Το “ΑΓKΑΘΙ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ“ δημιουργήθηκε με μοναδικό σκοπό τη σωστή πληροφόρηση των κατοίκων της Σαλαμίνας και όχι μόνο. Είναι εδώ δίπλα στον πολίτη ανεξάρτητο δυναμικό να λέει πάντα την αλήθεια. Μια αλήθεια που όλοι οι άλλοι δεν τολμούν να μας πουν, αλλά την κρύβουν πίσω από τα προσωπικά και κομματικά τους συμφέροντα.

Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου 2012

Απίστευτο!!! Τσιγγάνες έκλεψαν συμπολίτη μας απέναντι από την εθνική τράπεζα Σαλαμίνας.


Την Τετάρτη 19/12/2012 στις 11:00 το πρωί ένας ηλικιωμένος άνδρας έπεσε θύμα ληστείας απέναντι  από την εθνική τράπεζα Σαλαμίνας. Με ύπουλο τρόπο τον πλησίασαν  δήθεν να του ζητήσουν ελεημοσύνη  δυο τσιγγάνες και με ταχυδακτυλουργικό τρόπο του απέσπασαν χωρίς να το καταλάβει το ποσό τών 400 ευρώ.

Ο ηλικιωμένος όταν μετά από δευτερόλεπτα συνειδητοποίησε τι είχε συμβεί οι τσιγγάνες είχαν γίνει καπνός
Έντρομος αποφάνθηκε στο Α.Τ Σαλαμίνας να καταγγείλει το γεγονός, εκείνοι του είπαν ότι δεν είναι αρμόδιοι καθώς η ληστεία έγινε απέναντι από την εθνική τράπεζα και οι καθώς αρμόδιοι είναι το λιμεναρχείο. Ο ηλικιωμένος χωρίς δεύτερη σκέψη μεταβαίνει στο λιμεναρχείο να βρει το δίκιο του,  αλά και από εκεί τα ίδια ( δεν είμαστε εμείς αρμόδιοι κύριε να πάτε στην αστυνομία ) του είπαν.   Ξαναεπιστρέφει λοιπόν στην αστυνομία και τελικά μετά απο πολλές διαδρομές από τον έναν στον άλλον κατέθεσε μήνυση για το συμβάν στο λιμεναρχείο .
Μετά από αυτό το γεγονός ο ηλικιωμένος δεν το έβαλε κάτω και τις επόμενες ημέρες έκανε βόλτες στο σημείο που δέχτηκε την ληστεία μπας και εντοπίσει τις συγκεκριμένες γυναίκες, αλλά η ζωή του επιφύλαξε ακόμα μια δοκιμασία . Σήμερα καθώς είχε παρκάρει το αυτοκίνητο του  απέναντι από τον Δήμογλη στην Κούλουρη τον αιφνιδίασαν  δυο άλλες τσιγγάνες, και με αστραπιαία κίνηση του άνοιξαν και της δυο πόρτες του αυτοκινήτου, οδηγού και συνοδηγού και του απόσπασαν από την τσέπη 15 ευρώ. 
Τελικά πρέπει να κυκλοφορούμε στους δρόμους της Σαλαμίνας με σωματοφύλακες για να γλυτώσουμε από τα τσακάλια που μας παραμονεύουν για να μας αρπάξουν ότι βρουν ;;;

4 σχόλια:

  1. Ανώνυμος12/24/2012 3:41 μ.μ.

    THELI POLY MEGALI PROSOXI AYTES TIS MERES TA MATIA SAS DEKATESERA..... KALA XRISTOUGENA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος12/24/2012 3:50 μ.μ.

    ΡΕ ΤΟΥΣ ΚΟΛΟΓΥΦΤΟΥΣ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος12/24/2012 10:51 μ.μ.

    re filaraki o tipos milame einai kai poly kantemis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος12/29/2012 2:58 μ.μ.

    ΑΦΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΟΠΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΧΗ ΚΑΤΑΡΑΣΤΙ Ο ΘΕΟΣ, ΖΙΤΙΣΑΝ ΤΡΙΑ ΚΑΡΦΙΑ ΝΑΣΤΑΥΡΟΣΟΥΝ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟ ΚΙ ΓΙΦΤΙ ΤΟΥ ΠΙΓΑΝ ΠΕΝΤΕ, ΠΙΓΕΝΑ ΣΤΙ ΚΕΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΑΤΟ ΣΤΙΝ ΕΘΝΙΚΗ, ΚΙΑΠΤΟ ΓΚΕΡΟ ΠΟΥ ΙΔΑ ΓΙΦΤΑΚΙΑ ΣΤΟ ΠΑΡΚΗΝ ΤΟΝ ΑΦΤΟΚΙΝΙΤΟΝ ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΑΤΙΣΑ Ο ΔΙΕΦΘΙΝΤΗΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΗ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΗ ΟΤΙ ΚΑΠΙΟ ΣΚΟΠΟ ΕΧΟΥΝ ΕΚΗ ΟΙ ΓΙΦΤΗ ΝΑΠΑΡΗ ΤΙΝ ΑΣΤΙΝΟΜΙΑ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Εδώ κάθε αναγνώστης μπορεί να εκφράσει την γνώμη του ελεύθερα και χωρίς λογοκρισία.

Ωστόσο δεν σημαίνει ότι τις απόψεις του κάθε σχολιαστή τις υιοθετούμε.

Οι διαχειριστές του blog διατηρούν το δικαίωμα αν πέσει στην αντίληψη τους υβριστικά σχόλια που θίγουν ανθρώπινες αξιοπρέπειες, να διαγράψουν τα σχόλια αυτά.

Σε περίπτωση που δεν έχει πέσει στην αντίληψη μας κάποιο σχόλιο που σας συκοφαντεί η σας εκθέτη επικοινωνήστε μαζί μας στο email agkathi.salamis@yahoo.gr αναφέροντας μας ποιο σχόλιο σας αφορά και σε ποια ανάρτηση έχει δημοσιευθεί.

Ευχαριστώ.