Το “ΑΓKΑΘΙ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ“ δημιουργήθηκε με μοναδικό σκοπό τη σωστή πληροφόρηση των κατοίκων της Σαλαμίνας και όχι μόνο. Είναι εδώ δίπλα στον πολίτη ανεξάρτητο δυναμικό να λέει πάντα την αλήθεια. Μια αλήθεια που όλοι οι άλλοι δεν τολμούν να μας πουν, αλλά την κρύβουν πίσω από τα προσωπικά και κομματικά τους συμφέροντα.

Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2014

Ευχές για καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το νέος έτος, με υγεία χαρά και αισιοδοξία.

Στις δύσκολες στιγμές της απαξίωσης, της απραξίας και του περιθωρίου που έχουν περιέλθει οι πολίτες δεν έχουμε παρά να ευχηθούμε να επικρατήσει στην κοινωνία η ομοψυχία και η ενότητα με σκοπό την γενικότερη προκοπή για ένα ελπιδοφόρο 2015.

Αυτά τα Χριστούγεννα είναι διαφορετικά.

Αυτά τα Χριστούγεννα όλοι μας τα βιώνουμε με σκεπτικισμό και αβεβαιότητα.

Αυτά τα Χριστούγεννα τα παιδιά μας συμπάσχουν, γιατί καταλαβαίνουν περισσότερα από όσα νομίζουμε.

Όμως αυτά τα Χριστούγεννα είναι μια ευκαιρία να "ξαναγνωριστούμε" μεταξύ μας. Να ξοδέψουμε περισσότερο χρόνο με τους ανθρώπους μας παρά με τα ψώνια μας. Να ξανανιώσουμε το "πνεύμα των Χριστουγέννων" όπως παλιά, τότε που δεν είχε τιμή και γέμιζε τις καρδιές μας και τις καρδιές των γονιών μας!

Αυτά τα Χριστούγεννα ας προσπαθήσουμε να τα "κάνουμε"... τα καλύτερα Χριστούγεννα.

Καλές γιορτές και Χρόνια πολλά!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ κάθε αναγνώστης μπορεί να εκφράσει την γνώμη του ελεύθερα και χωρίς λογοκρισία.

Ωστόσο δεν σημαίνει ότι τις απόψεις του κάθε σχολιαστή τις υιοθετούμε.

Οι διαχειριστές του blog διατηρούν το δικαίωμα αν πέσει στην αντίληψη τους υβριστικά σχόλια που θίγουν ανθρώπινες αξιοπρέπειες, να διαγράψουν τα σχόλια αυτά.

Σε περίπτωση που δεν έχει πέσει στην αντίληψη μας κάποιο σχόλιο που σας συκοφαντεί η σας εκθέτη επικοινωνήστε μαζί μας στο email agkathi.salamis@yahoo.gr αναφέροντας μας ποιο σχόλιο σας αφορά και σε ποια ανάρτηση έχει δημοσιευθεί.

Ευχαριστώ.