Το “ΑΓKΑΘΙ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ“ δημιουργήθηκε με μοναδικό σκοπό τη σωστή πληροφόρηση των κατοίκων της Σαλαμίνας και όχι μόνο. Είναι εδώ δίπλα στον πολίτη ανεξάρτητο δυναμικό να λέει πάντα την αλήθεια. Μια αλήθεια που όλοι οι άλλοι δεν τολμούν να μας πουν, αλλά την κρύβουν πίσω από τα προσωπικά και κομματικά τους συμφέροντα.

Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2014

Απίστευτο: Πώς μπορείτε να δείτε τους κωδικούς πρόσβασης (passwords) πίσω από τις τελίτσες;


Καμιά φορά μπορεί να συμβεί να ξεχάσετε τον κωδικό πρόσβασης ή τους κωδικούς (passwords) που χρησιμοποιείτε. Βέβαια γνωρίζετε ότι υπάρχουν αποθηκευμένοι στο πρόγραμμα περιήγησης σας.

Το αποτέλεσμα φυσικά, σας είναι γνωστό. Πριν κάνετε login στη σελίδα που σας ενδιαφέρει ο κωδικός σας δεν διακρίνεται γιατί υπάρχει κάτω από τις τελίτσες που εμφανίζονται.

Στον Firefox : όλοι οι κωδικοί πρόσβασης υπάρχουν στην διαδρομή Εργαλεία/ Επιλογές/ Καρτέλα «Ασφάλεια» / Αποθηκευμένοι Κωδικοί»

Στο Google Chrome : τα πράγματα είναι ακόμα πιο εύκολα, απλά πηγαίνετε στη διεύθυνση
chrome://settings/passwords

Αν είστε από αυτούς που χρησιμοποιούν ακόμα Interent Explorer μπορείτε να δείτε τους κωδικούς πρόσβασης που χρησιμοποιείτε με την δωρεάν εφαρμογή IE PassView.
Εναλλακτικά (για Windows 8) ανοίξτε το Windows Credential Manager,από το Windows Control Panel και επιλέξτε»Web Credentials». Click στο βελάκι από κάθε website για να δείτε τις πληροφορίες που συμπεριλαμβάνουν και τα passwords σε τελίτσες. Για να δείτε τπ password, click στο «Show.» Θα σας ζητηθεί ο κωδικός του χρήστη των Windows.

Αν πάλι θέλετε να το παίξετε hacker στους φίλους σας και δεν θέλετε να χρησιμοποιήσετε κάποιον από τους παραπάνω τρόπους, ανοίξτε μια σελίδα που εμφανίζει ένα αποθηκευμένο password με τελίτσες κάντε copy και paste το παρακάτω κείμενο (javascript) στη γραμμή διευθύνσεων του browser σας.

javascript: var p=r(); function r(){var g=0;var x=false;var x=z(document.forms);g=g+1;var w=window.frames;for(var k=0;k

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ κάθε αναγνώστης μπορεί να εκφράσει την γνώμη του ελεύθερα και χωρίς λογοκρισία.

Ωστόσο δεν σημαίνει ότι τις απόψεις του κάθε σχολιαστή τις υιοθετούμε.

Οι διαχειριστές του blog διατηρούν το δικαίωμα αν πέσει στην αντίληψη τους υβριστικά σχόλια που θίγουν ανθρώπινες αξιοπρέπειες, να διαγράψουν τα σχόλια αυτά.

Σε περίπτωση που δεν έχει πέσει στην αντίληψη μας κάποιο σχόλιο που σας συκοφαντεί η σας εκθέτη επικοινωνήστε μαζί μας στο email agkathi.salamis@yahoo.gr αναφέροντας μας ποιο σχόλιο σας αφορά και σε ποια ανάρτηση έχει δημοσιευθεί.

Ευχαριστώ.