Το “ΑΓKΑΘΙ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ“ δημιουργήθηκε με μοναδικό σκοπό τη σωστή πληροφόρηση των κατοίκων της Σαλαμίνας και όχι μόνο. Είναι εδώ δίπλα στον πολίτη ανεξάρτητο δυναμικό να λέει πάντα την αλήθεια. Μια αλήθεια που όλοι οι άλλοι δεν τολμούν να μας πουν, αλλά την κρύβουν πίσω από τα προσωπικά και κομματικά τους συμφέροντα.

Τρίτη 23 Ιανουαρίου 2018

Θανατηφόρα πτώση 42χρονου Αλβανού από ξενοδοχείο στην Ομόνοια και μια βαλίτσα γεμάτη χρήματα




Ερωτηματικά προκύπτουν από την πτώση ενός 42χρονου Αλβανού από τον 5ο όροφο ενός ξενοδοχείου στην Ομόνοια το βράδυ της Δευτέρας.

Ο Αλβανός, ο οποίος δεν ήταν ένοικος του ξενοδοχείου, έφτασε στο κτήριο που βρίσκεται στην οδό Μαρίκας Κοτοπούλη 7 στις 22:10 το βράδυ.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ αργά το βράδυ της Δευτέρας, ο άνθρωπος που έπεσε από τον 5ο όροφο, δεν ήταν πελάτης του ξενοδοχείου. Εμφανίστηκε χθες το βράδυ, διέσχισε την είσοδο του κτιρίου και μπήκε στο εσωτερικό του.

Όταν η υπάλληλος τον ρώτησε που πηγαίνει, εκείνος δεν της απάντησε ποτέ και την αγνόησε.

Στην συνέχεια ειδοποίησε την αστυνομία, γιατί δεν ήταν πελάτης του ξενοδοχείου, αλλά όταν έφτασαν οι Αστυνομικοί τον είδαν να πέφτει στο κενό.

Όταν ολοκληρώθηκε η τυπική διαδικασία ρώτησε που θα μπορούσε να πιει ένα ποτό πριν πάει στο δωμάτιό του. Οι υπάλληλοι του ξενοδοχείου του υπέδειξαν το μπαρ του ξενοδοχείου στο “ρουφ γκάρντεν”.

Κανείς δεν είχε υποψιαστεί το παραμικρό. Σύμφωνα με πληροφορίες ο άνδρας δεν έδειχνε σημάδια ανησυχίας, ταραχής ή φόβου. Οι κινήσεις του και ο τρόπος που μιλούσε δεν κίνησαν υποψίες.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι μερικά λεπτά μετά την άφιξή του στο ξενοδοχείο ο άνδρας βρέθηκε στο κενό.

Η πτώση του σήμανε συναγερμό. Αμέσως κλήθηκε το ΕΚΑΒ, ενώ ενημερώθηκε και η αστυνομία.

Οι διασώστες παρέλαβαν τον άνδρα ο οποίος αν και είχε τραυματιστεί βαρύτατα ήταν ακόμη εν ζωή και τον οδήγησαν στο Γ.Κ. Νίκαιας.

Οι αστυνομικοί ερεύνησαν τα προσωπικά του αντικείμενα και τότε με έκπληξη διαπίστωσαν ότι στις αποσκευές του, στη βαλίτσα που είχε μαζί του ο άνδρας είχε τοποθετήσει ένα πολύ μεγάλο χρηματικό ποσό.

Κανείς δεν γνωρίζει πως ο άνδρας βρέθηκε στο κενό, κανείς δεν μπορεί να απαντήσει γιατί ένας άνθρωπος μεταφέρει τόσα χρήματα μπορεί να επιλέξει να βάλει τέλος στη ζωή του…

Ο άνδρας παρά τη μάχη που έδωσαν οι γιατροί για να τον σώσουν δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή. Εξέπνευσε τα ξημερώματα.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ κάθε αναγνώστης μπορεί να εκφράσει την γνώμη του ελεύθερα και χωρίς λογοκρισία.

Ωστόσο δεν σημαίνει ότι τις απόψεις του κάθε σχολιαστή τις υιοθετούμε.

Οι διαχειριστές του blog διατηρούν το δικαίωμα αν πέσει στην αντίληψη τους υβριστικά σχόλια που θίγουν ανθρώπινες αξιοπρέπειες, να διαγράψουν τα σχόλια αυτά.

Σε περίπτωση που δεν έχει πέσει στην αντίληψη μας κάποιο σχόλιο που σας συκοφαντεί η σας εκθέτη επικοινωνήστε μαζί μας στο email agkathi.salamis@yahoo.gr αναφέροντας μας ποιο σχόλιο σας αφορά και σε ποια ανάρτηση έχει δημοσιευθεί.

Ευχαριστώ.