι νοτιοδυτικοί 6 με 7 και τοπικά στο βόρειο Αιγαίο 8 μποφόρ. Στα βορειοδυτικά από το βράδυ θα στραφούν σε δυτικούς και θα εξασθενήσουν.

Θερμοκρασία: σε μικρή πτώση στα βορειοδυτικά. Στις υπόλοιπες περιοχές θα παραμείνει σε υψηλή για την εποχή επίπεδα.

Δευτέρα 23-11

καιρός: στα δυτικά, τα βόρεια και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές. Στα υπόλοιπα νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και κατά διαστήματα σποραδικές καταιγίδες.

Άνεμοι: στα δυτικά δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 5 που από το μεσημέρι σταδιακά στρέφονται σε νότιους μέχρι 6 μποφόρ. Στα ανατολικά νότιοι νοτιοδυτικοί 5 με 6 και στο βόρειο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ.

Θερμοκρασία: σε πτώση στα δυτικά κεντρικά και βόρεια.

Τρίτη 24-11

Καιρός: στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες οι οποίες κατά τόπους στα δυτικά πιθανόν να είναι ισχυρές.

Στα υπόλοιπα λίγες νεφώσεις κατά διαστήματα αυξημένες με πιθανότητα τοπικών βροχών κυρίως στο ανατολικό Αιγαίο και την Κρήτη.

Άνεμοι: νότιοι νοτιοδυτικοί 4 με 6 και τοπικά στα βορειοανατολικά 7 μποφόρ. Από το απόγευμα στα δυτικά και βόρεια σταδιακά θα στραφούν σε δυτικούς 4 με 5 μποφόρ.

Θερμοκρασία: χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Τέταρτη 25 και Πέμπτη 26-11

Καιρός: στα δυτικά κεντρικά και βόρεια νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Σταδιακά τα φαινόμενα θα επεκταθούν και στις υπόλοιπες περιοχές.

Άνεμοι: από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 και στα πελάγη τοπικά 7 μποφόρ που από το μεσημέρι και από τα δυτικά σταδιακά θα στραφούν σε δυτικούς και θα εξασθενήσουν.

Θερμοκρασία: σε πτώση.

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος11/21/2015 7:20 μ.μ.

    Όλη η Σαλαμίνα θα πρέπει να μάθει τι δήμαρχο ψήφισε γιαυτό θα σας παρακαλούσα να μην ξανασβηστεί το σχόλιο που ειναι ΑΛΗΘΙΝΌ και χωρίς ύβρεις.
    Χθές το απόγευμα στη συνάντηση της διαπαραταξιακής για την Κυνοσούρα και ενώ με χίλια ζόρια η δήμαρχος και ο Κοκκινίδης κατάλαβαν ότι η εξαίρεση της εξαίρεσης σημαίνει παραχώρηση πήρε τηλέφωνο μπροστα σε όλους τους παρέθρισκόμενους τον πρόεδρο του ΤΑΙΠΕΔ κ Πιτσώρλα προκειμένου να του ζητήσει εξηγήσεις .
    ενώ λοιπόν ξεκίνησε η κουβέντα σε κάποιο σημείο η δήμαρχος λέει στον πρόεδρο του ΤΑΙΠΕΔ "ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΩ ΤΟ ΣΠΑΣΜΕΝΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΩ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΤΕ ΜΕΝΑΝ ΚΥΡΙΟ ΠΟΥ ΤΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΛΛΙΤΕΡΑ" και δίνει το τηλέφωνο στο Κοκκινίδη.......
    ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΗΜΑΡΧΟ ΨΗΦΙΣΑΜΕ ΝΑ ΤΗΝ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Εδώ κάθε αναγνώστης μπορεί να εκφράσει την γνώμη του ελεύθερα και χωρίς λογοκρισία.

Ωστόσο δεν σημαίνει ότι τις απόψεις του κάθε σχολιαστή τις υιοθετούμε.

Οι διαχειριστές του blog διατηρούν το δικαίωμα αν πέσει στην αντίληψη τους υβριστικά σχόλια που θίγουν ανθρώπινες αξιοπρέπειες, να διαγράψουν τα σχόλια αυτά.

Σε περίπτωση που δεν έχει πέσει στην αντίληψη μας κάποιο σχόλιο που σας συκοφαντεί η σας εκθέτη επικοινωνήστε μαζί μας στο email agkathi.salamis@yahoo.gr αναφέροντας μας ποιο σχόλιο σας αφορά και σε ποια ανάρτηση έχει δημοσιευθεί.

Ευχαριστώ.