Το “ΑΓKΑΘΙ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ“ δημιουργήθηκε με μοναδικό σκοπό τη σωστή πληροφόρηση των κατοίκων της Σαλαμίνας και όχι μόνο. Είναι εδώ δίπλα στον πολίτη ανεξάρτητο δυναμικό να λέει πάντα την αλήθεια. Μια αλήθεια που όλοι οι άλλοι δεν τολμούν να μας πουν, αλλά την κρύβουν πίσω από τα προσωπικά και κομματικά τους συμφέροντα.

Σάββατο 25 Μαΐου 2013

Η Στοκχόλμη καίγεται από τους μουσουλμάνους - Επεκτάθηκαν οι συγκρούσεις και σε 2η πόλη


Σκληρές συγκρούσεις ξέπασαν την νύχτα που πέρασε για έκτη συνεχή βραδιά, στην Στοκχόλμη, μεταξύ μουσουλμάνων μεταναστών και των σουηδικών δυνάμεων ασφαλείας με αποτέλεσμα να καούν δεκάδες σπίτια, κρατικά κτίρια και αυτοκίνητα στα περίχωρα της Στοκχόλμης.

Η σουηδική αστυνομία μετέφερε νέες δυνάμεις από το Γκέτεμποργκ και το Μάλμε, αλλά στάθηκε και πάλι αδύνατον να ελεγχθεί η καταστροφική μανία των μουσουλμάνων στην μεγάλη τους πλειοψηφία που έχουν καταλάβει τα περίχωρα της Στοχόλμης και σε τουλάχιστον δύο μεγάλες συνοικίες αποτελούν πλειοψηφία (η πολιτική μετανάστευσης της Σουηδίας επέτρεψε να φτάσει το ποσοστό των μεταναστών από χώρες της Αφρικής και της Ασίας στο 15% επί του συνολικού αριθμού των κατοίκων αυτής της χώρας του βορρά.

Η ένταξή τους στην σουηδική κοινωνία που έχει εντελώς διαφορετικά πολιτισμικά πρότυπα, ήθη και έθιμα, αποδείχθηκε αδύνατη, με αποτέλεσμα την περιθωριοποίησή τους, αρχικά, την αδυναμία εύρεσης εργασίας και την αυτόβουλη γκετοποίησή τους, πράγματα, δηλαδή που ισχύουν και για την Ελλάδα..

Οι ταραχές επεκτάθηκαν από χθες το βράδυ και στην πόλη Έρεμπρο που βρίσκεται 160 χιλιόμετρα δυτικά της Στοκχόλμης, όπου μουσουλμάνοι έκαψαν ένα σχολείο και δεκάδες αυτοκίνητα.

Το βρετανικό υπουργείο Εξωτερικών και το Στέϊτ Ντιπάρτμεντ μέσω της πρεσβείας των ΗΠΑ στην Στοκχόλμη εξέδωσαν ταξιδωιτική οδηγία πος τους υπηκόους τους να αποφεύγουν την επίσκεψη στην Στοκχόλμη τις ημέρες αυτές, καθώς ουδείς γνωρίζει αν οι περισσότερο από 1 εκατομμύριο μετανάστες θα ηρεμήσουν ή η βία θα επεκταθεί και σε άλλες πόλεις.

Οι ταραχές ξεκίνησαν την Κυριακή του βράδυ όταν η αστυνομία πυροβόλησε και σκότωσε έναν 68χρονο μετανάστη που κρατούσε μαχαίρι και απιλούσε να σκοτώσει έναν Σουηδό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ κάθε αναγνώστης μπορεί να εκφράσει την γνώμη του ελεύθερα και χωρίς λογοκρισία.

Ωστόσο δεν σημαίνει ότι τις απόψεις του κάθε σχολιαστή τις υιοθετούμε.

Οι διαχειριστές του blog διατηρούν το δικαίωμα αν πέσει στην αντίληψη τους υβριστικά σχόλια που θίγουν ανθρώπινες αξιοπρέπειες, να διαγράψουν τα σχόλια αυτά.

Σε περίπτωση που δεν έχει πέσει στην αντίληψη μας κάποιο σχόλιο που σας συκοφαντεί η σας εκθέτη επικοινωνήστε μαζί μας στο email agkathi.salamis@yahoo.gr αναφέροντας μας ποιο σχόλιο σας αφορά και σε ποια ανάρτηση έχει δημοσιευθεί.

Ευχαριστώ.