Το “ΑΓKΑΘΙ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ“ δημιουργήθηκε με μοναδικό σκοπό τη σωστή πληροφόρηση των κατοίκων της Σαλαμίνας και όχι μόνο. Είναι εδώ δίπλα στον πολίτη ανεξάρτητο δυναμικό να λέει πάντα την αλήθεια. Μια αλήθεια που όλοι οι άλλοι δεν τολμούν να μας πουν, αλλά την κρύβουν πίσω από τα προσωπικά και κομματικά τους συμφέροντα.

Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2012

Νέο τεράστιο αντικείμενο κοντά στον Ήλιο - Video


Νέο οπτικό υλικό εξέδωσε το Helioviewer μέσω του δορυφόρου COR2-A που έλαβε τις καταπληκτικές φωτογραφίες που ακολουθούν στο παρακάτω video.

Δεν γνωρίζουμε για να σας πούμε τι μπορεί να είναι αυτό το τεράστιο αντικείμενο που θα δείτε στο video, έμεινε στο σημείο αυτό για τουλάχιστον 3 ημέρες, χωρίς μάλιστα να έχουμε μία επίσημη ενημέρωση ούτε από την Nasa αλλά κι ούτε από το Παρατηρητήριο Ηλιακής Δυναμικής (Solar Dynamics Observatory – SDO).

Αυτό επίσης που γνωρίζουμε είναι ότι τις ημέρες εκείνες στον Ήλιο είχαμε αυξημένη δραστηριότητα με (Νέα στεφανιαία μαζική εκτίναξη (CME)

Αν αναρωτιέστε πόσο μεγάλο είναι το αντικείμενο που βλέπετε, φανταστείτε μόνο ότι, ο Ήλιος είναι ένα εκατομμύριο φορές περίπου μεγαλύτερος από την Γη και το μέγεθος του άγνωστου αντικειμένου είναι 1/100. Αυτό μας κάνει να πιστεύουμε ότι πρέπει να ήταν ορατό και με γυμνό μάτι από την Γη κατά τις ημερομηνίες, από 28 - Οτωβρίου μέχρι και 1 Νοεμβρίου όπου και παρέμεινε σε αυτή τη θέση.

Οι φωτογραφίες που θα παρακολουθείσετε στο video ανήκουν στο www.helioviewer.org όπου μπορείτε να τις δείτε και μόνοι σας αρκεί να βάλετε σωστά τις ημερομηνίες και την ώρα.


12 σχόλια:

  1. Ανώνυμος11/03/2012 11:03 π.μ.

    ΡΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΜΑΡΙΔΟΤΣΑΒΑΡΑΚΟΣ ΤΗ ΜΙΑ ΣΦΑΛΙΑΡΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΗ ΤΡΩΕΙ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ;
    ΤΙ ΓΙΟΥΧΑΡΙΣΜΑΤΑ, ΤΙ ΣΔΟΕ, ΤΙ ΑΠΟΡΙΠΤΙΚΕΣ, ΤΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΕΙΣ, ΤΙ ΓΚΟΜΕΝΙΛΙΚΙΑ, ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΟΛΩΝ Η ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ.
    ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΑΛΙΟ ΥΛΙΚΟ ΝΑ ΜΑΖΕΥΕΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΜΗ ΤΟΝ ΦΤΥΝΗ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟ, ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΘΑ ΚΑΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΠΙΟΙ ΚΑΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος11/03/2012 4:47 μ.μ.

    Εγώ βλέπω ότι παίρνει όλο νέο αίμα π.χ από αποκλειστικές πληροφορίες στον συνδυασμό του κατεβαίνει ένας υπάλληλος Ο.Τ.Α ο Βασίλης Πάνου που έχει πολλές γνωριμίες στα Σελήνια…. Τώρα τι έχεις να πεις????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος11/03/2012 6:42 μ.μ.

    να τώρα κατουρήθηκα με αυτόν του ΟΤΑ ,ρε πουφτ ΠΟΥΦΤ. Έχει γνωριμίες,τι έχει γραφείο συνοικεσιων;

    ρε μαλάκα αγκαθι κάνα Αρμαγεδδώνα δεν έχει το σαββατοκύριακο καμιά καταστροφή κάνα θανατικό, τίποτα; πως θα την βγάλουμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος11/03/2012 7:29 μ.μ.

    ARMAGEDONA ERXETE GIA TON FROUTEMPORA GIA TON MEGALO KOLONTOUMPA OLON TON EPOXON.... RE DEN MPAS NA DOULEPSIS SE KANA TSIRKO NA VGALIS KANA FRAGKO NTEMPELXANA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος11/03/2012 7:37 μ.μ.

    όχι ρε μαπα αγκάθι εγώ δεν σε έβρισα, άκου ο φρουτεμπορας;
    κάνεις λάθος δεν είμαι ο φρουτεμπορας η η τεμπέλα από τα σελήνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος11/03/2012 7:54 μ.μ.

    PIOS AGKATHIS RE MAKI ME LENE MOU TAXIS KANI TSOUREKI ME TON AGKATHI.... ALA VLEPO EXIS POLA APOTHIMENA ME TOUS DIAXIRISTES TOU BLOG KAI DEN KSERO TON LOGO, MPAS KAI SOU P.... AN KANA SIGKENI;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος11/03/2012 8:50 μ.μ.

    ρε μαλάκα, διασκεδάζω δεν έχω απωθημένα με κανένα, άκου μακης τι εισαι χορευτής; αφού βλέπεις δεν είμαι εμπαθής μαζί σου,κι ας εισαι χρυσαυγουλο και φασίστας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος11/03/2012 9:21 μ.μ.

    Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΠΟΥ ΑΠΑΞΙΩΝΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ, ΑΠΑΙΤΕΙ:
    ΟΛΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΣΤΗ Μ & Γ ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος11/03/2012 9:55 μ.μ.

    re den pane na lete o epomenos dimarxos einai o MARIOS TRAYLOS kai esis as lete oti thelete......tha fate megali p@@@ia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος11/03/2012 10:33 μ.μ.

    Ο γεωργός μονοετούς καλλιέργειας θα λες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος11/03/2012 10:57 μ.μ.

    ΜΑΡΙΟΣ ΤΡΑΥΛΟΣ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος11/04/2012 11:27 π.μ.

    Ότι πεις μανάρα μου. Ο ψυχίατρος σας Χρ...ής Γ. μας είπε να σας λέμε πάντα ναι.
    Μην έχουμε και τύψεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Εδώ κάθε αναγνώστης μπορεί να εκφράσει την γνώμη του ελεύθερα και χωρίς λογοκρισία.

Ωστόσο δεν σημαίνει ότι τις απόψεις του κάθε σχολιαστή τις υιοθετούμε.

Οι διαχειριστές του blog διατηρούν το δικαίωμα αν πέσει στην αντίληψη τους υβριστικά σχόλια που θίγουν ανθρώπινες αξιοπρέπειες, να διαγράψουν τα σχόλια αυτά.

Σε περίπτωση που δεν έχει πέσει στην αντίληψη μας κάποιο σχόλιο που σας συκοφαντεί η σας εκθέτη επικοινωνήστε μαζί μας στο email agkathi.salamis@yahoo.gr αναφέροντας μας ποιο σχόλιο σας αφορά και σε ποια ανάρτηση έχει δημοσιευθεί.

Ευχαριστώ.