Το “ΑΓKΑΘΙ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ“ δημιουργήθηκε με μοναδικό σκοπό τη σωστή πληροφόρηση των κατοίκων της Σαλαμίνας και όχι μόνο. Είναι εδώ δίπλα στον πολίτη ανεξάρτητο δυναμικό να λέει πάντα την αλήθεια. Μια αλήθεια που όλοι οι άλλοι δεν τολμούν να μας πουν, αλλά την κρύβουν πίσω από τα προσωπικά και κομματικά τους συμφέροντα.

Δευτέρα, 28 Αυγούστου 2017

Ο Παναγιώτης Γκιόκας προβληματίζεται γιατί δεν έχει ιδρυθεί Παράρτημα ΙΚΑ στη Σαλαμίνα, αν και έχει εκδοθεί το σχετικό ΦΕΚ. Μακάρι να ήταν μόνο αυτό φίλε Παναγιώτη ...


Μετά από προσωπικές προσπάθειες τον Δεκέμβριο του 15 και μετά από μια πολύωρη συνάντηση στον Αγ.Νικόλαο στη Σαλαμίνα έθεσα μια σειρά απο θέματα που αφορούσαν την Σαλαμίνα στον τότε Υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργώ Τέρενς Κουίκ

(Στο σημείο αυτό θα ήθελα να σας γνωρίσω ότι ήταν μια περίοδος που για πρώτη φορά στη ζωή μου ασχολήθηκα με την πολιτική με σκοπό κάτι καλύτερο για τον τόπο μου, χωρίς όμως να ανήκω σε αυτούς που παίρνουν τις αποφάσεις είτε σε τοπικό επίπεδο είτε στην κεντρική πολιτική σκηνή και χωρίς να κατέχω κάποια κυβερνητική θέση, λειτουργώντας πάντα περισσότερο ως Σαλαμίνιος πολίτης πάρα ως πολιτικός.

Πλέον εκφράζω ΜΟΝΟ τον εαυτό μου και τίποτε άλλο) Ένα από τα σοβαρότερα (κατά την γνώμη μου) θέματα που του έθεσα ήταν ότι από την Σαλαμίνα είχε μετοικήσει το ΙΚΑ με αποτέλεσμα οι κάτοικοι του νησιού και ιδιαίτερα οι ηλικιωμένοι που έχουν δυσκολία στις μετακινήσεις τους να ταλαιπωρούνται αφάνταστα για την εξυπηρέτηση τους πηγαίνοντας σε Πέραμα και Πειραιά.

 Η πρόταση μου για την καθημερινή μετάβαση στην Σαλαμίνα δύο υπαλλήλων του ΙΚΑ για τη εξυπηρέτηση των κατοίκων του νησιού έγινε αποδεκτή και μου υποσχέθηκε ότι το θέμα θα λυθεί σύντομα. Πράγματι μετά από πέντε ημέρες ο τότε Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ ήρθε για δεύτερη φορά στην Σαλαμίνα όπου και είχε συνάντηση εργασίας με τη Δήμαρχο του νησιού μας.

Μεταξύ άλλων θεμάτων ο Υφυπουργός κράτησε την υπόσχεση του και ρύθμισε επί τόπου με την δημοτική αρχή το θέμα του ΙΚΑ με ίδρυση Παραρτήματος ΙΚΑ στη Σαλαμίνα (έκδοση φεκ) ώστε καθημερινά κλιμάκιο δύο υπαλλήλων του ΙΚΑ να είναι στο νησί μας. Ο προβληματισμός μου (μιας και δεν μετέχω στα κοινά) είναι γιατί τόσο καιρό δεν έχω δει την υλοποίηση των ανωτέρω που θα εξυπηρετήσουν όλους τους κατοίκους του νησιού και ιδιαίτερα τους ηλικιωμένους .

πηγή: παναγιωτης γκιοκας 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ κάθε αναγνώστης μπορεί να εκφράσει την γνώμη του ελεύθερα και χωρίς λογοκρισία.

Ωστόσο δεν σημαίνει ότι τις απόψεις του κάθε σχολιαστή τις υιοθετούμε.

Οι διαχειριστές του blog διατηρούν το δικαίωμα αν πέσει στην αντίληψη τους υβριστικά σχόλια που θίγουν ανθρώπινες αξιοπρέπειες, να διαγράψουν τα σχόλια αυτά.

Σε περίπτωση που δεν έχει πέσει στην αντίληψη μας κάποιο σχόλιο που σας συκοφαντεί η σας εκθέτη επικοινωνήστε μαζί μας στο email agkathi.salamis@yahoo.gr αναφέροντας μας ποιο σχόλιο σας αφορά και σε ποια ανάρτηση έχει δημοσιευθεί.

Ευχαριστώ.