Το “ΑΓKΑΘΙ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ“ δημιουργήθηκε με μοναδικό σκοπό τη σωστή πληροφόρηση των κατοίκων της Σαλαμίνας και όχι μόνο. Είναι εδώ δίπλα στον πολίτη ανεξάρτητο δυναμικό να λέει πάντα την αλήθεια. Μια αλήθεια που όλοι οι άλλοι δεν τολμούν να μας πουν, αλλά την κρύβουν πίσω από τα προσωπικά και κομματικά τους συμφέροντα.

Τετάρτη 29 Απριλίου 2015

Ασύμμετρες επιθέσεις: Digea, ATM και επίθεση στον Γ.Βαρουφάκη όλα μαζί την ίδια μέρα!


Πολλά γεγονότα συνέβησαν χθες που όλα μαζί καταδεικνύουν ή ότι αυτή η κυβέρνηση είναι πολύ άτυχη, ή ότι δέχεται ασύμμετρες επιθέσεις από ξένα και εγχώρια κέντρα εξουσίας, με το δεύτερο μαθηματικά να είναι πολύ πιο πιθανό, έως και βέβαιο, δεδομένου ότι η κυβέρνηση αυτή έχει σχεδόν μόνο εχθρούς από την Ουάσιγκτον,το Βερολίνο και τις Βρυξέλλες μέχρι εντός της χώρας.
 
Χθες, μόνο είχαμε πτώση του σήματος της Digea για δύο περίπου ώρες με αποτέλεσμα να μην υπάρχει μετάδοση τηλεοπτικών εκπομπών, ιδιωτικών διαύλων για δύο περίπου ώρες. 
 
Αργότερα, υπήρξε πρόβλημα με τα τραπεζικά ΑΤΜ με αποτέλεσμα να μην καταβληθούν οι συντάξεις και να δημιουργηθεί ζήτημα ότι δεν υπάρχουν χρήματα.
 
Και το βράδυ είχαμε την επίθεση των τριάντα "παληκαριών" εναντίον του Γ.Βαρουφάκη και της συζύγου του Δανάης Στράτου στα Εξάρχεια την ώρα που δειπνούσαν σε εστιατόριο. Φυσικά ο Γ.Βαρουφάκης ήταν χωρίς αστυνομική συνοδεία, καθότι πιστεύει και ορθώς μάλλον, ότι αυτό θα αποτελούσε την αρχή ενός προγραμματισμένου ξεσηκωμού στο χώρο των Εξαρχείων.
 
Είναι σαφές ότι η κυβέρνηση δέχεται συντονισμένες επιθέσεις από παντού, και με τη μέθοδο της φθοράς προσπαθούν να την αποδομήσουν στα μάτια του ελληνικού λαού, άλλωστε  όπως αναφέρει στην Αγία Γραφή το Ασμα Ασμάτων, "οι μικρές αλεπούδες καταστρέφουν την Άμπελο".
 
«Ο Γιάνης Βαρουφάκης καθιστά σαφές ότι τα θέματα της στοιχειώδους ευγένειας των ανθρώπων δεν διδάσκονται με ΜΑΤ» δήλωσε στο ΣΚΑΪ ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Φίλης σχολιάζοντας την ανακοίνωση του υπουργού Οικονομικών. «Υπάρχει μια ομάδα αντιεξουσιαστών, που δεν εκφράζει όλο το χώρο των αντιεξουσιαστών, η οποία έχει πει ότι πρέπει να υπάρξει αναρχική προβοκάτσια για να αποκαλυφθεί ο ρόλος του ΣΥΡΙΖΑ. Είναι διατεταγμένη υπηρεσία, υπάρχει κέντρο ανέφερε,επίσης, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ. «Εμείς συνομιλούμε και με τους αντιεξουσιαστές, με όλους τους Έλληνες πολίτες... Οι συγκεκριμένη εκφράζουν πολύ μικρή μειοψηφία, και συμπίπτουν δυστυχώς με τους ακραίους δανειστές» πρόσθεσε.
 
Ξεκάθαρος ότι η μη καταβολή των συντάξεων του ΙΚΑ στους λογαριασμούς των συντάξεων δεν προήλθε από το Ίδρυμα αλλά από τις τράπεζες εμφανίστηκε σήμερα ο Δ.Στρατούλης. Μιλώντας το πρωί στο Mega ο υπουργός Κοινωνικών Ασφαλίσεων επισήμανε ότι μίλησε και ο ίδιος με τις διοικήσεις των τραπεζών στις οποίες μπαίνουν τα χρήματα στους λογαριασμούς των συνταξιούχων και ότι υπήρξε σοβαρό πρόβλημα με το σύστημα ΔΙΑΣ.Σήμερα πάντως όπως τον διαβεβαίωσαν, θα  λυθεί το ζήτημα και θα πληρωθούν κανονικά όλοι οι συνταξιούχοι.
 
«Θέλουν να μας λιώσουν σαν σκουλήκια; Να υποταχθούμε επειδή δεν έχουμε ρευστό και να πούμε ελάτε να υπογράψουμε ότι θέλετε; Είναι τακτική αυτή; Είναι παγίδα», δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Κοινωνικών Ασφαλίσεων Δημήτρης Στρατούλης αναφερόμενος στην απαίτηση των δανειστών να μην εφαρμοστεί η ρύθμιση για τις 100 δόσεις. 
 
Όπως είπε, και στη Ρίγα, οι εταίροι έθεσαν στον κ. Βαρουφάκη το θέμα ενώ τρέχει η ρύθμιση. Ανέφερε, πως, οι δανειστές διαφωνούν με την αύξηση του κατώτατου μισθού, ζητούν μείωση των συντάξεων, αύξηση του ΦΠΑ στα νησιά και απελευθέρωση των ομαδικών απολύσεων, αλλά η κυβέρνηση παραμένει σταθερή στις κόκκινες γραμμές της. 
 
«Δεν θα μειωθούν οι συντάξεις» είπε ο κ. Στρατούλης. Έκανε λόγο για οικονομικό και πολιτικό πραξικόπημα αναφερόμενος στις πιέσεις των δανειστών για μειώσεις μισθών και συντάξεις και πρόσθεσε πως αν επιμείνουν δεν θα αφήσουμε τον ελληνικό λαό ξεκρέμαστο.«Έχουμε σχέδιο για όλα τα ενδεχόμενα αλλά όταν είσαι στην τελευταία φάση της διαπραγμάτευσης δεν αποκαλύπτεις τα χαρτιά σου», είπε χαρακτηριστικά.
 
Αναφερόμενος στο ενδεχόμενο δημοψηφίσματος, ανέφερε ότι αυτή τη στιγμή δεν προέχει το δημοψήφισμα αλλά να επιτευχθεί μια συμφωνία. Εκτίμησε, πάντως, πως το θέμα θα λυθεί πολιτικά.
 
Από τις 9:30 χθες το πρωί, ξαφνικά το σήμα σε όλα τα ιδιωτικά κανάλια πανελλαδικής εμβέλειας χάθηκε και επικράτησε το "μαύρο", θυμίζοντας εικόνα ΕΡΤ για δύο ώρες. Μόνο που, όπως φαίνεται, το "μπλακ αουτ" στα ιδιωτικά κανάλια δεν επιβλήθηκε από την κυβέρνηση, όπως στην ΕΡΤ, αλλά λόγω ενός σοβαρού τεχνικού προβλήματός στο σήμα της Digea, το οποίο εδώ και μία ώρα δεν έχει αποκατασταθεί.
 
Προς το παρόν σήμα υπάρχει μονάχα σε ό,τι αφορά στα κρατικά κανάλια και στο κανάλι της Βουλής, το tv Μακεδονία, τα κανάλια τοπικής εμβέλειας και τα κανάλια του εξωτερικού. Ουσιαστικά δεν υπάρχει,δηλαδή, σήμα μόνο σε ό,τι αφορά στα ιδιωτικά κανάλια πανελλαδικής εμβέλειας ANT1, Mega, Star, Alpha, Skai.
 
Σύμφωνα με ανακοίνωση που αναρτήθηκε στο site της Digea αναφέρεται ότι:
 
«Λόγω σοβαρού τεχνικού προβλήματος στην είσοδο και ψηφιοποίηση των σημάτων των καναλιών εθνικής εμβέλειας, η εκπομπή του ψηφιακού σήματος έχει διακοπεί προσωρινά. Κινούμαστε για την ταχεία επίλυση του προβλήματος».
 
Ωστόσο, προκύπτουν σοβαρά ερωτήματα για το πώς είναι δυνατόν να χάνεται το σήμα της πολυδιαφημισμένης ψηφιακής τηλεόρασης και για περισσότερο από μία ώρα να μην υπάρχει εικόνα σε κανένα κανάλι πέραν των κρατικών.
 
Πολλές συμπτώσεις μέσα σε μια ημέρα, που προσπάθησαν να δείξουν μια εικόνα αποσταθεροποίησης και "μπαχαλοποίησης"
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ κάθε αναγνώστης μπορεί να εκφράσει την γνώμη του ελεύθερα και χωρίς λογοκρισία.

Ωστόσο δεν σημαίνει ότι τις απόψεις του κάθε σχολιαστή τις υιοθετούμε.

Οι διαχειριστές του blog διατηρούν το δικαίωμα αν πέσει στην αντίληψη τους υβριστικά σχόλια που θίγουν ανθρώπινες αξιοπρέπειες, να διαγράψουν τα σχόλια αυτά.

Σε περίπτωση που δεν έχει πέσει στην αντίληψη μας κάποιο σχόλιο που σας συκοφαντεί η σας εκθέτη επικοινωνήστε μαζί μας στο email agkathi.salamis@yahoo.gr αναφέροντας μας ποιο σχόλιο σας αφορά και σε ποια ανάρτηση έχει δημοσιευθεί.

Ευχαριστώ.