Το “ΑΓKΑΘΙ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ“ δημιουργήθηκε με μοναδικό σκοπό τη σωστή πληροφόρηση των κατοίκων της Σαλαμίνας και όχι μόνο. Είναι εδώ δίπλα στον πολίτη ανεξάρτητο δυναμικό να λέει πάντα την αλήθεια. Μια αλήθεια που όλοι οι άλλοι δεν τολμούν να μας πουν, αλλά την κρύβουν πίσω από τα προσωπικά και κομματικά τους συμφέροντα.

Δευτέρα, 27 Μαρτίου 2017

Ερώτημα για την αξιοπιστία του Survivor: Διαρροή αποκαλύπτει ποιος θα κερδίσει την ασυλία και ποιοι είναι οι επόμενοι προτεινόμενοι (βίντεο)Και όμως οι διαρροές συνεχίζονται και ένας Τούρκος παραγωγός ο οποίος είχε προβλέψει την αποχώρηση της Σόφης Πασχάλη διέρρευσε τώρα ποια ομάδα θα κερδίσει την ασυλία και ποιοι θα είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση!

Πλέον τίθενται οικονομικά ζητήματα καθώς όλοι γνωρίζουν ότι για το reality αυτό παίζεται ένας μεγάλός τζίρος στοιχημάτων.

Στην εκπομπή Happy Day του Alpha ανέφεραν πως ο Τούρκος παραγωγός την περασμένη βδομάδα είχε αποκαλύψει την αποχώρηση της Σόφης Πασχάλη από το survivor και τόνισαν: «Ενώ είχαν κρατήσει ένα μήνα να μην βγαίνουν πράγματα. Βγαίνουν πράγματα προς τα έξω.

Η αποχώρηση της Σόφης Πασχάλη βγήκε μια μέρα πριν. Όπως και σήμερα λένε, πως οι Διάσημοι έχουν πάρει την ασυλία».

Δεν σταμάτησαν όμως εδώ αλλά είπαν και τα ονόματα των προτεινόμενων! 

Πληροφορίες θέλουν την Ελισάβετ, τον Πάνο αλλά και τον Ορέστη Τσανγκ να είναι οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση.

Αξίζει, ωστόσο, να σημειωθεί ότι ο ΣΚΑΪ δεν έχει επιβεβαιώσει καμία από τις συγκεκριμένες φήμες.

Πάντως αν ισχύει κάτι τέτοιο θα πρέπει το κανάλι να «αλλάξει» το σενάριο τουλάχιστον, έστω για... ξεκάρφωμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ κάθε αναγνώστης μπορεί να εκφράσει την γνώμη του ελεύθερα και χωρίς λογοκρισία.

Ωστόσο δεν σημαίνει ότι τις απόψεις του κάθε σχολιαστή τις υιοθετούμε.

Οι διαχειριστές του blog διατηρούν το δικαίωμα αν πέσει στην αντίληψη τους υβριστικά σχόλια που θίγουν ανθρώπινες αξιοπρέπειες, να διαγράψουν τα σχόλια αυτά.

Σε περίπτωση που δεν έχει πέσει στην αντίληψη μας κάποιο σχόλιο που σας συκοφαντεί η σας εκθέτη επικοινωνήστε μαζί μας στο email agkathi.salamis@yahoo.gr αναφέροντας μας ποιο σχόλιο σας αφορά και σε ποια ανάρτηση έχει δημοσιευθεί.

Ευχαριστώ.