Το “ΑΓKΑΘΙ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ“ δημιουργήθηκε με μοναδικό σκοπό τη σωστή πληροφόρηση των κατοίκων της Σαλαμίνας και όχι μόνο. Είναι εδώ δίπλα στον πολίτη ανεξάρτητο δυναμικό να λέει πάντα την αλήθεια. Μια αλήθεια που όλοι οι άλλοι δεν τολμούν να μας πουν, αλλά την κρύβουν πίσω από τα προσωπικά και κομματικά τους συμφέροντα.

Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2017

Εστειλες… λάθος μήνυμα στο Facebook;- Δες πώς να το πάρεις πίσω!



Μία νέα καινοτομία φαίνεται πώς έχουν στα σκαριά οι «εγκέφαλοι» του Facebook.

Σύμφωνα με το «Mashable», η υπηρεσία μηνυμάτων της δημοφιλούς πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης κάνει δοκιμές μιας νέας δυνατότητας, που θα επιτρέπει στους χρήστες να επεξεργαστούν ή να ανακαλέσουν τα μηνύματα που έχουν ήδη αποσταλεί.

Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να διαγράψετε ή να επεξεργαστείτε ένα μήνυμα, ακόμη και αφότου έχει φτάσει στον προορισμό του, σύμφωνα με το techit. Το χαρακτηριστικό θα λειτουργεί, μόνο αν ο παραλήπτης δεν έχει διαβάσει το μήνυμα.

Για το WhatsApp, αυτό καθορίζεται από ένα μπλε σημάδι ελέγχου. Αν το μήνυμα έχει απλώς παραληφθεί από ένα τηλέφωνο, αλλά δεν έχει διαβαστεί, θα υπάρχει ένα γκρι σημάδι, που σημαίνει ότι προλαβαίνετε να το αλλάξετε ή και να το διαγράψετε.

Το χαρακτηριστικό επισημάνθηκε για πρώτη φορά από τον λογαριασμό Twitter @WABetaInfo, ο οποίος παρακολουθεί τα χαρακτηριστικά που δοκιμάζει το WhatsApp. Η λειτουργία αυτή τη στιγμή δοκιμάζεται στις εκδόσεις beta του WhatsApp για Android και iOS.

Οι επιλογές που θα εμφανιστούν θα ονομάζονται «revoke» και «edit». Υπάρχει ωστόσο μια... παγίδα: αν σβήσετε ή αλλάξετε το μήνυμά σας, ο παραλήπτης θα ενημερώνεται ότι το κάνατε, χωρίς φυσικά να αποκαλύπτεται το περιεχόμενο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ κάθε αναγνώστης μπορεί να εκφράσει την γνώμη του ελεύθερα και χωρίς λογοκρισία.

Ωστόσο δεν σημαίνει ότι τις απόψεις του κάθε σχολιαστή τις υιοθετούμε.

Οι διαχειριστές του blog διατηρούν το δικαίωμα αν πέσει στην αντίληψη τους υβριστικά σχόλια που θίγουν ανθρώπινες αξιοπρέπειες, να διαγράψουν τα σχόλια αυτά.

Σε περίπτωση που δεν έχει πέσει στην αντίληψη μας κάποιο σχόλιο που σας συκοφαντεί η σας εκθέτη επικοινωνήστε μαζί μας στο email agkathi.salamis@yahoo.gr αναφέροντας μας ποιο σχόλιο σας αφορά και σε ποια ανάρτηση έχει δημοσιευθεί.

Ευχαριστώ.