Το “ΑΓKΑΘΙ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ“ δημιουργήθηκε με μοναδικό σκοπό τη σωστή πληροφόρηση των κατοίκων της Σαλαμίνας και όχι μόνο. Είναι εδώ δίπλα στον πολίτη ανεξάρτητο δυναμικό να λέει πάντα την αλήθεια. Μια αλήθεια που όλοι οι άλλοι δεν τολμούν να μας πουν, αλλά την κρύβουν πίσω από τα προσωπικά και κομματικά τους συμφέροντα.

Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014

Νέα μεγάλη επιτυχία της σημερινής Δημοτικής Αρχής


Με ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση ενημερώνουμε τους δημότες και ιδιαίτερα την αθλούμενη νεολαία του νησιού, ότι άλλο ένα μεγάλο έργο εντάχθηκε κατά τη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής στις 11/02/2014 και συγκεκριμένα στην πρώτη τροποποίηση των εκτελεστέων έργων της Περιφερειακής Ενότητας Νήσων. Το έργο αυτό είναι “Η κατασκευή Κλειστού Γυμναστήριου στο Οικοδομικό Τετράγωνο 48 της Δημοτικής Κοινότητας Αμπελακίων του Δήμου Σαλαμίνας” προϋπολογισμού 3.003.316,42 ευρώ.

Μετά τα ανωτέρω και αφού ευχαριστήσουμε προσωπικά τον Περιφερειάρχη Αττικής κ. Γιάννη Σγουρό και τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Δημήτρη Κατσικάρη αλλά και όλους όσους συνέβαλαν, θέλουμε να υπογραμμίσουμε ότι υλοποιείται σε άμεσο χρόνο το αίτημα που υποβλήθηκε από το Δήμαρχο Σαλαμίνας, κ. Γιάννη Τσαβαρή, στη συνάντηση που είχε
με τον Περιφερειάρχη στην αίθουσα Δ. Μπόγρη στις 08/02/2014, αλλά και η δέσμευση του δεύτερου για άμεση ένταξη του έργου.

Τέλος, η παρούσα Δημοτική Αρχή στα πλαίσια των δεσμεύσεών της για την ανάδειξη του αθλητισμού ως μία από τις μείζονες πολιτικές επιλογές της και συγκεκριμένα για την κατασκευή και συντήρηση αθλητικών χώρων, προσθέτει στον κατάλογο των παρεμβάσεών της μετά το γήπεδο ποδοσφαίρου Λ. Κονσόλας με 6ης γενιάς χλοοτάπητα, τις συντηρήσεις των αθλητικών κλειστών και ανοιχτών υπαρχόντων εγκαταστάσεων, της χρηματοδότησης από το υπουργείο ανάπτυξης για την επισκευή και συντήρηση του κλειστού γηπέδου Νίκος Γραμματικός και του γηπέδου του Αίαντα (συνολικός προϋπολογισμός 370.000 ευρώ), πιστεύει ότι με την κατασκευή μιας νέας, σύγχρονης αθλητικής κυψέλης στον πρώην δήμο Αμπελακίων ολοκληρώνεται για την παρούσα δημοτική περίοδο το πρόγραμμά της γύρω από τον αθλητισμό.



Γραφείο Τύπου
Δημάρχου Σαλαμίνας

4 σχόλια:

  1. Ανώνυμος2/14/2014 8:48 μ.μ.

    ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΦΡΑ ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕΣ. ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΣ. ΚΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟΥΣ ΚΛΑΚΑΔΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΤΣΑΒΕΣ. ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΡΕΜΟΥΝ. ΠΡΟΧΩΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος2/14/2014 8:58 μ.μ.

    ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΘΑ ΤΟ ΒΑΛΕΤΕ ΣΤΗ ΔΗΜΑΡΧΙΑ, Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΘΑ ΠΙΑΣΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΡΓΟΣ, ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΟΥ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΘΑ ΤΟ ΒΟΛΕΨΕΤΕ; ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΗΜΕΤΕΡΩΝ ΣΤΟ ΒΟΛΕΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΑΙΤΕΙΑ. ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ ΘΕΛΟΥΜΕ, ΟΧΙ ΜΕΣΟΝ, ΔΗΜΑΡΧΟ ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΠΟΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ Ο ΤΖΑΜΠΑΡΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος2/14/2014 9:05 μ.μ.

    [ ΤΣΑΒΑΡΗ ] ΠΕΣ ΜΑΣ ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΟ ΠΟΣΟ ΦΕΣΙ ΘΑ ΑΦΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΠΛΗΡΩΤΟ ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΑ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ,ΠΕΣΤΟ ΑΜΑ ΕΙΣΑΙ ΑΝΤΡΑΣ ΨΕΥΤΑΡΑ.Ο ΝΤΙΝΟΣ ΘΑ ΣΕ ΚΟΨΕΙ ΦΕΤΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΔΟΥΛΕΥΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΠΟΥΛΑΣ. ΜΕ ΞΕΝΑ ΚΟΛΥΒΑ ΜΝΗΜΟΝΕΥΕΤΕ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΙ ΧΟΙΡΟΙ. ΘΑ ΣΑΣ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΤΟ ΣΔΟΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος2/14/2014 9:28 μ.μ.

    Ωμή παρέμβαση στα δημοτικά μας δρώμενα αποκρύπτοντας την αλήθεια. Ξέχασαν να μας πουν πως και ο επίτιμος πρόεδρος της ΟΕΕΣΣ Νίκος Ευθυμίου είναι ειδικός σύμβουλος του δημάρχου με 3000 ΕΥΡΩ και ο νυν πρόεδρος της “επιτετραμμένος” στο Λιμενικό Ταμείο με 1800 ΕΥΡΩ ο παρά τω προέδρω Κουτσιλαίο διορισμένο από τον δήμαρχο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Εδώ κάθε αναγνώστης μπορεί να εκφράσει την γνώμη του ελεύθερα και χωρίς λογοκρισία.

Ωστόσο δεν σημαίνει ότι τις απόψεις του κάθε σχολιαστή τις υιοθετούμε.

Οι διαχειριστές του blog διατηρούν το δικαίωμα αν πέσει στην αντίληψη τους υβριστικά σχόλια που θίγουν ανθρώπινες αξιοπρέπειες, να διαγράψουν τα σχόλια αυτά.

Σε περίπτωση που δεν έχει πέσει στην αντίληψη μας κάποιο σχόλιο που σας συκοφαντεί η σας εκθέτη επικοινωνήστε μαζί μας στο email agkathi.salamis@yahoo.gr αναφέροντας μας ποιο σχόλιο σας αφορά και σε ποια ανάρτηση έχει δημοσιευθεί.

Ευχαριστώ.