Το “ΑΓKΑΘΙ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ“ δημιουργήθηκε με μοναδικό σκοπό τη σωστή πληροφόρηση των κατοίκων της Σαλαμίνας και όχι μόνο. Είναι εδώ δίπλα στον πολίτη ανεξάρτητο δυναμικό να λέει πάντα την αλήθεια. Μια αλήθεια που όλοι οι άλλοι δεν τολμούν να μας πουν, αλλά την κρύβουν πίσω από τα προσωπικά και κομματικά τους συμφέροντα.

Τρίτη 29 Απριλίου 2014

ΤΑ ΣΕΛΗΝΙΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΑΒΑΡΗ




Εντυπωσιακή προεκλογική συγκέντρωση των  Αντιδημάρχων  κ. κ.  Γρηγόρη  Καπετανάκη  και  Πέτρου  Παπαθεοχάρη   και υποψηφίων  του συνδυασμού “ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ”  χθες το απόγευμα στην καφετέρια  «ΑΙΩΡΑ» στην παραλία των Σεληνίων,  στην αίθουσα  της  οποίας,  δημιουργήθηκε  το  αδιαχώρητο  από  κατοίκους  των Σεληνίων.

Ο Δήμαρχος Σαλαμίνας  κ. Γιάννης  Τσαβαρής , ο οποίος και  καταχειροκροτήθηκε ,   μίλησε για τα θέματα που απασχολούν τον τόπο μας,  τις δυσκολίες που αντιμετώπισε η Δημοτική Αρχή στα τρία χρόνια  διακυβέρνησης  του Δήμου (δύσκολες οικονομικές συγκυρίες και βρώμικος πόλεμος από πλευράς Αντιπολίτευσης και οικονομικών και επιχειρηματικών συμφερόντων).

Παρ΄όλα αυτά, όπως τόνισε,  λύθηκε το πρόβλημα της αποχέτευσης και των ομβρίων, προχωράει η επέκταση του σχεδίου Πόλεως και στα Σελήνια,  υπογράφηκε  η  συμφωνία  με την ΔΕΣΦΑ   για την σύνδεση  της  Σαλαμίνας   με το φυσικό   αέριο,   ξεκίνησε  η αποχέτευση στον πρώην Δήμο Αμπελακίων από τα Σελήνια και πολλά άλλα.

Επίσης αναφέρθηκε στην μεγάλη προσπάθεια και μάχη που έδωσε μαζί με τους συνεργάτες του,  την   στήριξη  του  οράματός του  από τον Πρόεδρο  της  Δημοκρατίας   ώστε   τελικά η Σαλαμίνα μαζί με τον Πειραιά   να   είναι  η  Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης το 2021.



15 σχόλια:

  1. Ανώνυμος4/29/2014 12:56 μ.μ.

    ΕΚΑΝΕ ΠΟΛΛΑ ΣΤΑ ΣΕΛΗΝΙΑ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΕ Ο ΚΑΗΜΕΝΟΣ.............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος4/29/2014 1:02 μ.μ.

    “Ξυπνήστε ρε”

    http://ksipnistere.blogspot.gr/2014/04/blog-post_850.html

    ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ !! Η ΔΗΜΑΡ στηρίζει υπογείως τη Χρυσή Αυγή στη Σαλαμίνα;

    Πριν από λίγες ημέρες ειδα την εκπομπή του κ. Τριανταφυλλόπουλου Ζούγκλα, όπου ήταν καλεσμένη μεταξύ άλλων την κυρία Γιαννακάκη, Βουλευτή της ΔΗΜΑΡ. Στην εκπομπή αυτή έκανε τηλεφωνική παρέμβαση ο εκπρόσωπος τύπου της Χρυσής Αυγής και μεγάλο στέλεχός της, Ηλίας Κασιδιάρης. Εκείνη τη ....
    στιγμή η κυρία Γιαννακάκη θεώρησε ντροπή της να βρίσκεται σε ένα πάνελ όπου έστω και τηλεφωνικά συμμετέχει κάποιος Χρυσαυγίτης κι έτσι αποχώρησε από την εκπομπή.

    Σήμερα ανακάλυψα το εξής. Η ΔΗΜΑΡ για το Δήμο Σαλαμίνας και εν όψει των εκλογών, έχει δώσει ανοιχτή στήριξη μέσω της κυρίας Γιαννακάκη στο Συνδυασμό της κυρίας Ρούλας Νάννου "Κοντά στον Δημότη". Σε αυτό τον συνδυασμό κατεβαίνει ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος στην πρώτη γραμμή η κυρία Λεμονιά Καπετάνιου Παπαϊσιδώρου, η οποία είναι σύζυγος του Σπύρου Παπαΐσιδώρου ο οποίος είναι στέλεχος της Χρυσής Αυγής στη Σαλαμίνα. Απόδειξη αυτού είναι η φωτογραφία που ανέβηκε στο επίσημο site της Χρυσής Αυγής και στην οποία ο ίδιος ο Παπαΐσιδώρου φαίνεται ξεκάθαρα. Τις τελευταίες ημέρες δε, ο συγκεκριμένος κύριος κάνει δηλώσεις στις οποίες λέει ότι είναι υπερήφανος Χρυσαυγίτης. Πληροφορίες επίσης λένε ότι στο συνδυασμό της κυρίας Νάννου κατεβαίνουν και άλλοι εγγεγραμμένοι στην τοπική οργάνωση Χρυσαυγίτες. Στο νησί είμαστε μια κλειστή κοινωνία και όλοι γνωριζόμαστε μεταξύ μας οπότε όλα τα ανωτέρω τα έχω δει ο ίδιος με τα μάτια μου.

    Ερώτηση προς τη ΔΗΜΑΡ: γνωρίζει ότι στη Σαλαμίνα στηρίζει έναν συνδυασμό που έχει άμεση σχέση με την τοπική ηγεσία της Χρυσής Αυγής; Η κυρία Γιαννακάκη που στάθηκε σύνδεσμος του συνδυασμού της Νάννου με τη ΔΗΜΑΡ τι λέει γι' αυτό; Ο Πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ κύριος Φώτης Κουβέλης άραγε γνωρίζει και κάνει τα κλειστά μάτια παίζοντας σε διπλό ταμπλό; Τέτοια υποκρισία μπροστά στα μάτια μας από ένα κόμμα που αυτοπροσδιορίζεται ως Αριστερό;

    Σας επισυνάπτω τη φωτογραφία η οποία φανερώνει όλη την αλήθεια και αποτελεί τεκμήριο για την κρίση τόσο της κυρίας Γιαννακάκη όσο και της ηγεσίας της ΔΗΜΑΡ.

    Αναμένω να αναδείξετε το θέμα προκειμένου να αποκαλυφθεί όλη η αλήθεια και να σταματήσουν να θίγουν το δημοκρατικό μας αίσθημα με τέτοια φτηνά κόλπα.

    Με τιμή,

    Παύλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος4/30/2014 10:17 μ.μ.

      καλέ μου Παύλε,
      Πάψε να τρομπάρεις λεβέντη μου μεγάλωσες και κάνεις κακό στην "τρόμπα" σου πια

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος4/29/2014 1:10 μ.μ.

    Η κ. Νάννου με "καθαρά χέρια" από τις παράνομες δουλειές του συζύγου της, για να βγει αυτή τη φορά που είναι και η 3η προσπάθειά της, θα συνεργαστεί με τους πάντες προκειμένου να βγει... δεν το έχετε καταλάβει! και μετά άντε να βρεις ποιος θα κάνει το κουμάντο και με τι τρόπο θα πορευτεί η Σαλαμίνα! Αν και νομίζω ότι εδώ ο κόσμος επειδή πολύ σωστά γνωριζόμαστε όλοι... ξέρει και κρίνει και ελπίζω αυτή να είναι η τελευταία προσπάθεια της κυρίας... που θέλει να πάρει "τρομάρα" της την τύχη αυτού του νησιού στα χέρια της ... ενώ δεν μπορεί στο ίδιο της το σπίτι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος4/29/2014 1:19 μ.μ.

    ΣΩΣΤΟΣ Ο ΤΙΤΛΟΣ. " ΤΑ ΣΕΛΙΝΙΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ." ΜΟΝΟ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΗ ΜΑΖΙ ΤΟΥ. ΑΜΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΕΙ ΠΙΣΩ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΦΙΛΟΖΩΙΚΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος4/29/2014 6:59 μ.μ.

      κο@@@λες πάρτε βαζελίνη θα σας χρειαστεί …… σας ετοιμάζει γερό αγγούρι ο ΤΣΑΒΕΣ

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος4/29/2014 1:43 μ.μ.

    ΣΑΝ ΝΟΗΜΩΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΧΩ ΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΩ ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΘΕΛΩ ΚΑΙ Ν'ΑΚΟΥΩ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝ....ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΚΛΠ....ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΑΛΟ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΝΑ ΣΠΙΛΩΣΕΤΕ ΥΠΟΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ ΑΤΟΜΑ ....ΔΟΞΑ ΤΩ ΘΕΩ ΚΑΙ ΚΡΙΣΗ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΡΩΠΙΔΕΣ ΔΕΝ ΦΟΡΑΜΕ....ΕΣΕΙΣ ΑΝ ΔΕ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΙΣ ΒΓΑΛΕΤΕ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΕΡΓΟ ΣΑΣ.....ΚΑΙ Ο ΝΩΟΝ ΝΟΕΙΤΩ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος4/29/2014 1:45 μ.μ.

    Ποιος υποψήφιος ιεχωβάς χθες το βράδυ απείλησε εργάτη του δήμου στην πλατεία του Αγ. Νικολάου στα Σελήνια, επειδή ήταν στην συγκέντρωση του Τσαβαρή???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος4/29/2014 3:04 μ.μ.

    καλά υπερβόλες,λίγο κόσμο είχε ,καλύτερα λίγους ανθρώπους ειχε.Θα γείνει μάχη .Βλέπω πάμε γιά δεύτερη Κυριακή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος4/29/2014 3:05 μ.μ.

    Το ειδα εχεις δικιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος4/29/2014 10:58 μ.μ.

    Η ΤΟΚΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ....Α ΞΕΧΑΣΑ ΕΙΧΕ ΠΑΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΗΝ ΤΣΕΙΚ.....
    ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΑΥΤΗ ΝΑ ΣΕ ΒΡΕΙ........
    ΘΑ ΓΕΛΑΜΕ ΟΠΩΣ ΓΕΛΑΣΑΜΕ ΧΤΕΣ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΡΩΣΗ ΠΟΥ ΨΑΧΝΑΜΕ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΣΕΛΗΝΙΩΤΕΣ.....
    ΚΑΙ ΜΗΝ ΚΛΑΙΣ ΜΑΡ..... ΤΟΚ..... ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΒΗΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!!!
    ΣΟΥ ΔΩΘΗΚΑΝ ΠΟΛΛΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΗΣ ΑΡΠΑΞΕΣ ΑΛΛΑ ΕΚΕΙ ΕΣΥ ΜΕ ΤΟΝ ΞΑΔΕΡΦΟΥΛΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΖΑΜΠ.
    ΜΗΠΩΣ ΗΤΑΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΙΔΕΑ ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΣΤΑ ΣΕΛΗΝΙΑ........ΠΟΥ ΞΑΝΑΚΟΥΣΤΗΚΕ 1ΜΑΙΟΥ ΝΑ ΓΙΟΡΤΑΖΕΤΕ ΣΤΙΣ 4ΜΑΙΟΥ.....ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΡΕΜΕΤΕ??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος4/29/2014 11:06 μ.μ.

    ΤΟ ΡΑΜΟΛΙ ΤΟΝ ΜΑΝΤΟΥΒΑΛΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΑΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος4/30/2014 11:02 π.μ.

    Ρε σκουλήκια τι βρομιές λέτε πάλι. Ρε τον Άκη και τον Μαριούλη τους έχει σιχαθεί ο κόσμος και θα το δείτε όταν έρθει η ώρα, ως τότε πάρτε τα χάπια σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος5/02/2014 7:01 μ.μ.

    ΡΕ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΕΛΕΟΣ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΙΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΟΛΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΛΟΥΚΟΥΜΙ;
    ΘΑ ΙΣΧΥΣΕΙ ΠΑΛΙ ΤΟΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ ΣΑΛΑΜΙΝΙΟΥ ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΕΡΑΣΜΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Εδώ κάθε αναγνώστης μπορεί να εκφράσει την γνώμη του ελεύθερα και χωρίς λογοκρισία.

Ωστόσο δεν σημαίνει ότι τις απόψεις του κάθε σχολιαστή τις υιοθετούμε.

Οι διαχειριστές του blog διατηρούν το δικαίωμα αν πέσει στην αντίληψη τους υβριστικά σχόλια που θίγουν ανθρώπινες αξιοπρέπειες, να διαγράψουν τα σχόλια αυτά.

Σε περίπτωση που δεν έχει πέσει στην αντίληψη μας κάποιο σχόλιο που σας συκοφαντεί η σας εκθέτη επικοινωνήστε μαζί μας στο email agkathi.salamis@yahoo.gr αναφέροντας μας ποιο σχόλιο σας αφορά και σε ποια ανάρτηση έχει δημοσιευθεί.

Ευχαριστώ.