Το “ΑΓKΑΘΙ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ“ δημιουργήθηκε με μοναδικό σκοπό τη σωστή πληροφόρηση των κατοίκων της Σαλαμίνας και όχι μόνο. Είναι εδώ δίπλα στον πολίτη ανεξάρτητο δυναμικό να λέει πάντα την αλήθεια. Μια αλήθεια που όλοι οι άλλοι δεν τολμούν να μας πουν, αλλά την κρύβουν πίσω από τα προσωπικά και κομματικά τους συμφέροντα.

Δευτέρα 14 Μαΐου 2012

Φάρμακα τέλος από αύριο


Αύριο εκπνέει η προθεσμία για την πληρωμή των φαρμακοποιών από τον ΕΟΠΥΥ, διαφορετικά, όπως έχει δηλώσει κατηγορηματικά ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος, θα υπάρξει άμεση διακοπή της φαρμακευτικής περίθαλψης σε όλη την επικράτεια.

Σε επιστολή που έστειλε ο πρόεδρος του Π.Φ.Σ.,τονίζει ότι αν δεν εξοφληθούν οι εκτελεσθείσες συνταγές του Μαρτίου μέχρι τις 15 Μαΐου, όπως έχει δεσμευθεί η κυβέρνηση, θα υπάρξει διακοπή της χορήγησης φαρμάκων στον ΕΟΠΥΥ.

Σύμφωνα με τους φαρμακοποιούς, τον Μάρτιο τα χρέη του ΕΟΠΥΥ ανέρχονταν σε 250 εκατ. ευρώ καθιστόντας αδύνατη την ομαλή λειτουργία των φαρμακείων. Οι φαρμακοποιοί καλούν την Πολιτεία να αναλάβει τις ευθύνες τους και να πράξουν το καθήκον τους, όπως επισημαίνεται σε σχετική επιστολή.

Στο μεταξύ, το αργότερο μέχρι την Τετάρτη θα τεθεί σε λειτουργία το σύστημα ηλεκτρονικής συνταγογράφησης που είχε απενεργοποιηθεί, με αποτέλεσμα χιλιάδες συνταγές να δίνονται όπως και πριν, δηλαδή χειρόγραφα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ κάθε αναγνώστης μπορεί να εκφράσει την γνώμη του ελεύθερα και χωρίς λογοκρισία.

Ωστόσο δεν σημαίνει ότι τις απόψεις του κάθε σχολιαστή τις υιοθετούμε.

Οι διαχειριστές του blog διατηρούν το δικαίωμα αν πέσει στην αντίληψη τους υβριστικά σχόλια που θίγουν ανθρώπινες αξιοπρέπειες, να διαγράψουν τα σχόλια αυτά.

Σε περίπτωση που δεν έχει πέσει στην αντίληψη μας κάποιο σχόλιο που σας συκοφαντεί η σας εκθέτη επικοινωνήστε μαζί μας στο email agkathi.salamis@yahoo.gr αναφέροντας μας ποιο σχόλιο σας αφορά και σε ποια ανάρτηση έχει δημοσιευθεί.

Ευχαριστώ.