Το “ΑΓKΑΘΙ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ“ δημιουργήθηκε με μοναδικό σκοπό τη σωστή πληροφόρηση των κατοίκων της Σαλαμίνας και όχι μόνο. Είναι εδώ δίπλα στον πολίτη ανεξάρτητο δυναμικό να λέει πάντα την αλήθεια. Μια αλήθεια που όλοι οι άλλοι δεν τολμούν να μας πουν, αλλά την κρύβουν πίσω από τα προσωπικά και κομματικά τους συμφέροντα.

Παρασκευή 10 Αυγούστου 2012

Ένας (1) χρόνος λειτουργίας



Αγαπητοί αναγνώστες,

 Συμπληρώθηκε ένας χρόνος από την εμφάνιση του ενημερωτικού διαδικτυακού τόπου ενημέρωσης, blog, agathi-salamis.blogspot.gr.
 Με όλα τα πρώτα βήματα μας που ήταν στην αρχή διστακτικά, καταφέραμε από τις πρώτες εβδομάδες να έχουμε μερικές δεκάδες επισκέψεις. Αυτές οι πρώτες λίγες επισκέψεις εκτοξεύτηκαν σε μερικές εκατοντάδες εβδομαδιαίες επισκέψεις μετά από μικρό χρονικό διάστημα. Αυτό το άλμα των επισκέψεων οφείλεται στην εγκυρότητα, την αμεσότητα, την ποιότητα, την αμεροληψία όλων των θεμάτων που με προσοχή και μετά από λεπτομερή έλεγχο επιλέχθηκαν και αναρτήθηκαν, με μοναδικό σκοπό την σωστή ενημέρωση της κοινωνίας.

 Από την πρώτη ανάρτηση δεν είπαμε ψέματα, δεν κακολογήσαμε, δεν υπερβάλλαμε για την δημιουργία εντυπώσεων, δεν προσπαθήσαμε να κατευθύνουμε ιδέες και αντιλήψεις, δεν προκαλέσαμε κανέναν με ύβρεις και με έμμεσες υποδείξεις.
Παρά τις πιέσεις που δεχθήκαμε, παραμείναμε ακέραιοι στις αξίες μας, και δεν επιτρέψαμε σε κανέναν άνθρωπο και φορέα να μετατοπίσει τα ιδανικά και τον σκοπό της αμερόληπτης ενημέρωσης.

 Μπορεί να καυτηριάσαμε καταστάσεις αιρετών και φορέων, αλλά ήταν πάντα υπό τον ίδιο παρανομαστή, αυτόν του κοινωνικού συμφέροντος υπέρ των κατοίκων της κοινωνίας μας. 

 Πλέον η ευθύνη που έχουμε απέναντι σε όλους εσάς είναι τεράστια και σας ενημερώνουμε ότι θα συνεχίσουμε με την ίδια αγωνιστικότητα την προσπάθεια της ενημέρωσης σας. Αγαπάμε τον τόπο μας, προστατεύουμε και σεβόμαστε το περιβάλλον το οποίο βιώνουμε. Η κοινωνία αποτελείται από όλους εμάς, χωρίς διακρίσεις.

 Βέβαια οφείλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους διαδικτυακούς ενημερωτικούς τόπους της Σαλαμίνας, για την φιλοξενία και την προβολή των θεμάτων μας.   

 Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους αναγνώστες μας οι οποίοι πραγματικά αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της προσπάθειας μας.   


Ένας χρόνος ενημέρωσης και παρουσίας ολοκληρώθηκε με επιτυχία. Σας ευχαριστούμε όλους για την εμπιστοσύνη σας.  Η υπόσχεση μας είναι ότι θα συνεχίσουμε να είμαστε με ειλικρίνεια, αμεροληψία και ανιδιοτέλεια στις επάλξεις του τόπου μας αυτές τις δύσκολες στιγμές που βιώνουμε όλοι μας.




Με εκτίμηση,

Το Αγκάθι της Σαλαμίνας


6 σχόλια:

  1. Ανώνυμος8/10/2012 12:23 μ.μ.

    Μπράβο! Καλή συνέχεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος8/10/2012 12:33 μ.μ.

    Πρόσεξε στις επάλξεις μην πέσεις απο κάτω σε τίποτα σκατά. Άντε χέσε ρε μαλάκα που νομίζεις ότι είσαι και ο χατζηνικολαου μαλάκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος8/10/2012 12:41 μ.μ.

    Σιγά ρε παπάρα το πρότυπο δημοσιογράφο που βρήκες! Τον πιο γελοίο ηλίθιο που αν μίλαγε η Κατρίτση, ή ο σεκιουριτάς που τον έπιασαν στην τουαλέτα μαζί του, θα γινότανε παγκόσμια ρόμπα ξεκούμπωτη. Άσε μας ρε, καλύτερος ο Αγκάθης και ο κάθε αγκάθης από αυτά τα σκατά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος8/10/2012 12:47 μ.μ.

    Συγνώμη δεν ήθελα να προσβάλω τον αγκαθι, απλά δεν γνώριζα ότι την κούναγε ο χατζηνικος,ομοφοβικος δεν υπήρξα ποτέ, και ο αγκαθις αν το πάει το γραμμα που λέει ο λόγος , τιμή του και καμάρι του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος8/10/2012 1:11 μ.μ.

    Μπράβο στο blog agkathi !!!

    Η ΣΑΛΑΜΙΝΑ ειναι απο τις ελαχιστες περιοχες που εχουν δωρεαν ενημερωτικά blog!

    Και πάλι μπράβο και καλή συνέχεια !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος8/10/2012 1:38 μ.μ.

    NA TA XILIASETE KAI ANTE KAI ME POIO POLLA AGKATHIA MPAS KAI KSIPNISI O KOSMOS.
    SINEXISTE MIA XARA TA PATE.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Εδώ κάθε αναγνώστης μπορεί να εκφράσει την γνώμη του ελεύθερα και χωρίς λογοκρισία.

Ωστόσο δεν σημαίνει ότι τις απόψεις του κάθε σχολιαστή τις υιοθετούμε.

Οι διαχειριστές του blog διατηρούν το δικαίωμα αν πέσει στην αντίληψη τους υβριστικά σχόλια που θίγουν ανθρώπινες αξιοπρέπειες, να διαγράψουν τα σχόλια αυτά.

Σε περίπτωση που δεν έχει πέσει στην αντίληψη μας κάποιο σχόλιο που σας συκοφαντεί η σας εκθέτη επικοινωνήστε μαζί μας στο email agkathi.salamis@yahoo.gr αναφέροντας μας ποιο σχόλιο σας αφορά και σε ποια ανάρτηση έχει δημοσιευθεί.

Ευχαριστώ.