Το “ΑΓKΑΘΙ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ“ δημιουργήθηκε με μοναδικό σκοπό τη σωστή πληροφόρηση των κατοίκων της Σαλαμίνας και όχι μόνο. Είναι εδώ δίπλα στον πολίτη ανεξάρτητο δυναμικό να λέει πάντα την αλήθεια. Μια αλήθεια που όλοι οι άλλοι δεν τολμούν να μας πουν, αλλά την κρύβουν πίσω από τα προσωπικά και κομματικά τους συμφέροντα.

Τετάρτη, 7 Ιουνίου 2017

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! Άδικος θάνατος νέου ανθρώπου από εγκληματική αμέλεια


Στο κλειστό γυμναστήριο Σαλαμίνας σήμερα 07/06/2017 και κατά τις πρωινές ώρες  εκεί γινόντουσαν εργασίες αποκατάστασης  υγρομόνωσης.

Ο εργολάβος έστειλε τον μονωτή να κάνει εργασίες  πανω στην στεγανωτική μεμβράνη της μεταλλικής στέγης,  ενώ ειχαν αφαιρεθεί από κάτω  οι σάπιες λαμαρίνες  πάνω στις οποίες εδραζόταν η θερμομόνωση και η στεγανωτική μεμβράνη, χωρις αυτές να έχου αντικατασταθεί με νέες.

Αποτέλεσμα έστειλαν τον μονωτή σε παγίδα θανάτου.
Ο μονωτής χωρίς να μπορει να το δει και χωρίς να μπορεί να το γνωρίζει, ότι από κατω δεν υπάρχει λαμαρίνα  , πάτησε στο σημείο για να κάνει εργασίες στεγανοποιησης και όπως ήταν φυσικό από μονη της η μεμβράνη και το θερμομονωτικό υποχώρησαν από το βάρος του τεχνικού με αποτέλεσμα να πέσει στο κενό και να σκοτωθεί ακαριαία.

Ήταν παλικάρι 29 χρονών, νιόπαντρος με παιδάκι ενός έτους.

Τον έλεγαν Κώστα Παπαδημητρίου ήταν άριστος στη δουλειά του.  

Αιωνία του η μνήμη και μακάρι να δικαιωθεί και να αποδοθεί η δικαιοσύνη.

Πηγή: makeleio.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ κάθε αναγνώστης μπορεί να εκφράσει την γνώμη του ελεύθερα και χωρίς λογοκρισία.

Ωστόσο δεν σημαίνει ότι τις απόψεις του κάθε σχολιαστή τις υιοθετούμε.

Οι διαχειριστές του blog διατηρούν το δικαίωμα αν πέσει στην αντίληψη τους υβριστικά σχόλια που θίγουν ανθρώπινες αξιοπρέπειες, να διαγράψουν τα σχόλια αυτά.

Σε περίπτωση που δεν έχει πέσει στην αντίληψη μας κάποιο σχόλιο που σας συκοφαντεί η σας εκθέτη επικοινωνήστε μαζί μας στο email agkathi.salamis@yahoo.gr αναφέροντας μας ποιο σχόλιο σας αφορά και σε ποια ανάρτηση έχει δημοσιευθεί.

Ευχαριστώ.