Το “ΑΓKΑΘΙ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ“ δημιουργήθηκε με μοναδικό σκοπό τη σωστή πληροφόρηση των κατοίκων της Σαλαμίνας και όχι μόνο. Είναι εδώ δίπλα στον πολίτη ανεξάρτητο δυναμικό να λέει πάντα την αλήθεια. Μια αλήθεια που όλοι οι άλλοι δεν τολμούν να μας πουν, αλλά την κρύβουν πίσω από τα προσωπικά και κομματικά τους συμφέροντα.

Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013

Σαλαμίνια 2013



Ο Δήμαρχος Σαλαμίνας Γιάννης Τσαβαρής σας προσκαλεί στον εορτασμό των επετειακών εκδηλώσεων «Σαλαμίνια 2013».

Οι εκδηλώσεις ξεκινούν στις 20 Σεπτεμβρίου με τα εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής με θέμα «Ναυμαχία της Σαλαμίνας» καθώς και μουσική ποιητική βραδιά από την Πανελλήνια Ένωση Λόγου και Τέχνης.

Θα ακολουθήσουν εκδηλώσεις πολιτισμού που τιμούν τη σημαντικότητα της Ναυμαχίας της Σαλαμίνας και αποδίδουν τη δέουσα ιστορική διάσταση στον τόπο και τον πολιτισμό.

Ο εορτασμός θα  κορυφωθεί με τη μεγάλη εκδήλωση στον Αρχαίο Λιμένα Αμπελακίων όπου θα γίνει ομιλία του Δημάρχου Σαλαμίνας, ρίψη στεφάνων στη θάλασσα προς τιμήν των πεσόντων και θα πραγματοποιηθεί παρέλαση στρατιωτικών, μαθητών και άλλων τμημάτων. Η εκδήλωση θα τελεσθεί παρόντος του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος Ιερώνυμου και άλλων επίσημων προσκεκλημένων στους οποίους θα αποδώσει τιμές η μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού.

Μπορείτε να ενημερωθείτε αναλυτικά για το πρόγραμμα των εκδηλώσεων στην ηλεκτρονική σελίδα του Δήμου Σαλαμίνας www.salamina.gr. 


Ο Δήμαρχος Σαλαμίνας

Γιάννης Τσαβαρής



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ κάθε αναγνώστης μπορεί να εκφράσει την γνώμη του ελεύθερα και χωρίς λογοκρισία.

Ωστόσο δεν σημαίνει ότι τις απόψεις του κάθε σχολιαστή τις υιοθετούμε.

Οι διαχειριστές του blog διατηρούν το δικαίωμα αν πέσει στην αντίληψη τους υβριστικά σχόλια που θίγουν ανθρώπινες αξιοπρέπειες, να διαγράψουν τα σχόλια αυτά.

Σε περίπτωση που δεν έχει πέσει στην αντίληψη μας κάποιο σχόλιο που σας συκοφαντεί η σας εκθέτη επικοινωνήστε μαζί μας στο email agkathi.salamis@yahoo.gr αναφέροντας μας ποιο σχόλιο σας αφορά και σε ποια ανάρτηση έχει δημοσιευθεί.

Ευχαριστώ.