Το “ΑΓKΑΘΙ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ“ δημιουργήθηκε με μοναδικό σκοπό τη σωστή πληροφόρηση των κατοίκων της Σαλαμίνας και όχι μόνο. Είναι εδώ δίπλα στον πολίτη ανεξάρτητο δυναμικό να λέει πάντα την αλήθεια. Μια αλήθεια που όλοι οι άλλοι δεν τολμούν να μας πουν, αλλά την κρύβουν πίσω από τα προσωπικά και κομματικά τους συμφέροντα.

Κυριακή 19 Μαΐου 2013

Ο καθένας με τον πόνο του... κι αυτός με τον δικό του!!!


Το είδαμε κι αυτό!!! 

Υποψήφιος Δήμαρχος στον τόπο του σημερινού θλιβερού για την Σαλαμίνα συμβάντος είπε σε Δημοσιογράφο να τον φωτογραφήσει ανάμεσα στα συντρίμια, τον πόνο και την θλίψη. Όπερ και εγένετο!!!

Κύριε υποψήφιε, ήσουν πολύ τυχερός που κέρδισες κάποτε τον πρώτο λάχνο. Ελάχιστοι θνητοί είναι τόσο τυχεροί όσο εσύ. Δεύτερη φορά δεν ματαγίνεται!!! Κράτα τουλάχιστον την αξιοπρέπεια σου.

Όσο για τον δημοσιογράφο πολύ αμφιβάλουμε αν θα την δημοσιεύσει.

4 σχόλια:

  1. Ανώνυμος5/19/2013 6:10 μ.μ.

    Μη γίνεσαι κάκουλας. Την ώρα της καταστροφής όλοι δικαιούνται ενα μερίδιο δημοσιότητας. Ασε την κριτική για ήσυχες ώρες, όχι για τις ώρες της καταστροφής. Καλά πήγαμε σήμερα και και ξέρεις τι εννοώ. Άστα τα υπόλοιπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος5/20/2013 12:15 π.μ.

    Για τον σπυρακο δεν λες ??? Αυτός νομίζει ότι θα ξαναβγεί αλλά δεν του λέει κανείς τι έπαθε ο Αγαπίου ...χαχαχαχαχα 3%

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος5/20/2013 2:14 μ.μ.

    Ξερετε κατι; Εγω νομίζω οτι μιλάμε για τον Γιαννάκη! Αλλωστε μέσα σε μια εβδομάδα εχει γινει διάσημος.... Μία στον Τράγκα μία στον Οικονομου. Τώρα οτι λέει μπαρούφες είναι άλλο θέμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος5/20/2013 3:14 μ.μ.

    Τζουτζουκο σε τσούζει που ο δήμαρχος ειναι παρών ενώ η δικιά σου η μουσιτσα κρύβετε κ βγάζει ανακοίνωση μετά από μια εβδομάδα έκ του ασφαλούς?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Εδώ κάθε αναγνώστης μπορεί να εκφράσει την γνώμη του ελεύθερα και χωρίς λογοκρισία.

Ωστόσο δεν σημαίνει ότι τις απόψεις του κάθε σχολιαστή τις υιοθετούμε.

Οι διαχειριστές του blog διατηρούν το δικαίωμα αν πέσει στην αντίληψη τους υβριστικά σχόλια που θίγουν ανθρώπινες αξιοπρέπειες, να διαγράψουν τα σχόλια αυτά.

Σε περίπτωση που δεν έχει πέσει στην αντίληψη μας κάποιο σχόλιο που σας συκοφαντεί η σας εκθέτη επικοινωνήστε μαζί μας στο email agkathi.salamis@yahoo.gr αναφέροντας μας ποιο σχόλιο σας αφορά και σε ποια ανάρτηση έχει δημοσιευθεί.

Ευχαριστώ.