Το “ΑΓKΑΘΙ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ“ δημιουργήθηκε με μοναδικό σκοπό τη σωστή πληροφόρηση των κατοίκων της Σαλαμίνας και όχι μόνο. Είναι εδώ δίπλα στον πολίτη ανεξάρτητο δυναμικό να λέει πάντα την αλήθεια. Μια αλήθεια που όλοι οι άλλοι δεν τολμούν να μας πουν, αλλά την κρύβουν πίσω από τα προσωπικά και κομματικά τους συμφέροντα.

Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2011

Αγορές και τράπεζες ετοιμάζονται για την επιστροφή της Ελλάδας στη δραχμή!


Το σχέδιο των μεγάλων εταιριών που διαχειρίζονται μεγάλα επενδυτικά κεφάλαια αποκαλύπτει η εφημερίδα Wall Street Journal στην ηλεκτρονική της έκδοση. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, εταιρίες που διαχειρίζονται μέχρι και 4 τρισεκατομμύρια δολάρια την ημέρα επεξεργάζονται νέα προγράμματα και δοκιμάζουν τις σχετικές εφαρμογές για τις αγοραπωλησίες στα εθνικά νομίσματα!

Η ICAP PLC, η οποία διαχειρίζεται το μεγαλύτερο διατραπεζικό σύστημα για συναλλαγές με διαφορετικά νομίσματα, επισημαίνει ότι επεξεργάζεται ήδη το λειτουργικό της σύστημα, ώστε να είναι έτοιμη ανά πάσα στιγμή, σε περίπτωση που η Ελλάδα χρειαστεί να εγκαταλείψει το ευρώ και επιστρέψει στη δραχμή!

Παρόμοιο πρόγραμμα δοκιμάζει ήδη και η CLS Bank International, η πλατφόρμα της οποίας χρησιμοποιείται παγκοσμίως για τις συναλλαγές σε συνάλλαγμα, προκειμένου να αντιμετωπίσει άμεσα μία πιθανή διάλυση του ευρώ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ κάθε αναγνώστης μπορεί να εκφράσει την γνώμη του ελεύθερα και χωρίς λογοκρισία.

Ωστόσο δεν σημαίνει ότι τις απόψεις του κάθε σχολιαστή τις υιοθετούμε.

Οι διαχειριστές του blog διατηρούν το δικαίωμα αν πέσει στην αντίληψη τους υβριστικά σχόλια που θίγουν ανθρώπινες αξιοπρέπειες, να διαγράψουν τα σχόλια αυτά.

Σε περίπτωση που δεν έχει πέσει στην αντίληψη μας κάποιο σχόλιο που σας συκοφαντεί η σας εκθέτη επικοινωνήστε μαζί μας στο email agkathi.salamis@yahoo.gr αναφέροντας μας ποιο σχόλιο σας αφορά και σε ποια ανάρτηση έχει δημοσιευθεί.

Ευχαριστώ.