Το “ΑΓKΑΘΙ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ“ δημιουργήθηκε με μοναδικό σκοπό τη σωστή πληροφόρηση των κατοίκων της Σαλαμίνας και όχι μόνο. Είναι εδώ δίπλα στον πολίτη ανεξάρτητο δυναμικό να λέει πάντα την αλήθεια. Μια αλήθεια που όλοι οι άλλοι δεν τολμούν να μας πουν, αλλά την κρύβουν πίσω από τα προσωπικά και κομματικά τους συμφέροντα.

Δευτέρα 13 Μαΐου 2013

ΓΙΟΡΤΗ ΛΟΥΛΟΥΔΙΩΝ ΣΤΑ ΣΕΛΗΝΙΑ!


Πλήθος κόσμου κατέκλυσε την κατάμεστη από λουλούδια πλατεία Αγίου Νικολάου από το πρωί μέχρι και αργά το μεσημέρι.

Στους επισκέπτες προσφέρθηκαν λουλούδια και εδέσματα από τον Πρόεδρο της Κοινότητας κ. Σαράντη Φυρογένη.

13 σχόλια:

  1. Ανώνυμος5/14/2013 10:29 π.μ.

    Δημαρχε στο τελος θα μεινεις με το λουλουδι στο χερι ...............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος5/16/2013 3:59 μ.μ.

    και καποιοι αλλοι με τον αυλο στο χερι !!!!! χαχαχαχαχαχα χιουμορ κανουμε !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος5/16/2013 8:40 μ.μ.

      Εσύ πήγαινε στον κολλητό σου με το κίτρινο μπλουζάκι, ψηστών να σου αγοράσει κάνα αυλό να έχεις ρεζέρβα γιατί είναι σίγουρο ότι αυτόν που κρατάς κάποιοι θα στον βάλουν εκεί που ξέρεις …..χαχαχαχαχχαχαχαχαχα

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος5/16/2013 8:42 μ.μ.

      5/16/2013 3:59 μ.μ.

      Ακούς Νικολάκη??????

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος5/16/2013 10:23 μ.μ.

    χαχαχαχαχα παρτε και φορα γιατι εκει στην περιοχη σας εχει μεγαλη κατηφορα!!! οσο για τους αυλους κρατηστε τους και βοηθεια σας λουγκρες αααα τωρα που το θυμηθηκα εαν τελειωσατε με τις τουλουμπες εχουμε αποκλειστικα για εσας και αγγουρια και επειδη θελουν ισιωμα και ξερουμε οτι ειναι η ειδικοτητα σας παρτε τις στρατες και ελατε να τα παρετε σας τα κανουμε δωρρεα οσο για τον κολλητο μου με το κιτρινο μπλουζακι θα βλεπετε κιτρινα και κοκκινα μπλουζακια και θα αλαζετε περιοχη ειμαστε πολλοι κι ερχομαστε !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! χαχαχαχαχα !!! και μην ξεχασετε εκει στο δημαρχειο να κλεισετε την πορτα χαχαααααχααααχχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος5/17/2013 2:03 μ.μ.

      Νικολάκη μην εκτρέπεσαι, σεμνά παιδί μου……… Σε πήραμε χαμπάρι τρελάρα!!!!!

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος5/17/2013 5:11 μ.μ.

    Τις πατερίτσες μην ξεχάσετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος5/21/2013 12:35 π.μ.

    ΓΑΤΟΥΛΕΕΕΕΕΕΕΕΣ ΠΟΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΚΗΣ ??? ΤΙ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΝΙΚΟΛΑΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΦΟΒΟ??? ΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΑΑΑΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΓΑΤΑΚΙΑ ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΠΑΤΕΡΙΤΣΕΣ ΧΑΙΡΟΥΝ ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΚΤΙΜΗΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟΥ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΤΙΣ ΞΕΡΟΥΝ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΣΤΕ ΣΟΥΡΓΕΛΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΞΕΡΕΙ !!!!!!!!!!! ΚΑΙ ΚΡΙΝΕΙ !!!!! ΓΑΤΑΚΙΑ ΜΟΥ ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ!!! ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΝΥΧΤΟΦΥΛΑΚΕΣ - ΣΕΡΙΦΗΔΕΣ - ΡΟΥΦΙΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΡΕΞΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΘΑΡΗΣΤΡΙΕΣ ΓΑΤΑΚΙΑ !!!!!!!!!!! ΑΝΤΕ ΑΡΚΕΤΑ ΕΙΠΑΜΕ ΤΑ ΛΕΜΕ ΓΑΤΑΚΙΑΑΑΑΑΑΑΑ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος5/21/2013 4:23 μ.μ.

      ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΣ ΣΥΝΤΡΟΦΕ; KAMIA ΕΚΤΙΜΗΣΗ…. ΜΟΝΟ ΛΥΠΗΣΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΕΤΑΙ Ο ΜΑΠΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΡΑΣΤΗΣ

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος5/21/2013 4:36 μ.μ.

      Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος5/25/2013 5:17 μ.μ.

      ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΜΑΠΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΜΗΠΩΣ ΤΟΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ????? Η ΣΟΥ ΕΦΑΓΕ ΚΑΜΙΑ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΛΥΣΑΞΕΣ!!! ΓΙΑΥΤΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΠΕΡΙ ΕΡΑΣΤΗ ???

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος5/25/2013 5:11 μ.μ.

    ΜΠΑΡΚΑΡΟΥΤΣΟ ΤΟ ΑΝ ΧΑΙΡΟΥΝ ΕΚΤΙΜΗΣΗΣ ΑΣΕ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΛΗΤΕΡΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΠΑΤΕΡΙΤΣΕΣ !!!ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΥΠΗΣΗ ΠΟΥ ΛΕΣ ΝΑ ΛΥΠΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΣΑΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ ΝΑ ΣΕΡΝΕΣΤΕ ΣΑΝ ΓΥΜΝΟΣΑΛΙΑΓΚΕΣ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΝΥΧΤΟΦΥΛΑΚΕΣ - ΤΟΥΣ ΡΟΥΦΝΙΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ - ΤΟΥΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΥΣ ΤΙΣ ΝΥΧΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΕΜΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΜΠΑΤΖΑΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΑΠΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΣΑΣ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΑΜΜΟ { ΧΩΣΤΟΥ } ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΧΩΣΕΙ ΕΝ ΚΑΙΡΟ !!!! ΚΑΗΜΕΝΟΙ ΓΥΜΝΟΣΑΛΙΑΓΚΕΣ ΠΟΥ ΣΕΡΝΕΣΤΕ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΣΤΕ ΣΑΝ ΓΥΡΟΛΟΓΟΙ ΓΛΥΩΔΗ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΕΝΝΙΟΤΕ ΣΑΝ ΠΤΩΜΑΤΟΦΑΓΟΙ ΛΑΙΜΑΡΓΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΖΗΤΩ- ΤΟ ΜΠΡΑΒΟ - ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑ !!!!!!! ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Εδώ κάθε αναγνώστης μπορεί να εκφράσει την γνώμη του ελεύθερα και χωρίς λογοκρισία.

Ωστόσο δεν σημαίνει ότι τις απόψεις του κάθε σχολιαστή τις υιοθετούμε.

Οι διαχειριστές του blog διατηρούν το δικαίωμα αν πέσει στην αντίληψη τους υβριστικά σχόλια που θίγουν ανθρώπινες αξιοπρέπειες, να διαγράψουν τα σχόλια αυτά.

Σε περίπτωση που δεν έχει πέσει στην αντίληψη μας κάποιο σχόλιο που σας συκοφαντεί η σας εκθέτη επικοινωνήστε μαζί μας στο email agkathi.salamis@yahoo.gr αναφέροντας μας ποιο σχόλιο σας αφορά και σε ποια ανάρτηση έχει δημοσιευθεί.

Ευχαριστώ.