Το “ΑΓKΑΘΙ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ“ δημιουργήθηκε με μοναδικό σκοπό τη σωστή πληροφόρηση των κατοίκων της Σαλαμίνας και όχι μόνο. Είναι εδώ δίπλα στον πολίτη ανεξάρτητο δυναμικό να λέει πάντα την αλήθεια. Μια αλήθεια που όλοι οι άλλοι δεν τολμούν να μας πουν, αλλά την κρύβουν πίσω από τα προσωπικά και κομματικά τους συμφέροντα.

Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2015

Ρώσος υπουργός Οικονομικών: Θα εξετάσουμε σοβαρά το ενδεχόμενο οικονομικής βοήθειας στην Ελλάδα!


Ο Ρώσος υπουργός Οικονομικών Αντον Σιλουανοφ δήλωσε στο CNBC ότι η Ρωσία θα εξέταζε την παροχή οικονομικήβοήθεια στην καταχρεωμένη Ελλάδα λίγες μέρες αφού η νέα Ελληνική κυβέρνηση αμφισβήτησε τις περαιτέρω κυρώσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης εναντίον της Ρωσίας.

Ο Αντον Σιλουανοφ δήλωσε ότι η Ελλάδα δεν έχει ακόμη ζητήσει από τη Ρωσία βοήθεια, αλλά δεν απέκλεισε μία συμφωνία μεταξύ των δύο χωρών εάν η Ελλάδα το ζητήσει.

«Λοιπόν, μπορούμε να φανταστούμε οποιαδήποτε κατάσταση, έτσι εάν μία τέτοια αίτηση υποβληθεί στη ρωσική κυβέρνηση, θα το εξετάσουμε σίγουρα, αλλά θα λάβουμε υπόψιν όλους τους παράγοντες των διμερών μας σχέσεων μεταξύ της Ρωσίας και της Ελλάδας, επομένως αυτό είναι το μόνο που μπορώ να πω. Αν υποβλήθεί θα την εξετάσουμε» δήλωσε ο Siluanov στο CNBC σε μία αποκλειστική του συνέντευξη στη Μόσχα.

Όπως σημειώνει το αμερικανικό ειδησεογραφικό δίκτυο, οι δηλώσεις του Siluanov έρχονται δύο μέρες αφού η νέα αριστερή κυβέρνηση της Ελλάδας αποστασιοποιήθηκε από τις εκκλήσεις για αύξηση των κυρώσεων εναντίον της Ρωσίας – υποδεικνύοντας ότι η Ελλάδα θα μπορούσε να κοιτάει προς την ανατολή, στη Ρωσία για υποστήριξη.

Αναφορικά με τις κυρώσεις που έχουν επιβληθεί ήδη εναντίον της Ρωσίας ο Siluanov δήλωσε ότι «είχαν μία αρνητική επίδραση σε εμάς.

Ωστόσο οι επιχειρήσεις της Ρωσίας έχουν προσαρμοστεί και το ρωσικό ισοζύγιο πληρωμών έχει προσαρμοστεί. Το ρούβλι αποδυναμώθηκε και όπως μπορείτε να δείτε, η ζωή εδώ ακόμη συνεχίζεται».

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος2/01/2015 6:25 μ.μ.

    Τι κοινό έχουν οι

    Μάνος ο ''Κινητοφάγος'' ή ''Δεντροφάγος'' ή ''Οικοπεδοφάγος'' ή κοινώς ''Κάμπιας''
    Γιώργος ο ''ΚουτσιΚοπρο λέρας'' ή ΄΄Κλασομπανιέρας''
    Γιώργος ο ''Αινστάιν'' ή ''Γιάτσης'' ή ''Ραταπλάν'' ή ''Ούζος''
    Νίκος ο ''Σάλιας'' ή ''Λινάτσας'' ή ''Λαμογιόβουλος'' ή ''Πεντοχίλιαρος'' ή ''Κατιμάς'' ή 'Φερετζές'' ή ''Μεζές'' ή ''Ζες''
    Σούλης ο ''Τορπίλας'' 'η ''Πιπίλας''
    Γιώργος ο ''Μαγειροκουμάντος''' ή ''Μουσικοσυνθέτης''
    Ομηρος ο ''Κουτοσαύρας'' ή ''Σαλέπις'' ή ''Σκλεπού''

    Απάντηση:
    Είναι όλοι υπάλληλοι του Γιάννη του ''Κομπίνα'' ή ''Απατεώνα'' ή ''Λέρα'' ή ''Παπατζή'' ή του..... ''ΟλαΜαζί''

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Εδώ κάθε αναγνώστης μπορεί να εκφράσει την γνώμη του ελεύθερα και χωρίς λογοκρισία.

Ωστόσο δεν σημαίνει ότι τις απόψεις του κάθε σχολιαστή τις υιοθετούμε.

Οι διαχειριστές του blog διατηρούν το δικαίωμα αν πέσει στην αντίληψη τους υβριστικά σχόλια που θίγουν ανθρώπινες αξιοπρέπειες, να διαγράψουν τα σχόλια αυτά.

Σε περίπτωση που δεν έχει πέσει στην αντίληψη μας κάποιο σχόλιο που σας συκοφαντεί η σας εκθέτη επικοινωνήστε μαζί μας στο email agkathi.salamis@yahoo.gr αναφέροντας μας ποιο σχόλιο σας αφορά και σε ποια ανάρτηση έχει δημοσιευθεί.

Ευχαριστώ.