Το “ΑΓKΑΘΙ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ“ δημιουργήθηκε με μοναδικό σκοπό τη σωστή πληροφόρηση των κατοίκων της Σαλαμίνας και όχι μόνο. Είναι εδώ δίπλα στον πολίτη ανεξάρτητο δυναμικό να λέει πάντα την αλήθεια. Μια αλήθεια που όλοι οι άλλοι δεν τολμούν να μας πουν, αλλά την κρύβουν πίσω από τα προσωπικά και κομματικά τους συμφέροντα.

Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014

Οι 17 δήμοι της λιτότητας στην Ελλάδα


17 στον αριθμό είναι οι Δήμοι που δεν κατάφεραν να ισοσκελίσουν τον προϋπολογισμό τους.

Όπως είναι επόμενο,λοιπόν, από αυτούς θ΄ αρχίσει η κινητικότητα, οι απολύσεις - κλείσιμο δημοτικών επιχειρήσεων, αλλά και η γενική περικοπή εξόδων, ιδίως σε πολιτιστικές εκδηλώσεις.

Οι Δήμοι είναι οι εξής: Στην Αττική: Φυλής, Αχαρνών, Αμαρουσίου, Σπάτων-Αρτέμιδας και Κορυδαλλού - Περάματος. Στη Μακεδονία: Καλαμαριάς, Κορδελιού-Ευόσμου, Πέλλας, Θάσου, Κοζάνης. Στη λοιπή Ελλάδα: Γόρτυνας, Πύλης Τρικάλων, Μαντουδίου-Λίμνης-Αγίας Άννας, Σκιάθου, Ζαγοράς – Μουρεσίου και Νοτίου Πηλίου

Είναι ήδη έτοιμη η λίστα με τις 18 δημοτικές επιχειρήσεις, ιδίως εμπορικές εταιρίες, που θα κλείσουν πρώτες στους παραπάνω Δήμους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ κάθε αναγνώστης μπορεί να εκφράσει την γνώμη του ελεύθερα και χωρίς λογοκρισία.

Ωστόσο δεν σημαίνει ότι τις απόψεις του κάθε σχολιαστή τις υιοθετούμε.

Οι διαχειριστές του blog διατηρούν το δικαίωμα αν πέσει στην αντίληψη τους υβριστικά σχόλια που θίγουν ανθρώπινες αξιοπρέπειες, να διαγράψουν τα σχόλια αυτά.

Σε περίπτωση που δεν έχει πέσει στην αντίληψη μας κάποιο σχόλιο που σας συκοφαντεί η σας εκθέτη επικοινωνήστε μαζί μας στο email agkathi.salamis@yahoo.gr αναφέροντας μας ποιο σχόλιο σας αφορά και σε ποια ανάρτηση έχει δημοσιευθεί.

Ευχαριστώ.