Το “ΑΓKΑΘΙ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ“ δημιουργήθηκε με μοναδικό σκοπό τη σωστή πληροφόρηση των κατοίκων της Σαλαμίνας και όχι μόνο. Είναι εδώ δίπλα στον πολίτη ανεξάρτητο δυναμικό να λέει πάντα την αλήθεια. Μια αλήθεια που όλοι οι άλλοι δεν τολμούν να μας πουν, αλλά την κρύβουν πίσω από τα προσωπικά και κομματικά τους συμφέροντα.

Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012

Video: Το σύνθημα «Είμαστε όλοι Έλληνες» θα ηχήσει σε Ευρώπη και Αμερική!

«Είμαστε όλοι Έλληνες» βροντοφωνάζουν σήμερα Ευρώπη και ΗΠΑ, που διαδηλώνουν υπέρ της Ελλάδας και των επώδυνων μέτρων που μας έχει επιβάλλει η Τρόικα.

Στην κινητοποίηση που διοργανώνεται μέσω του διαδικτύου συμμετέχουν πόλεις σε Γερμανία, Βέλγιο Δανία, Φινλανδία, Γαλλία, Ιταλία, Ισπανία, Ολλανδία, Πορτογαλία, Αγγλία, Σουηδία, Σκωτία.

Επίσης αντίστοιχη εκδήλωση θα γίνει και στη  Νέα Υόρκη στο πάρκο Ζουκότι…

Όλοι οι υγιείς σκεπτόμενοι πολίτες της κάθε χώρας βλέποντας αυτά τα δυσβάσταχτα μέτρα που «σκοτώνουν» τον Έλληνα ετοιμάζονται να πουν το δικό τους «ΟΧΙ» και να ενώσουν τις φωνές τους για το καλό της πατρίδας μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ κάθε αναγνώστης μπορεί να εκφράσει την γνώμη του ελεύθερα και χωρίς λογοκρισία.

Ωστόσο δεν σημαίνει ότι τις απόψεις του κάθε σχολιαστή τις υιοθετούμε.

Οι διαχειριστές του blog διατηρούν το δικαίωμα αν πέσει στην αντίληψη τους υβριστικά σχόλια που θίγουν ανθρώπινες αξιοπρέπειες, να διαγράψουν τα σχόλια αυτά.

Σε περίπτωση που δεν έχει πέσει στην αντίληψη μας κάποιο σχόλιο που σας συκοφαντεί η σας εκθέτη επικοινωνήστε μαζί μας στο email agkathi.salamis@yahoo.gr αναφέροντας μας ποιο σχόλιο σας αφορά και σε ποια ανάρτηση έχει δημοσιευθεί.

Ευχαριστώ.