Το “ΑΓKΑΘΙ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ“ δημιουργήθηκε με μοναδικό σκοπό τη σωστή πληροφόρηση των κατοίκων της Σαλαμίνας και όχι μόνο. Είναι εδώ δίπλα στον πολίτη ανεξάρτητο δυναμικό να λέει πάντα την αλήθεια. Μια αλήθεια που όλοι οι άλλοι δεν τολμούν να μας πουν, αλλά την κρύβουν πίσω από τα προσωπικά και κομματικά τους συμφέροντα.

Τετάρτη, 1 Φεβρουαρίου 2017

Το “Ε.Σ.Σ.Α.Κ.” Σαλαμίνας έκοψε 29 του Γενάρη την καθιερωμένη ετήσια πίττα του, συγκινητική η συμμετοχή του κόσμου αλλά και των επισήμωνΤο “Ε.Σ.Σ.Α.Κ.” Σαλαμίνας έκοψε 29 του Γενάρη την καθιερωμένη ετήσια πίττα του, συγκινητική η συμμετοχή του κόσμου αλλά και των επισήμων

Την καθιερωμένη ετήσια πίτα του έκοψε ο σύλλογος μας την Κυριακή (29/01) στο κατάστημα των Σεληνίων Sunrise όπου όλα τα μέλη μας, έδωσαν το δυναμικό παρόν τους στην διοργάνωση και την εξυπηρέτηση των δεκάδων φίλων και επισήμων που μας τίμησαν γι’ άλλη μια φορά με την παρουσία τους.

Το παρόν έδωσαν επίσης, ο Αντιπεριφερειάρχης Παναγιώτης Χατζηπέρος όπως και ο τ. Δήμαρχος Σαλαμίνας Γιάννης Τσαβαρής τους οποίους ο σύλλογος μας, τίμησε με αναμνηστική πλακέτα για την προσφορά τους στον εθελοντισμό και ιδιαίτερα στο Ε.Σ.Σ.Α.Κ.

Επίσης με την παρουσία τους μας τίμησαν:

Ο Διοικητής της Π.Υ. Σαλαμίνας Παναγιώτης Αράπης
Ο Δημ. Σύμβουλος και τ. Αντιδήμαρχος Σαλαμίνας Καπετανάκης Γρηγόρης
Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κκ Πέτρος Παπαθεοχάρης και Μάνος Δερτούζος
Ο τ. Δημ. Σύμβουλος και π. υπεύθυνος Πολιτικής προστασίας Θωμάς Μπερής
Εκ μέρους της Δημ. Τ.Ο. ΝΔ Σαλαμίνας, ο πρόεδρος κ Ν. Ελευθεριάνος με τον αναπληρωτή κ Χαράλαμπο Δρίβα και τα μέλη Πάνο Νούλα, ως και η υπεύθυνη Γυναικών κα Βάσω Θεοδωρακοπούλου-Μπόγρη.
Ο τ. υποδιοικητής Ασφαλείας Σαλαμίνας Βασίλης Ελευθεριάνος,
Η δημοσιογράφος των ”ΑΝΑΤΡΟΠΩΝ” κα Βίκυ Ψυλλάκη
Οι ασφάλειες του Μηνά ΜΠΟΓΡΗ με χορηγία υπέρ των σκοπών του συλλόγου μας
Ως εκπρόσωπος των ”ΦΙΛΩΝ ΤΟΥ ΔΑΣΟΥΣ” ο κ Ηλίας Φρίμας
Εκπρόσωπος του συλλόγου ”Αγ Παντελεήμονα” Αστέρια Βασιλικών Σαλαμίνας

Με την ευκαιρία, να σας ευχηθούμε σε όλους κι όχι μόνον όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους, τα χρόνια πολλά, ας έχουμε μια καλή χρονιά χωρίς φωτιές και καταστροφές στον κόσμο όλο.


Για το διοικητικό συμβούλιο

Ο πρόεδρος                               Η Γεν. Γραμματέας
                              Ευστράτιος Γεωργαντίδης                     Μαρία Τσικρίκη


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ κάθε αναγνώστης μπορεί να εκφράσει την γνώμη του ελεύθερα και χωρίς λογοκρισία.

Ωστόσο δεν σημαίνει ότι τις απόψεις του κάθε σχολιαστή τις υιοθετούμε.

Οι διαχειριστές του blog διατηρούν το δικαίωμα αν πέσει στην αντίληψη τους υβριστικά σχόλια που θίγουν ανθρώπινες αξιοπρέπειες, να διαγράψουν τα σχόλια αυτά.

Σε περίπτωση που δεν έχει πέσει στην αντίληψη μας κάποιο σχόλιο που σας συκοφαντεί η σας εκθέτη επικοινωνήστε μαζί μας στο email agkathi.salamis@yahoo.gr αναφέροντας μας ποιο σχόλιο σας αφορά και σε ποια ανάρτηση έχει δημοσιευθεί.

Ευχαριστώ.