Το “ΑΓKΑΘΙ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ“ δημιουργήθηκε με μοναδικό σκοπό τη σωστή πληροφόρηση των κατοίκων της Σαλαμίνας και όχι μόνο. Είναι εδώ δίπλα στον πολίτη ανεξάρτητο δυναμικό να λέει πάντα την αλήθεια. Μια αλήθεια που όλοι οι άλλοι δεν τολμούν να μας πουν, αλλά την κρύβουν πίσω από τα προσωπικά και κομματικά τους συμφέροντα.

Πέμπτη, 19 Ιανουαρίου 2017

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΤΩΝ 8 ΤΟΥΡΚΩΝ ΙΚΕΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝΟ λαός και η Δικαιοσύνη κρατούν στα χέρια τους τη ζωή τους. 

Είναι αυτοί η μόνη τους ελπίδα που τους χωρίζει από το θάνατο αν στις προσεχείς ημέρες εκδοθούν στην Τουρκία της νεοθωμανικής κτηνωδίας και του εμφυλιοπολεμικού μίσους.

Ο λαός εκφράζει την συμπαράστασή του εκδηλώνοντάς το με κάθε τρόπο και ας μη αναφέρεται και ίσως συσκοτίζεται από τα ΜΜΕ

Η Δικαιοσύνη εκφράζεται με τις αρνητικές προς την έκδοση εισαγγελικές προτάσεις αλλά και από την αντίδραση των εισαγγελέων με την συνδικαλιστική ανακοίνωσή τους ότι δεν πρόκειται να δεχθούν καμία κυβερνητική παρέμβαση.

Για να φθάσουν οι δικαστές μας στο σημείο να καταγγείλουν τέτοια ενδεχόμενη απροκάλυπτη παρέμβαση μας φανερώνει πως το ξεπούλημα της πατρίδας μας και του λαού από την δήθεν αριστερή κυβέρνηση είναι στο ως εδώ και μη παρέκει.

Όλη αυτή η κατάσταση της υποτέλειας του ξεπεσμού αλλά και της δημιουργίας ενός παρακράτους που αναβιώνει μνήμες της χουντικής επταετίας πρέπει να ανακοπεί από την αντίσταση αυτού του λαού που ξέρει να κρατάει Θερμοπύλες.

Αντηχεί η προσφώνηση του Μανώλη Γλέζου στο ακροατήριο της συνέντευξης τύπου που δόθηκε στον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών  για τους 8 ικέτες: »Χαιρετώ τις όρθιες συνειδήσεις”!

Αντισταθείτε και πιέστε με κάθε τρόπο να αποτραπεί αυτή η πράξη ραγιαδισμού και βαρβαρότητας που μεθοδεύει η κυβέρνηση Τσίπρα που υποσχέθηκε την παράδοση των 8 ικετών στον αιμοσταγή “σουλτάνο” Ερντογάν.

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΩΝ ΟΚΤΩ ΤΟΥΡΚΩΝ ΙΚΕΤΩΝ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ

Στην Αθήνα 19/1/2017

Πηγή:  ΒΗΜΑ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ κάθε αναγνώστης μπορεί να εκφράσει την γνώμη του ελεύθερα και χωρίς λογοκρισία.

Ωστόσο δεν σημαίνει ότι τις απόψεις του κάθε σχολιαστή τις υιοθετούμε.

Οι διαχειριστές του blog διατηρούν το δικαίωμα αν πέσει στην αντίληψη τους υβριστικά σχόλια που θίγουν ανθρώπινες αξιοπρέπειες, να διαγράψουν τα σχόλια αυτά.

Σε περίπτωση που δεν έχει πέσει στην αντίληψη μας κάποιο σχόλιο που σας συκοφαντεί η σας εκθέτη επικοινωνήστε μαζί μας στο email agkathi.salamis@yahoo.gr αναφέροντας μας ποιο σχόλιο σας αφορά και σε ποια ανάρτηση έχει δημοσιευθεί.

Ευχαριστώ.