Το “ΑΓKΑΘΙ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ“ δημιουργήθηκε με μοναδικό σκοπό τη σωστή πληροφόρηση των κατοίκων της Σαλαμίνας και όχι μόνο. Είναι εδώ δίπλα στον πολίτη ανεξάρτητο δυναμικό να λέει πάντα την αλήθεια. Μια αλήθεια που όλοι οι άλλοι δεν τολμούν να μας πουν, αλλά την κρύβουν πίσω από τα προσωπικά και κομματικά τους συμφέροντα.

Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2017

ΤΟ WI-FI ΣΚΟΤΩΝΕΙ… ΣΕ 50 – 100 ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΚΟΙΤΑΖΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΘΑ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΠΩΣ ΗΤΑΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΚΡΙΣΗ ΥΓΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ… ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ…!!!



Περισσότερο εκτεθειμένα είναι παιδιά και έφηβοι από του ενήλικες, στα ηλεκτρομαγνητικά πεδία ραδιοσυχνοτήτων (RF / EMF), που εκπέμπουν οι συσκευές Wi-Fi, αλλά και τα ραδιόφωνα, οι τηλεοράσεις, οι φούρνοι μικροκυμάτων, τα κινητά τηλέφωνα. Μάλιστα οι ειδικοί προειδοποιούν ότι τα σημερινά όρια είναι ανεπαρκή και πρέπει να αναθεωρηθούν.

Σύμφωνα με έρευνα που δημοσιεύθηκε το 2015 στο Journal of Microscopy and Ultrastructure και αναπαρήγαγε το Forbes:
 

Τα παιδιά απορροφούν μεγαλύτερη ποσότητα ακτινοβολίας μικροκυμάτων από τους ενήλικες, καθώς τα κρανία των παιδιών είναι λεπτότερα από των ενηλίκων και αποθηκεύουν περισσότερη ακτινοβολία στον εγκεφαλικό ιστό.

Τα έμβρυα είναι ακόμα πιο ευάλωτα από τα παιδιά.

Οι έφηβες και οι γυναίκες δεν θα πρέπει να τοποθετούν το κινητό τους κοντά στο στήθος τους ή στο κεφάλι τους.
 

Στο κινητό θα πρέπει να υπάρχουν προειδοποιήσεις για τους κινδύνους από την υπερέκθεση στην ακτινοβολία
 

Οι κυβερνήσεις έχουν εκδώσει προειδοποιήσεις, όμως το μεγαλύτερο μέρος του κοινού τις αγνοεί.

Οι τρέχουσες τιμές στα όρια έκθεσης είναι ανεπαρκείς και πρέπει να αναθεωρηθούν.

Οι ασύρματες συσκευές είναι ραδιοπομποί, όχι παιχνίδια. Η πώληση τους στα καταστήματα παιχνιδιών θα πρέπει να παρακολουθείται στενά, ακόμη και να απαγορευτεί.

Στην έρευνα γίνεται επίκληση μελετών οι οποίες προειδοποιούν για κινδύνους στην υγεία που προκύπτουν από την έκθεση σε ραδιοσυχνότητες / EMF και οι οποίες συνδέονται με καρκίνους του εγκεφάλου και στους σιελογόνους αδένες, με χαμηλό αριθμό σπερματοζωαρίων, και με καρκίνο του μαστού.

Επιπλέον γίνεται αναφορά και σε άρθρο του περασμένου Αυγούστου στο networkworld.com με τίτλο «Το Wi-Fi μας σκοτώνει αργά;». Εκεί, ο συντάκτης του άρθρου αναρωτιέται αν τα ηλεκτρομαγνητικά κύματα που είναι χρήσιμα για την πρόοδο και την επικοινωνία είναι ασφαλή για την υγεία. Διερωτάται μάλιστα αν, όταν σε 50-100 χρόνια κοιτάξουμε πίσω θα θυμόμαστε ότι το Wi-Fi και τα κινητά τηλέφωνα ήταν υπεύθυνοι για την μεγαλύτερη κρίση της υγείας στην ανθρώπινη ιστορία.

stoxos.gr
thesecretrealtruth.blogspot.com



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ κάθε αναγνώστης μπορεί να εκφράσει την γνώμη του ελεύθερα και χωρίς λογοκρισία.

Ωστόσο δεν σημαίνει ότι τις απόψεις του κάθε σχολιαστή τις υιοθετούμε.

Οι διαχειριστές του blog διατηρούν το δικαίωμα αν πέσει στην αντίληψη τους υβριστικά σχόλια που θίγουν ανθρώπινες αξιοπρέπειες, να διαγράψουν τα σχόλια αυτά.

Σε περίπτωση που δεν έχει πέσει στην αντίληψη μας κάποιο σχόλιο που σας συκοφαντεί η σας εκθέτη επικοινωνήστε μαζί μας στο email agkathi.salamis@yahoo.gr αναφέροντας μας ποιο σχόλιο σας αφορά και σε ποια ανάρτηση έχει δημοσιευθεί.

Ευχαριστώ.