Το “ΑΓKΑΘΙ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ“ δημιουργήθηκε με μοναδικό σκοπό τη σωστή πληροφόρηση των κατοίκων της Σαλαμίνας και όχι μόνο. Είναι εδώ δίπλα στον πολίτη ανεξάρτητο δυναμικό να λέει πάντα την αλήθεια. Μια αλήθεια που όλοι οι άλλοι δεν τολμούν να μας πουν, αλλά την κρύβουν πίσω από τα προσωπικά και κομματικά τους συμφέροντα.

Τετάρτη 22 Απριλίου 2015

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑonline: Η Νέα Τάξη Πραγμάτων χτυπάει τη θρησκεία μέσω....εκκλησιαστικού bullying


Του Μανώλη Κείου

Νέο κόλπο για να εδραιώσουν την παγκοσμιοποιημένη κοινωνία της αθρησκείας βρήκε η Νέα Τάξη πραγμάτων...

Τη στιγμή που όλος ο πλανήτης αναγνωρίζει ως ένα από τα σοβαρότερα προβλήματα των σύγχρονων κοινωνιών το bullying, τη στιγμή που εδώ στην Ελλάδα δεν έχουμε ξεπεράσει ακόμη το σοκ με το θάνατο του νεαρού φοιτητή Γιακουμάκη, οι ακούραστοι εγκέφαλοι της Νέας Τάξης Πραγμάτων μηχανεύτηκαν ένα νέο τρικ για να απομακρύνουν τον κόσμο από τις εκκλησίες και να απαξιώσουν τις θρησκείες. Λέγετε εκκλησιαστικό bullying!!

Τα επιχειρήματά τους για να “αποδείξουν” πως υπαρχει εκκλησιαστικό bullying βασίζονται στην επιθετικότητα και το δυναμισμό των κηρυγμάτων κάποιων Ιεραρχών είτε της Ορθόδοξης Εκκλησίας είτε άλλων δογμάτων όπως οι Ευαγγελιστές, που συνηθίζουν στα “φλογερά” κηρύγματα σε ανοιχτό κοινό.

Κατηγορούν Δεσποτάδες και ιερείς πως “φοβερίζουν” τον κόσμο και πως “σπέρνουν τον όλεθρο για να δημιουργήσουν διχόνοια”.

Υποστηρίζουν δε πως κατά κανόνα, οι κήρυκες βρίσκουν κάποιον «εχθρό» που να βρίσκεται απέναντι στην εκκλησία τους, είτε πρόκειται για μια άλλη θρησκεία, είτε για τους ομοφυλόφιλους, είτε για τους άθεους και άλλους, προκειμένου να νομίζει ο απλός κόσμος πως βρίσκεται σε εξέλιξη μια μάχη!

Οι Νεοταξίτες εγκέφαλοι μάλιστα εξέδωσαν και έναν.... κατάλογο με τα χαρακτηριστικά όσων επιδίδονται στη συνήθεια του εκκλησιαστικού bullying, το οποίο μάλιστα το χαρακτηρίζουν επιδημία!!


Τα χαρακτηριστικά που περιλαμβάνει ο κατάλογος είναι:

“1. Δεν αναγνωρίζουν τους εαυτούς τους ως θύτες. Αντιθέτως, βλέπουν τους εαυτούς τους ως ήρωες που αποστέλλονται για να σώσουν την εκκλησία

2. Έχουν προσωπικές και ιδιοτελείς ατζέντες. Έχουν προκαθορισεί ποια είναι η εκκλησία "τους" και στόχος τους είναι να εξαλειφθεί κάθε πρόσωπο ή φορέας που έρχεται σε αντίθεση με την δική τους αντίληψη περί ιδανικής εκκλησίας

3. Προσπαθούν να σχηματίσουν συμμαχίες εξουσίας με αδύναμα μέλη στην εκκλησία.Μέλη του προσωπικού, χαμηλότερα στην εκκλησίαστική κλίμακα και γενικά μέλη της εκκλησίας που υποκύπτουν εύκολα στις ισχυρές προσωπικότητες τους.

4. Τείνουν να έχουν έντονες και συναισθηματικές προσωπικότητες. Οι τραμπούκοι χρησιμοποιούν την ένταση και τη δυναμικότητα της προσωπικότητάς τους για να χαράξουν το δρόμο τους.

5. Χρησιμοποιούν επίμονα τη φράση "οι άνθρωποι λένε" για να δέιχνουν δήθεν αποδοχή των όσων λένε και έτσι να δημιουργούν τις δικές τους ατζέντες.

6. Τους επιτρέπεται να εκφοβίζουν επειδή τα μέλη της εκκλησίας δεν πρόκειται να αντισταθούν σε αυτούς λόγω ταπεινότητας

7. Δημιουργούν χάος και σπέρνουν τον όλεθρο. Ένας νταής στην εκκλησία έχει πάντα έτοιμη την επόμενη αποστολή του. Ποτέ δεν είναι ικανοποιημένοι, εκτός αν ασκούν πλήρη ισχύ της χειραγώγησης των θυμάτων τους

8.Συχνά αλλάζουν εκκλησίες, αφού έχουν κάνει τη ζημιά τους. Είτε είναι αναγκασμένοι ή απλά βαριούνται, και μετακινούνται σε άλλες εκκλησίες με την ίδια αποστολή εκφοβισμού. Μερικοί τραμπούκοι έχουν σπείρει τον όλεθρο σε τρεις ή περισσότερες εκκλησίες”.

Αυτό είναι το...προφίλ του “εκκλησιαστικού νταή” όπως θέλουν να τον παρουσιάσουν οι Νεοταξίτες.


Να υποθέσουμε πως όπου να ΄ναι θα κατηγορηθούν για εκκλησιαστικό bullying ο Αμβρόσιος, ο Σεραφείμ, ο Άνθιμος, ο Ιερεμίας (Γόρτυνος) και άλλοι δυνμαικοί Ιεράρχες;;;

ekklisiaonline.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ κάθε αναγνώστης μπορεί να εκφράσει την γνώμη του ελεύθερα και χωρίς λογοκρισία.

Ωστόσο δεν σημαίνει ότι τις απόψεις του κάθε σχολιαστή τις υιοθετούμε.

Οι διαχειριστές του blog διατηρούν το δικαίωμα αν πέσει στην αντίληψη τους υβριστικά σχόλια που θίγουν ανθρώπινες αξιοπρέπειες, να διαγράψουν τα σχόλια αυτά.

Σε περίπτωση που δεν έχει πέσει στην αντίληψη μας κάποιο σχόλιο που σας συκοφαντεί η σας εκθέτη επικοινωνήστε μαζί μας στο email agkathi.salamis@yahoo.gr αναφέροντας μας ποιο σχόλιο σας αφορά και σε ποια ανάρτηση έχει δημοσιευθεί.

Ευχαριστώ.