Το “ΑΓKΑΘΙ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ“ δημιουργήθηκε με μοναδικό σκοπό τη σωστή πληροφόρηση των κατοίκων της Σαλαμίνας και όχι μόνο. Είναι εδώ δίπλα στον πολίτη ανεξάρτητο δυναμικό να λέει πάντα την αλήθεια. Μια αλήθεια που όλοι οι άλλοι δεν τολμούν να μας πουν, αλλά την κρύβουν πίσω από τα προσωπικά και κομματικά τους συμφέροντα.

Πέμπτη 26 Ιουνίου 2014

Βγήκε γυμνή στο Σύνταγμα για την... Εθνική και προκάλεσε κόλαση


Το είπε και το έκανε η Μαρία Αλεξάνδρου. Βγήκε γυμνή και άναψε φωτιές στο Σύνταγμα η γνωστή... στάρ που ακολούθησε τη μόδα των πορνοστάρ ανά τον κόσμο. Κι αυτό για την Εθνική και τη νίκη της επι της Ακτής Ελεφαντοστού.

Το... σοκ που περίμενε περαστικούς και τουρίστες ήταν μεγάλο. Το να βλέπεις μια κοπέλα μέρα μεσημέρι να πηγαίνει στο συντριβάνι της πλατείας Συντάγματος και να βγάζει τα ρούχα της ... δεν είναι και λίγο.

Πηγή φωτογραφιών εφημερίδα Espresso

Σύμφωνα με την Espresso, απ' όπου και οι φωτογραφίες, η πορνοστάρ το 'χε υποσχεθεί. Αν περνούσε η εθνική θα έβγαζε τα ρούχα της.

Παρακολούθησε τον αγώνα, βγήκε στους δρόμους πανηγύρισε και το πρωί πήγε Σύνταγμα για να εκπληρώσει... το τάμα της.

Πηγή φωτογραφιών εφημερίδα Espresso
Πηγή φωτογραφιών εφημερίδα Espresso

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ κάθε αναγνώστης μπορεί να εκφράσει την γνώμη του ελεύθερα και χωρίς λογοκρισία.

Ωστόσο δεν σημαίνει ότι τις απόψεις του κάθε σχολιαστή τις υιοθετούμε.

Οι διαχειριστές του blog διατηρούν το δικαίωμα αν πέσει στην αντίληψη τους υβριστικά σχόλια που θίγουν ανθρώπινες αξιοπρέπειες, να διαγράψουν τα σχόλια αυτά.

Σε περίπτωση που δεν έχει πέσει στην αντίληψη μας κάποιο σχόλιο που σας συκοφαντεί η σας εκθέτη επικοινωνήστε μαζί μας στο email agkathi.salamis@yahoo.gr αναφέροντας μας ποιο σχόλιο σας αφορά και σε ποια ανάρτηση έχει δημοσιευθεί.

Ευχαριστώ.