Το “ΑΓKΑΘΙ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ“ δημιουργήθηκε με μοναδικό σκοπό τη σωστή πληροφόρηση των κατοίκων της Σαλαμίνας και όχι μόνο. Είναι εδώ δίπλα στον πολίτη ανεξάρτητο δυναμικό να λέει πάντα την αλήθεια. Μια αλήθεια που όλοι οι άλλοι δεν τολμούν να μας πουν, αλλά την κρύβουν πίσω από τα προσωπικά και κομματικά τους συμφέροντα.

Τετάρτη, 5 Απριλίου 2017

Survivor: Μάριος Ιωαννίδης - Ειρήνη Κολιδά: Αποζημίωση «μαμούθ» για τον τραυματισμό τους στο Survivor! (βίντεο)Πολύ υψηλό χρηματικό ποσό φέρεται να πήραν οι που δύο παίκτες του τηλεοπτικού παιχνιδιού Survivor Ειρήνη Κολιδά και Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης ως αποζημίωση έπειτα από το τροχαίο στον Άγιο Δομίνικο. Σίγουρα οι βλάβες που έχουν υποστεί στον οργανισμό τους είναι μεγάλες αλλά αποζημιώθηκαν με το παραπάνω...

Το τροχαίο που σημειώθηκε πριν λίγες ημέρες στον Άγιο Δομίνικο είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό δύο παικτών της ομάδας των «Μαχητών» του Survivor.  Οι δυο τους απέχουν πλέον από τα νέα επεισόδια του Survivor, με την Ειρήνη να έχει ανακοινώσει πως εγκαταλείπει το παιχνίδι λόγω του μεγάλου διαστήματος ανάρρωσης που θα χρειαστεί, ενώ ο Μάριος Ιωαννίδης παραμένει στον Άγιο Δομίνικο να νοσηλεύεται.

Η Κλεοπάτρα Πατλάκη, επικαλούμενη πηγές της έκανε λόγο για αποζημιώσεις – «μαμούθ» στους δύο παίκτες του Survivor από τη μεριά της παραγωγής, που φτάνουν κοντά στο ποσό του επάθλου. Να θυμίσουμε ότι ο νικητής του Survivor θα λάβει το μεγάλο έπαθλο των 100.000 ευρώ.

«Από την ίδια πηγή ακούστηκε μια αποζημίωση – μαμούθ που έλαβαν και η Ειρήνη Κολιδά και ο Μάριος Ιωαννίδης, δηλαδή οι δυο παίκτες που τραυματίστηκαν πιο σοβαρά σε αυτό το τροχαίο που έγινε στον Άγιο Δομίνικο. Ουσιαστικά ήταν πάνω σε μια καρότσα οι άνθρωποι, δεν είχαν ούτε ζώνες ασφαλείας, τίποτα. Ήταν διάτρητο από παντού.

Αν ήθελαν οι παίκτες να στραφούν εναντίον της παραγωγής μπορούν να το κάνουν άνετα, όπως το είχε κάνει η Ευαγγελία Δερμετζόγλου πριν από χρόνια και η οποία είχε δικαιωθεί στα δικαστήρια. Η ίδια πηγή μας είπε ότι η παραγωγή, η οποία είχε ασφαλίσει τους παίκτες, έδωσε και στους δυο παίκτες μια αποζημίωση που πλησιάζει πάρα πολύ το ποσό του επάθλου. Με τον όρο βεβαίως να υπογράψουν ότι θα παραιτηθούν από οποιοδήποτε άλλο δικαίωμα τους» ανέφερε η δημοσιογράφος αναφορικά με τις αποζημιώσεις των παικτών».

Δείτε το απόσπασμα της εκπομπής:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ κάθε αναγνώστης μπορεί να εκφράσει την γνώμη του ελεύθερα και χωρίς λογοκρισία.

Ωστόσο δεν σημαίνει ότι τις απόψεις του κάθε σχολιαστή τις υιοθετούμε.

Οι διαχειριστές του blog διατηρούν το δικαίωμα αν πέσει στην αντίληψη τους υβριστικά σχόλια που θίγουν ανθρώπινες αξιοπρέπειες, να διαγράψουν τα σχόλια αυτά.

Σε περίπτωση που δεν έχει πέσει στην αντίληψη μας κάποιο σχόλιο που σας συκοφαντεί η σας εκθέτη επικοινωνήστε μαζί μας στο email agkathi.salamis@yahoo.gr αναφέροντας μας ποιο σχόλιο σας αφορά και σε ποια ανάρτηση έχει δημοσιευθεί.

Ευχαριστώ.