Το “ΑΓKΑΘΙ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ“ δημιουργήθηκε με μοναδικό σκοπό τη σωστή πληροφόρηση των κατοίκων της Σαλαμίνας και όχι μόνο. Είναι εδώ δίπλα στον πολίτη ανεξάρτητο δυναμικό να λέει πάντα την αλήθεια. Μια αλήθεια που όλοι οι άλλοι δεν τολμούν να μας πουν, αλλά την κρύβουν πίσω από τα προσωπικά και κομματικά τους συμφέροντα.

Τρίτη 9 Απριλίου 2013

Λατομείο Άκρας Τούρλας: Αλήθειες και ψέματα.


 

Μια εικόνα χίλιες λέξεις!!!

Αυτόν τον ήδη εξορυγμένο-διαμορφωμένο χώρο θέλετε να χαρίσουμε στον ΟΛΠ κ. Νάννου και κ. Τραυλέ; Σίγουρα δεν τον έχετε δει ποτέ!!!

Και εντάξει η κ. Νάννου δεν μπήκε στον κόπο (χρησιμοποιεί κυρίως τα άνω άκρα του σώματος της για να κάνει στείρα αντιπολίτευση).

Ο κ. Τραυλός;;; Σαν Κοινοτάρχης και Δήμαρχος αλλά και σαν απλός δημότης δεν είχε τη περιέργεια να δει ιδίοις όμμασι τι γίνεται εκεί;;;

Από πού συμπεραίνετε κ. Νάννου και κ. Τραυλέ ότι θα γίνουν εξορύξεις για τη διαμόρφωση του χώρου; Από πού συμπεραίνετε κ. Νάννου και κ. Τραυλέ ότι ο ήδη διαμορφωμένος χώρος είναι 40 ή 80 στρέμματα;

Τον έχετε μετρήσει;;;

Στο κτηματολόγιο του πρώην Δήμου Αμπελακίων είναι εγγεγραμμένος με εμβαδόν 209.351 τ.μ.

Γιατί κ.Νάννου και κ.Τραυλέ δεν θέλετε αυτός ο χώρος να παραδοθεί στον νόμιμο ιδιοκτήτη του, τον Δήμο Σαλαμίνας;

Γιατί κ.Νάννου και κ.Τραυλέ δεν θέλετε το ήδη εξορυγμένο υλικό (χιλιάδες κυβικά) να κατασχεθεί από τον Δήμο μας για τις ανάγκες του νησιού μας;

Γιατί κ.Νάννου και κ.Τραυλέ, αποσκοπώντας σε προσωπικά πολιτικά οφέλη, λασπολογείτε και συκοφαντείτε τον Δήμαρχο Σαλαμίνας, ο οποίος διεκδικεί ό,τι πιο νόμιμο και λογικό προς όφελος του Δήμου;

 Όπως διαπιστώσατε κ.Νάννου και κ.Τραυλέ ο χώρος στο λατομείο της Τούρλας είναι ήδη διαμορφωμένος και πλέον των 171 στρεμμάτων. Ο ΟΛΠ τουλάχιστον σε αυτή του την υποχρέωση ήταν συνεπέστατος και με το παραπάνω. Όχι μόνο τον ισοπέδωσε αλλά μέχρι και λίμνη μας έφτιαξε.

Οι κύκνοι λείπουν μόνο!!!

πηγή : ΔΡΑΚΟΥΜΕΛ

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος4/09/2013 2:30 μ.μ.

    Εεε... Και τι βλέπουμε;;;
    Ενας πολυ όμορφος και άνετος χώρος για:
    κατασκευή παιδικής χαράς,
    αναψυκτηρίου,
    οργανωμένης πλάζ,
    ποδηλατόδρομου,
    μουσείου,
    κλπ..

    ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΜΑΛΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΧΝΟΥΝ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΓΙΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗ ΔΥΣΤΥΧΩΣ..

    ΑΓΚΑΘΙ, δεν εχει νοημα αυτο το προσωπο που δειχνεις τωρα...

    Ωραία μουσική....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος4/09/2013 3:01 μ.μ.

    Πρέπει όλοι να είμαστε ενωμένοι για το καλό αυτό του τόπου, όσο αναφορά τώρα για το ποιος ευθύνεται για αυτή την κατάσταση και το μεγάλο αυτό περιβαλλοντικό έγκλημα ας αναρωτηθούμε όλοι και να τον στείλουμε εκεί που πρέπει…. Στο χρονοντούλαπο της ιστορίας και να μην τον ξαναβγάλουμε ποτέ ξανά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Εδώ κάθε αναγνώστης μπορεί να εκφράσει την γνώμη του ελεύθερα και χωρίς λογοκρισία.

Ωστόσο δεν σημαίνει ότι τις απόψεις του κάθε σχολιαστή τις υιοθετούμε.

Οι διαχειριστές του blog διατηρούν το δικαίωμα αν πέσει στην αντίληψη τους υβριστικά σχόλια που θίγουν ανθρώπινες αξιοπρέπειες, να διαγράψουν τα σχόλια αυτά.

Σε περίπτωση που δεν έχει πέσει στην αντίληψη μας κάποιο σχόλιο που σας συκοφαντεί η σας εκθέτη επικοινωνήστε μαζί μας στο email agkathi.salamis@yahoo.gr αναφέροντας μας ποιο σχόλιο σας αφορά και σε ποια ανάρτηση έχει δημοσιευθεί.

Ευχαριστώ.