Το “ΑΓKΑΘΙ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ“ δημιουργήθηκε με μοναδικό σκοπό τη σωστή πληροφόρηση των κατοίκων της Σαλαμίνας και όχι μόνο. Είναι εδώ δίπλα στον πολίτη ανεξάρτητο δυναμικό να λέει πάντα την αλήθεια. Μια αλήθεια που όλοι οι άλλοι δεν τολμούν να μας πουν, αλλά την κρύβουν πίσω από τα προσωπικά και κομματικά τους συμφέροντα.

Σάββατο 11 Αυγούστου 2012

SOS Αλλοδαποί καίνε την Ελλάδα ...Βούλγαροι έκαψαν την Κορινθία


Με την κατηγορία του εμπρησμού κατά συναυτουργία, συνελήφθησαν σήμερα, Παρασκευή, στην Κάτω Συνοικία Τρικάλων του δήμου Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης Κορινθίας, ένας Βούλγαρος, 38 ετών, και μία 36χρονη ομοεθνής του.

Ειδικότερα, οι συλληφθέντες σήμερα το πρωί, στο 20ο χλμ της Επαρχιακής Οδού Ξυλοκάστρου - Τρικάλων, προκάλεσαν πυρκαγιά σε αγροτική θαμνώδη περιοχή και στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή με Ι.Χ.

Άμεσα κινητοποιήθηκαν αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες εντόπισαν το όχημα και τους συνέλαβαν, ενώ η πυρκαγιά κατασβήστηκε από ανθρώπους που βρέθηκαν στο σημείο και διερχόμενους οδηγούς.

Στην κατοχή των δραστών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, δύο δοχεία με εύφλεκτο υγρό και ένας αναπτήρας.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου.
Την αστυνομική έρευνα και την προανάκριση, διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Ξυλοκάστρου.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ κάθε αναγνώστης μπορεί να εκφράσει την γνώμη του ελεύθερα και χωρίς λογοκρισία.

Ωστόσο δεν σημαίνει ότι τις απόψεις του κάθε σχολιαστή τις υιοθετούμε.

Οι διαχειριστές του blog διατηρούν το δικαίωμα αν πέσει στην αντίληψη τους υβριστικά σχόλια που θίγουν ανθρώπινες αξιοπρέπειες, να διαγράψουν τα σχόλια αυτά.

Σε περίπτωση που δεν έχει πέσει στην αντίληψη μας κάποιο σχόλιο που σας συκοφαντεί η σας εκθέτη επικοινωνήστε μαζί μας στο email agkathi.salamis@yahoo.gr αναφέροντας μας ποιο σχόλιο σας αφορά και σε ποια ανάρτηση έχει δημοσιευθεί.

Ευχαριστώ.