Το “ΑΓKΑΘΙ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ“ δημιουργήθηκε με μοναδικό σκοπό τη σωστή πληροφόρηση των κατοίκων της Σαλαμίνας και όχι μόνο. Είναι εδώ δίπλα στον πολίτη ανεξάρτητο δυναμικό να λέει πάντα την αλήθεια. Μια αλήθεια που όλοι οι άλλοι δεν τολμούν να μας πουν, αλλά την κρύβουν πίσω από τα προσωπικά και κομματικά τους συμφέροντα.

Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2011

Λεφτά υπάρχουν, μέρος δεύτερο! Τώρα το λέει και ο Παπαδήμος!


Ήρθε ο Παπαδήμος για να βγάλει τους ανέργους από αυτό το τέλμα που έχουν περιέλθει τα τελευταία χρόνια! Το συμπέρασμα αυτό πηγάζει από τα λεγόμενά του στην κυβερνητική σύσκεψη που αφορούσε την ενίσχυση των ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Ο πρωθυπουργός έσπευσε να ανακοινώσει σειρά μέτρων που θα χαροποιήσουν ιδιαιτέρως τους ανέργους.

Ο κ. Παπαδήμος ανέφερε χαρακτηριστικά: «Η χώρα μας σήμερα δίνει δύο μάχες: Η μία είναι της δημοσιονομικής εξυγίανσης και της οικονομικής αναδιάρθρωσης, ώστε η οικονομία να επανέλθει σε τροχιά ανάπτυξης και να υπερασπιστούμε τη θέση μας στο ευρώ. Η άλλη είναι η μάχη της κοινωνίας μας για την αντιμετώπιση των συνεπειών της κρίσης, την καταπολέμηση της ανεργίας και την προστασία της κοινωνικής συνοχής. Η κυβέρνηση, σε συνεργασία με την τοπική αυτοδιοίκηση και την Εκκλησία, αποφασίσαμε να ενισχύσουμε και να συντονίσουμε τις δράσεις μας για τη στήριξη της απασχόλησης και της κοινωνικής αλληλεγγύης.  Το πρώτο τρίμηνο του έτους ξεκινάμε ένα πρόγραμμα απασχόλησης, το οποίο θα διασφαλίσει και θα δημιουργήσει 150.000 θέσεις εργασίας. Επίσης, θα ενισχύσουμε δράσεις κοινωνικής μέριμνας για τους ηλικιωμένους, τους ανέργους, τις μητέρες χαμηλών εισοδημάτων και άλλες ευπαθείς ομάδες. Η οικονομική κρίση και η ανεργία έχουν πλήξει χιλιάδες οικογένειες που ιδίως τούτες τις μέρες δοκιμάζονται σκληρά. Είναι καθήκον όλων μας να τις στηρίξουμε και να ενισχύσουμε την κοινωνική αλληλεγγύη».

Δηλαδή μέχρι το Μάρτιο η ανεργία θα έχει μειωθεί κατά 150.000;

Παχιά λόγια ή υλοποιήσιμες προτάσεις; Η εμπειρία κάθε Έλληνα πολίτη τον οδηγεί στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για τα ίδια παραμύθια που έχει ξανακούσει… Απλά είναι διατυπωμένα με άλλα λόγια.

Άλλωστε δε πρόκειται ποτέ κανείς μας να ξεχάσει το μεγαλύτερο φιάσκο της ελληνικής ιστορίας, την ιστορική φράση του Γιωργάκη «Λεφτά υπάρχουν»! Όντως λεφτά υπάρχουν, με αποτέλεσμα να έχουμε ένα χρέος εκατομμυρίων ευρώ…

Ελπίζουμε ο κ. Παπαδήμος να μην ακολουθήσει τις τακτικές του προκατόχου του…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ κάθε αναγνώστης μπορεί να εκφράσει την γνώμη του ελεύθερα και χωρίς λογοκρισία.

Ωστόσο δεν σημαίνει ότι τις απόψεις του κάθε σχολιαστή τις υιοθετούμε.

Οι διαχειριστές του blog διατηρούν το δικαίωμα αν πέσει στην αντίληψη τους υβριστικά σχόλια που θίγουν ανθρώπινες αξιοπρέπειες, να διαγράψουν τα σχόλια αυτά.

Σε περίπτωση που δεν έχει πέσει στην αντίληψη μας κάποιο σχόλιο που σας συκοφαντεί η σας εκθέτη επικοινωνήστε μαζί μας στο email agkathi.salamis@yahoo.gr αναφέροντας μας ποιο σχόλιο σας αφορά και σε ποια ανάρτηση έχει δημοσιευθεί.

Ευχαριστώ.