Το “ΑΓKΑΘΙ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ“ δημιουργήθηκε με μοναδικό σκοπό τη σωστή πληροφόρηση των κατοίκων της Σαλαμίνας και όχι μόνο. Είναι εδώ δίπλα στον πολίτη ανεξάρτητο δυναμικό να λέει πάντα την αλήθεια. Μια αλήθεια που όλοι οι άλλοι δεν τολμούν να μας πουν, αλλά την κρύβουν πίσω από τα προσωπικά και κομματικά τους συμφέροντα.

Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2013

Φωτογραφία του δολοφόνου στο Νέο Ηράκλειο - Ο δράστης με το όπλο στο χέρι


Η αντιτρομοκρατική υπηρεσία περνά από μικροσκόπιο το υλικό από τα βίντεο ασφαλείας καταστημάτων της περιοχή όπου χθες το απόγευμα έγινε η άγρια δολοφονία δύο μελών της Χρυσής Αυγής.

Μία εικόνα, αν και μακρινή, του ενός δράστη της δολοφονίας δημοσίευσε η εφημερίδα newsbomb και δείχνει τον άγνωστο στο σημείο της δολοφονίας να κρατά το όπλο, με το οποίο δολοφόνησε τους Γιώργου Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη.

Πρόκειται για το δράστη, ο οποίος αφού άδειασε το όπλο που είχε στα δύο νεαρά παιδιά, μέλη της ΧΑ στη συνέχεια ανέβηκε στη μηχανή που οδηγούσε ο συνεργός του και απομακρύνθηκαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ κάθε αναγνώστης μπορεί να εκφράσει την γνώμη του ελεύθερα και χωρίς λογοκρισία.

Ωστόσο δεν σημαίνει ότι τις απόψεις του κάθε σχολιαστή τις υιοθετούμε.

Οι διαχειριστές του blog διατηρούν το δικαίωμα αν πέσει στην αντίληψη τους υβριστικά σχόλια που θίγουν ανθρώπινες αξιοπρέπειες, να διαγράψουν τα σχόλια αυτά.

Σε περίπτωση που δεν έχει πέσει στην αντίληψη μας κάποιο σχόλιο που σας συκοφαντεί η σας εκθέτη επικοινωνήστε μαζί μας στο email agkathi.salamis@yahoo.gr αναφέροντας μας ποιο σχόλιο σας αφορά και σε ποια ανάρτηση έχει δημοσιευθεί.

Ευχαριστώ.