Το “ΑΓKΑΘΙ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ“ δημιουργήθηκε με μοναδικό σκοπό τη σωστή πληροφόρηση των κατοίκων της Σαλαμίνας και όχι μόνο. Είναι εδώ δίπλα στον πολίτη ανεξάρτητο δυναμικό να λέει πάντα την αλήθεια. Μια αλήθεια που όλοι οι άλλοι δεν τολμούν να μας πουν, αλλά την κρύβουν πίσω από τα προσωπικά και κομματικά τους συμφέροντα.

Παρασκευή 23 Μαΐου 2014

"ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ" από τον Πρόεδρο της Κοινότητας Σεληνίων Σαράντη Φυρογένη


7 σχόλια:

  1. Ανώνυμος5/23/2014 9:50 μ.μ.

    ΣΗΜΕΡΑ Η ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΕΒΓΑΛΕ ΔΗΜΑΡΧΟ, ΠΛΗΘΟΣ ΚΟΣΜΟΥ ΣΤΙΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΑΒΑΡΗ,Ο ΛΑΟΣ ΤΙΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΟΤΙ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΕΣΕ ΚΑΙ ΠΕΡΝΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ,ΕΣΥ ΣΑΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΙΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΤΙΝ ΔΥΣΚΟΛΗ ΑΥΤΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ,[ΣΥΣΙΤΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ Η ΚΡΙΣΗ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ,ΚΑΙ ΕΡΓΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΑ ΕΙΧΑΜΕ ΑΝΑΓΚΗ,ΣΗΜΕΡΑ Η ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΨΗΦΙΣΕ ,ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΑΒΑΡΗΣ.]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος5/23/2014 10:38 μ.μ.

      εισαι πολυ μαλακας μονο σου ρωτας μονος σου απαντας,που τον ειδες το κοσμο ρε ξενε σελληνιωτη

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος5/23/2014 11:37 μ.μ.

      MALAKAS EISAI ESY KAI OLO SOY TO SOI KARAGKIOZAKO ALA MIN STENAXORIESE TIN KYRIKI THA TIN FATE OLOKLITI TIN P@@@IA NA TIN EFXARISTITHITE

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος5/23/2014 11:10 μ.μ.

    ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ,ΕΓΡΑΨΑ ΣΕ ΕΞΗ ΣΕΙΡΕΣ ΤΙΝ ΑΛΗΘΕΙΑ,ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ,ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος5/24/2014 12:20 π.μ.

    ΕΙΜΕ ΕΝΑΣ ΑΦΑΝΗΣ ΗΡΩΑΣ ΠΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ ΜΟΥ ΔΟΘΗΚΕ Η ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΕΙΠΑ ΤΙΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ,ΕΝΑ ΜΥΝΗΜΑ ΣΤΙΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΨΗΦΙΖΟΝΤΑΣ ΣΥΡΙΖΑ ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ,ΣΥΡΙΖΑ, ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟ ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΑΒΑΡΗ ,ΕΙΜΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΧΟΛΙΟ,ΣΑΣ ΔΕΙΝΕΤΕ Η ΔΥΝΑΜΗ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΕΙΤΕΤΟ.ΚΑΛΗ ΨΗΦΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος5/24/2014 1:59 π.μ.

    ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ "ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΠΟΝΑΝΕ ΤΟ ΒΑΣΑΝΙΣΜΕΝΟ ΝΗΣΙ"ΕΧΕΤΕ ΥΠ'ΟΨΙΝ ΟΤΙ ΤΟ ΝΗΣΙ ΔΕΝ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΚΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 3,5 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΣΑΒΑΡΗ,ΕΧΕΙ ΒΑΣΑΝΙΣΤΕΙ ΗΔΗ ΚΑΙ ΚΑΚΟΠΟΙΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ Κο ΑΣΤΡΑΚΟ,ΤΟΝ Κο ΣΟΦΡΑ,ΤΟΝ Κο ΜΑΚΡΗ ΚΑΙ ΕΠΙ ΣΕΙΡΑ ΕΤΩΝ ΑΠ ΤΟΝ Κο ΤΡΑΒΛΟ.ΤΩΡΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΟΥΜΕ ΣΑΝ ΣΩΤΗΡΕΣ???? ΛΙΓΟ ΔΥΣΚΟΛΟ.ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΝΗΜΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος5/25/2014 11:58 μ.μ.

    εσυ που ειπες για το σο'ι' την πουτσα της Ρουλας την χωνεψες,Κυριακη σημερα τελειωμενεεεεεεεεεεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Εδώ κάθε αναγνώστης μπορεί να εκφράσει την γνώμη του ελεύθερα και χωρίς λογοκρισία.

Ωστόσο δεν σημαίνει ότι τις απόψεις του κάθε σχολιαστή τις υιοθετούμε.

Οι διαχειριστές του blog διατηρούν το δικαίωμα αν πέσει στην αντίληψη τους υβριστικά σχόλια που θίγουν ανθρώπινες αξιοπρέπειες, να διαγράψουν τα σχόλια αυτά.

Σε περίπτωση που δεν έχει πέσει στην αντίληψη μας κάποιο σχόλιο που σας συκοφαντεί η σας εκθέτη επικοινωνήστε μαζί μας στο email agkathi.salamis@yahoo.gr αναφέροντας μας ποιο σχόλιο σας αφορά και σε ποια ανάρτηση έχει δημοσιευθεί.

Ευχαριστώ.