Το “ΑΓKΑΘΙ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ“ δημιουργήθηκε με μοναδικό σκοπό τη σωστή πληροφόρηση των κατοίκων της Σαλαμίνας και όχι μόνο. Είναι εδώ δίπλα στον πολίτη ανεξάρτητο δυναμικό να λέει πάντα την αλήθεια. Μια αλήθεια που όλοι οι άλλοι δεν τολμούν να μας πουν, αλλά την κρύβουν πίσω από τα προσωπικά και κομματικά τους συμφέροντα.

Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012

Βενιζέλος: Οριστικές αποφάσεις την Δευτέρα στο Εurogroup


Την Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου, αναμένονται οι οριστικές αποφάσεις για το μέλλον της Ελλάδας.  Αυτό δήλωσε μετά την ολοκλήρωση της τηλεδιάσκεψης του Eurogroup, ο υπουργός Οικονομικών, Ευάγγελος Βενιζέλος.

Ο υπουργός οικονομικών δήλωσε πως στάλθηκαν οι επιστολές που ζητήθηκαν στους Ευρωπαίους, «ψηφίσαμε με κοινοβουλευτική συντριπτική πλειοψηφία 2/3 υπέρ του προγράμματος, και νομοθετήσαμε όλες τις δύσκολες διατάξεις για την αγορά εργασίας». «Όλα αυτά είναι μία απάντηση σε όσους αμφισβητούν πως μπορούμε να εφαρμόσουμε το πρόγραμμα, και μετά τις εκλογές», κατέληξε.

«Από εμάς εξαρτάται προκειμένου να προστατέψουμε τους Έλληνες. Κοιτώντας στα μάτια όλους τους Έλληνες, τους λέω πως όσοι προτείνουν μία άλλη λύση, χωρίς ουσιαστική πρόταση, όπως έξοδο από το ευρώ, και χρεοκοπία, δεν βοηθούν τον Έλληνα πολίτη. Όσοι μας κατηγορούν για περικοπές, δεν αντιλαμβάνονται πως με την τυφλή τους αντίδραση, δεν βοηθούν τους Έλληνες, αλλά θέτουν σε κίνδυνο το σύνολο του επιπέδου ζωής, το οποίο μπορεί να καταρρεύσει».

Επίσης ο κ. Βενιζέλος τόνισε πως όσοι προτείνουν την παραμονή στους θεσμούς της Ευρώπης, αλλά χωρίς ευθύνες και θυσίες, δεν έχουν το κατάλληλο επίπεδο ευθύνης.

Σε ερώτηση σχετικά με την στάση των άλλων κομμάτων, ο Ευάγγελος Βενιζέλος υποστήριξε πως κάθε δημοκρατικό πολίτευμα στο πλαίσιο της εθνικής κυριαρχίας κάθε χώρας, έχει τις ιδιομορφίες του. Έτσι και οι Έλληνες στις εκλογές θα κάνουν τις «δικές τους επιλογές, όποιες και εάν είναι αυτές».

Τέλος, απαντώντας σε σχετική ερώτηση, ο υπουργός Οικονομικών, τόνισε πως δεν ετέθη θέμα έγγραφων δεσμεύσεων από τα άλλα κόμματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ κάθε αναγνώστης μπορεί να εκφράσει την γνώμη του ελεύθερα και χωρίς λογοκρισία.

Ωστόσο δεν σημαίνει ότι τις απόψεις του κάθε σχολιαστή τις υιοθετούμε.

Οι διαχειριστές του blog διατηρούν το δικαίωμα αν πέσει στην αντίληψη τους υβριστικά σχόλια που θίγουν ανθρώπινες αξιοπρέπειες, να διαγράψουν τα σχόλια αυτά.

Σε περίπτωση που δεν έχει πέσει στην αντίληψη μας κάποιο σχόλιο που σας συκοφαντεί η σας εκθέτη επικοινωνήστε μαζί μας στο email agkathi.salamis@yahoo.gr αναφέροντας μας ποιο σχόλιο σας αφορά και σε ποια ανάρτηση έχει δημοσιευθεί.

Ευχαριστώ.