Το “ΑΓKΑΘΙ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ“ δημιουργήθηκε με μοναδικό σκοπό τη σωστή πληροφόρηση των κατοίκων της Σαλαμίνας και όχι μόνο. Είναι εδώ δίπλα στον πολίτη ανεξάρτητο δυναμικό να λέει πάντα την αλήθεια. Μια αλήθεια που όλοι οι άλλοι δεν τολμούν να μας πουν, αλλά την κρύβουν πίσω από τα προσωπικά και κομματικά τους συμφέροντα.

Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011

‘Ετοιμοι με «Φύλλα Πορείας» 170 στρατιωτικοί οδηγοί


Περίπου 170 στρατιωτικούς  περιλαμβάνει η λίστα  οδηγών με επαγγελματικό δίπλωμα που έχει δώσει το Πεντάγωνο στο Υπουργείο Εσωτερικών για να χρησιμοποιηθούν στην αποκομιδή σκουπιδιών στην Αθήνα, αν παραστεί ανάγκη από το απόγευμα και μετά. ‘Αλλοι 50-60 επαγγελματίες  οδηγοί του στρατού  θα είναι διαθέσιμοι από αύριο και  μετά.

Το σχετικό αίτημα για να χρησιμοποιηθούν στρατιωτικοί οδηγοί του στρατού προκειμένου να συνεχιστεί η αποκομιδή σκουπιδιών, διατύπωσε το Υπουργείο Εσωτερικών στο Υπουργείο Άμυνας. Χθες οπότε και το συζήτησαν οι κκ Μπεγλίτης και Καστανίδης .

Σε αυτή την φάση οι οδηγοί θα είναι μόνο ένστολοι, ενώ δεν έχει διευκρινιστεί αν θα  πάνε μαζί και στρατιώτες για να φορτώνουν τα απορριμματοφόρα.

Η κίνηση  για χρησιμοποίηση στρατιωτικών οδηγών  έγινε διότι διαπιστώθηκε  ότι μόνοι τους οι ιδιώτες δεν  μπορούν να λειτουργήσουν αποτελεσματικά και με την ταχύτητα που απαιτείται καθώς και μετά την απόφαση της ΠΟΕ-ΟΤΑ να σταματήσει την αποκομιδή και σε λαϊκές, νοσοκομεία, σχολεία κλπ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ κάθε αναγνώστης μπορεί να εκφράσει την γνώμη του ελεύθερα και χωρίς λογοκρισία.

Ωστόσο δεν σημαίνει ότι τις απόψεις του κάθε σχολιαστή τις υιοθετούμε.

Οι διαχειριστές του blog διατηρούν το δικαίωμα αν πέσει στην αντίληψη τους υβριστικά σχόλια που θίγουν ανθρώπινες αξιοπρέπειες, να διαγράψουν τα σχόλια αυτά.

Σε περίπτωση που δεν έχει πέσει στην αντίληψη μας κάποιο σχόλιο που σας συκοφαντεί η σας εκθέτη επικοινωνήστε μαζί μας στο email agkathi.salamis@yahoo.gr αναφέροντας μας ποιο σχόλιο σας αφορά και σε ποια ανάρτηση έχει δημοσιευθεί.

Ευχαριστώ.