Το “ΑΓKΑΘΙ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ“ δημιουργήθηκε με μοναδικό σκοπό τη σωστή πληροφόρηση των κατοίκων της Σαλαμίνας και όχι μόνο. Είναι εδώ δίπλα στον πολίτη ανεξάρτητο δυναμικό να λέει πάντα την αλήθεια. Μια αλήθεια που όλοι οι άλλοι δεν τολμούν να μας πουν, αλλά την κρύβουν πίσω από τα προσωπικά και κομματικά τους συμφέροντα.

Σάββατο 29 Μαρτίου 2014

Φορολογικά μέτρα-σοκ για μισθωτούς, συνταξιούχους και αυτοαπασχολούμενους - Πίνακες και παραδείγματα


Δεκαπέντε επαχθείς ρυθμίσεις που θα εκτοξεύσουν στα ύψη τις φορολογικές επιβαρύνσεις επί των εισοδημάτων του έτους 2013 για μεγάλο αριθμό νοικοκυριών και επιχειρήσεων θα τεθούν σε ισχύ φέτος κατά την εκκαθάριση των φορολογικών δηλώσεων. Πρόκειται για ρυθμίσεις ενός νόμου που ψηφίστηκε στις αρχές του 2013 αλλά οι επιπτώσεις του στη ζωή των φορολογουμένων θα γίνουν αντιληπτές τώρα με την υποβολή και την εκκαθάριση των φορολογικών δηλώσεων του τρέχοντος έτους.

Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών και η τρόικα θέτουν πλέον άμεσα σε εφαρμογή τις παράλογες διατάξεις του φορολογικού νόμου 4110/2013 με τις οποίες προβλέπεται:
- η κατάργηση των αφορολογήτων ορίων εισοδήματος και των εκπτώσεων φόρου για όλα σχεδόν τα φυσικά πρόσωπα,

- η επιβολή.........................ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ κάθε αναγνώστης μπορεί να εκφράσει την γνώμη του ελεύθερα και χωρίς λογοκρισία.

Ωστόσο δεν σημαίνει ότι τις απόψεις του κάθε σχολιαστή τις υιοθετούμε.

Οι διαχειριστές του blog διατηρούν το δικαίωμα αν πέσει στην αντίληψη τους υβριστικά σχόλια που θίγουν ανθρώπινες αξιοπρέπειες, να διαγράψουν τα σχόλια αυτά.

Σε περίπτωση που δεν έχει πέσει στην αντίληψη μας κάποιο σχόλιο που σας συκοφαντεί η σας εκθέτη επικοινωνήστε μαζί μας στο email agkathi.salamis@yahoo.gr αναφέροντας μας ποιο σχόλιο σας αφορά και σε ποια ανάρτηση έχει δημοσιευθεί.

Ευχαριστώ.