Το “ΑΓKΑΘΙ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ“ δημιουργήθηκε με μοναδικό σκοπό τη σωστή πληροφόρηση των κατοίκων της Σαλαμίνας και όχι μόνο. Είναι εδώ δίπλα στον πολίτη ανεξάρτητο δυναμικό να λέει πάντα την αλήθεια. Μια αλήθεια που όλοι οι άλλοι δεν τολμούν να μας πουν, αλλά την κρύβουν πίσω από τα προσωπικά και κομματικά τους συμφέροντα.

Τετάρτη, 23 Αυγούστου 2017

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος το Ε.Σ.Σ.Α.Κ. ήταν παρόν στον εορτασμό της Παναγίας Φανερωμένης.Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος το Ε.Σ.Σ.Α.Κ. ήταν παρόν στον εορτασμό της Παναγίας  Φανερωμένης.

Το πυροσβεστικό όχημα του Ε.Σ.Σ.Α.Κ. περιπολούσε συνεχώς στην περιοχή από την Δευτέρα 21/8/2017 έως και σήμερα, περιφρουρώντας έτσι  την δασώδη περιοχή της Φανερωμένης και ήταν έτοιμοι να παρέμβουν όπου και αν χρειαστεί, φυσικά κάτω από τις εντολές του διοικητή του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Σαλαμίνας.

Ως πρόεδρος του Ε.Σ.Σ.Α.Κ. θα ήθελα να ευχαριστήσω όλα τα μέλη μας που έδωσαν ένα δυναμικό παρόν και συνέβαλαν έτσι με την παρουσία τους στην περιφρούρηση της περιοχής και φυσικά ήταν πανέτοιμοι να παρέμβουν, όπου και αν τους είχε ζητηθεί.

Πηγή: Ε.Σ.Σ.Α.Κ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ κάθε αναγνώστης μπορεί να εκφράσει την γνώμη του ελεύθερα και χωρίς λογοκρισία.

Ωστόσο δεν σημαίνει ότι τις απόψεις του κάθε σχολιαστή τις υιοθετούμε.

Οι διαχειριστές του blog διατηρούν το δικαίωμα αν πέσει στην αντίληψη τους υβριστικά σχόλια που θίγουν ανθρώπινες αξιοπρέπειες, να διαγράψουν τα σχόλια αυτά.

Σε περίπτωση που δεν έχει πέσει στην αντίληψη μας κάποιο σχόλιο που σας συκοφαντεί η σας εκθέτη επικοινωνήστε μαζί μας στο email agkathi.salamis@yahoo.gr αναφέροντας μας ποιο σχόλιο σας αφορά και σε ποια ανάρτηση έχει δημοσιευθεί.

Ευχαριστώ.