Το “ΑΓKΑΘΙ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ“ δημιουργήθηκε με μοναδικό σκοπό τη σωστή πληροφόρηση των κατοίκων της Σαλαμίνας και όχι μόνο. Είναι εδώ δίπλα στον πολίτη ανεξάρτητο δυναμικό να λέει πάντα την αλήθεια. Μια αλήθεια που όλοι οι άλλοι δεν τολμούν να μας πουν, αλλά την κρύβουν πίσω από τα προσωπικά και κομματικά τους συμφέροντα.

Τρίτη 6 Ιανουαρίου 2015

Οργή λαού κατά Σαμαρά και στη Λάρισα: "Είκοσι μέρες σου μείνανε - Να σηκωθείς να φύγεις" (βίντεο)


Σε πανικό βρίσκεται η Νεα Δημοκρατία και ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, αφού σε διάστημα λίγων ημερών δέχτηκε για δεύτερη φορά την κατακραυγή του κόσμου.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια ομιλίας του Α.Σαμαρά σε ξενοδοχείο στη Λάρισα χρειάστηκε η παρέμβαση της αστυνομίας για να… αποφευχθούν τα χειρότερα όταν λίγο πριν ξεκινήσει η ομιλία του μερίδα απολυμένων σχολικών φυλάκων πραγματοποίησαν έφοδο προκειμένου να του αναφέρουν τα δίκαια αιτήματα τους φωνάζοντας συνθήματα κατά του Αντώνη Σαμαρά και της κυβέρνησης.

Τα αίματα «άναψαν» όμως, όταν κάποιοι από τους παρευρισκόμενους για την ομιλία, απάντησαν στους διαμαρτυρόμενους, με αποτέλεσμα να χρειαστεί η επέμβαση της αστυνομίας.

Υπενθυμίζουμε ότι μόλις χτες παρά τον προγραμματισμό για στάση και περιοδεία στην πλατεία της Ορεστιάδας ο Α.Σαμαράς, δεν σταμάτησε διότι λίγο πριν από την άφιξη του κ. Σαμαρά, είχαν συγκεντρωθεί εργαζόμενοι στην Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρης, προκειμένου να τον συναντήσουν και να του διαμαρτυρηθούν για το γεγονός πως είναι απλήρωτοι.

Ο πρωθυπουργός, πέρασε με το αυτοκίνητο και συνέχισε για τον επόμενο σταθμό της περιοδείας του...Προτίμησε έτσι να κρυφτεί για λίγο ακόμη προκειμένου να γλιτώσει την χλεύη του λαού που ο ίδιος με τις μνημονιακές πολιτικές εξαθλίωσε...

Όλα τα παραπάνω είχαν ως αποτέλεσμα ο Α.Σαμαράς να ξεσπάσει στον...σκηνοθέτη των προεκλογικών συγκεντρώσεων του τον οποίο και απέλυσε γιατί θεωρήθηκε υπεύθυνος για την ερημιά που συνάντησε..Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο σκηνοθέτης δέχτηκε κατηγορίες για..σκοτεινά και "ακαδημαϊκά" πλάνα από τη Λάρισα ενώ το επιτελείο του Σαμαρά υποστήριξε ότι η συγκέντρωση στο ξενοδοχείο δεν ήταν μικρή!

Μάλλον επιθυμούσαν ο σκηνοθέτης να πολλαπλασιάσει το μηδενικό πλήθος που έβλεπε προκειμένου να χαροποιήσει τον πρωθυπουργό!

Παράπονα υπήρξαν και για τα πλάνα που διανεμήθηκαν από την επίσκεψη νωρίτερα το περασμένο Σάββατο σε καλλιέργειες...γκότζι μπέρι, αλλά και για την επιλογή της συγκεκριμένης μονάδας, η οποία δεν είναι ακόμη έτοιμη προς εξαγωγές.

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος1/07/2015 12:40 μ.μ.

    ΟΡΓΗ ΛΑΟΥ ΟΡΓΗ ΘΕΟΥ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος1/08/2015 12:20 π.μ.

    Γιατί στενοχωριέστε; Θα μας σώσει ο Τσίπρας. Θα βάλει μπροστά τις μηχανές και θα κόβει ... δραχμούλες και θα μας τις δίνει με το τσουβάλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Εδώ κάθε αναγνώστης μπορεί να εκφράσει την γνώμη του ελεύθερα και χωρίς λογοκρισία.

Ωστόσο δεν σημαίνει ότι τις απόψεις του κάθε σχολιαστή τις υιοθετούμε.

Οι διαχειριστές του blog διατηρούν το δικαίωμα αν πέσει στην αντίληψη τους υβριστικά σχόλια που θίγουν ανθρώπινες αξιοπρέπειες, να διαγράψουν τα σχόλια αυτά.

Σε περίπτωση που δεν έχει πέσει στην αντίληψη μας κάποιο σχόλιο που σας συκοφαντεί η σας εκθέτη επικοινωνήστε μαζί μας στο email agkathi.salamis@yahoo.gr αναφέροντας μας ποιο σχόλιο σας αφορά και σε ποια ανάρτηση έχει δημοσιευθεί.

Ευχαριστώ.