Το “ΑΓKΑΘΙ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ“ δημιουργήθηκε με μοναδικό σκοπό τη σωστή πληροφόρηση των κατοίκων της Σαλαμίνας και όχι μόνο. Είναι εδώ δίπλα στον πολίτη ανεξάρτητο δυναμικό να λέει πάντα την αλήθεια. Μια αλήθεια που όλοι οι άλλοι δεν τολμούν να μας πουν, αλλά την κρύβουν πίσω από τα προσωπικά και κομματικά τους συμφέροντα.

Σάββατο 8 Μαρτίου 2014

Χρόνια Πολλά στις γυναίκες του κόσμου


Με την ευκαιρία του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας, εύχομαι στις γυναίκες όλου του κόσμου Χρόνια Πολλά με υγεία και δύναμη για τους καθημερινούς αγώνες που δίνουν από όποιο μετερίζι κι αν τους ζητηθεί για ίσες ευκαιρίες και έναν καλύτερο κόσμο.


Η δύναμη, το κουράγιο και η αγάπη τους είθε να συνεχίσουν να μας να μας εμπνέουν για μια καλύτερη ζωή.


Ο Δήμαρχος Σαλαμίνας

Γιάννης Τσαβαρής
 
 

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος3/08/2014 8:27 μ.μ.

    ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ Κα ΝΑΝΝΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΣΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΘΙΓΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΤΟΜΟ. ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΤΕ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΚΟΣΤΟΣ .ΑΞΙΖΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΜΑΖΙ ΣΑΣ Ο ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΠΟΛΙΤΗΣ!!!!!!!ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος3/09/2014 9:30 π.μ.

    ΠΟΣΟ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΦΥΛΛΟ Ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ ΤΟ ΝΙΩΘΕΙ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΓΡΑΦΕΙ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΕΜΠΝΕΟΥΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΖΩΗ ΤΟ ΕΝΟΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ. ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Εδώ κάθε αναγνώστης μπορεί να εκφράσει την γνώμη του ελεύθερα και χωρίς λογοκρισία.

Ωστόσο δεν σημαίνει ότι τις απόψεις του κάθε σχολιαστή τις υιοθετούμε.

Οι διαχειριστές του blog διατηρούν το δικαίωμα αν πέσει στην αντίληψη τους υβριστικά σχόλια που θίγουν ανθρώπινες αξιοπρέπειες, να διαγράψουν τα σχόλια αυτά.

Σε περίπτωση που δεν έχει πέσει στην αντίληψη μας κάποιο σχόλιο που σας συκοφαντεί η σας εκθέτη επικοινωνήστε μαζί μας στο email agkathi.salamis@yahoo.gr αναφέροντας μας ποιο σχόλιο σας αφορά και σε ποια ανάρτηση έχει δημοσιευθεί.

Ευχαριστώ.