Το “ΑΓKΑΘΙ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ“ δημιουργήθηκε με μοναδικό σκοπό τη σωστή πληροφόρηση των κατοίκων της Σαλαμίνας και όχι μόνο. Είναι εδώ δίπλα στον πολίτη ανεξάρτητο δυναμικό να λέει πάντα την αλήθεια. Μια αλήθεια που όλοι οι άλλοι δεν τολμούν να μας πουν, αλλά την κρύβουν πίσω από τα προσωπικά και κομματικά τους συμφέροντα.

Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2018

Το Ε.Σ.Σ.Α.Κ. εύχεται σε όλους και όλες Χρόνια πολλά καλά Χριστούγεννα και καλή πρωτοχρονιά, με υγεία και αγάπη


1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος12/17/2018 9:32 π.μ.

    (Εφημερίδα ΣΑΛΑΜΙΝΙΑ)
    Το Συμβούλιο Εφετών Πειραιά, με το υπ΄αρ. 164/2018 Βούλευμα, παραπέμπει τον πρώην Δήμαρχο στο ακροατήριο του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων για να δικαστεί ως υπαίτιος της αξιόποινης πράξης της διακεκριμένης περίπτωσης απιστίας στην υπηρεσία μεταχειριζόμενος ιδιαίτερα τεχνάσματα από την οποία προκλήθηκε ελάττωση της δημοτικής περιουσίας ιδιαίτερα μεγάλης αξίας ανώτερης των 30.000 €, από κοινού και κατ΄ εξακολούθηση, η οποία προβλέπεται και τιμωρείται σε βαθμό κακουργήματος (κάθειρξη μέχρι 10 ετών).
    Πρόκειται για την υπόθεση της παράνομης χρήσης 27 κινητών τηλεφώνων του Δήμου, η οποία με ΟΜΟΦΩΝΗ απόφαση του ΔΣ είχε παραπεμφθεί στη Δικαιοσύνη.
    Joanni, χαιρετίσματα στα φυλακισμένα συντρόφια μας Άκη και Γιάννη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Εδώ κάθε αναγνώστης μπορεί να εκφράσει την γνώμη του ελεύθερα και χωρίς λογοκρισία.

Ωστόσο δεν σημαίνει ότι τις απόψεις του κάθε σχολιαστή τις υιοθετούμε.

Οι διαχειριστές του blog διατηρούν το δικαίωμα αν πέσει στην αντίληψη τους υβριστικά σχόλια που θίγουν ανθρώπινες αξιοπρέπειες, να διαγράψουν τα σχόλια αυτά.

Σε περίπτωση που δεν έχει πέσει στην αντίληψη μας κάποιο σχόλιο που σας συκοφαντεί η σας εκθέτη επικοινωνήστε μαζί μας στο email agkathi.salamis@yahoo.gr αναφέροντας μας ποιο σχόλιο σας αφορά και σε ποια ανάρτηση έχει δημοσιευθεί.

Ευχαριστώ.