Το “ΑΓKΑΘΙ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ“ δημιουργήθηκε με μοναδικό σκοπό τη σωστή πληροφόρηση των κατοίκων της Σαλαμίνας και όχι μόνο. Είναι εδώ δίπλα στον πολίτη ανεξάρτητο δυναμικό να λέει πάντα την αλήθεια. Μια αλήθεια που όλοι οι άλλοι δεν τολμούν να μας πουν, αλλά την κρύβουν πίσω από τα προσωπικά και κομματικά τους συμφέροντα.

Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2017

ΟΝΝΕΔ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ - Συγκέντρωση φαρμάκων & Υγειονομικού υλικού


1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος10/13/2017 10:17 π.μ.

    Οι καρπαζιές στην πλειοψηφία δεν έχουν τέλος, το ένα σκάνδαλο μετά το άλλο από τον ΑΚΟΙΠΟΠ στο ΔΛΤΣ του Λένη κι έπονται.
    Έρχεται σήμερα και η κατραπακιά από την εισαγγελία Πειραιά όπου είχαν χτίσει το πολιτικός τους αύριο με τις ψεύτικες μηνύσεις κι αγωγές κατά του τ. Δημάρχου Γιάννη Τσαβαρή.
    Η περιβόητη λοιπόν απάτη του καφέ Flamingo που θα τον πηγαίνανε και καλά για κακούργημα.
    Με απόφαση του εισαγγελέα μετατράπηκε σε απλό πλημμέλημα όπου κάτι μου λέει πως κι εκεί θα δρέψει αθωωτικές αποφάσεις δεδομένου ότι τον κατηγόρησαν για κάτι που υπάρχει και το βλέπει ο καθένας που επισκέπτεται το μαγαζί σήμερα για τις νέες τουαλέτες του Flamingo που έτσι κι αλλιώς ήταν υποχρεωμένος να τις φτιάξει για να νοικιαστεί το μαγαζί με την νέα νομοθεσία.
    Αναμείνατε εξελίξεις, έρχονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Εδώ κάθε αναγνώστης μπορεί να εκφράσει την γνώμη του ελεύθερα και χωρίς λογοκρισία.

Ωστόσο δεν σημαίνει ότι τις απόψεις του κάθε σχολιαστή τις υιοθετούμε.

Οι διαχειριστές του blog διατηρούν το δικαίωμα αν πέσει στην αντίληψη τους υβριστικά σχόλια που θίγουν ανθρώπινες αξιοπρέπειες, να διαγράψουν τα σχόλια αυτά.

Σε περίπτωση που δεν έχει πέσει στην αντίληψη μας κάποιο σχόλιο που σας συκοφαντεί η σας εκθέτη επικοινωνήστε μαζί μας στο email agkathi.salamis@yahoo.gr αναφέροντας μας ποιο σχόλιο σας αφορά και σε ποια ανάρτηση έχει δημοσιευθεί.

Ευχαριστώ.